Кога да сложим край

Най-романтичните места и заведения в града

Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал

Публикувай отговор
Аватар
Bragi
Легендарен флуудър

Re: Кога да сложим край

Мнение от Bragi »

Е, т'ва е - слагаш началото няколко пъти и накрая го слагаш и като за финал и продължаваш нататък

И след като си изтърсих простотията за деня мога спокойно да си легна - лека вечер
The more you want, the easier you are to exploit
Аватар
fak
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от fak »

Kогато тъпото копеле изчезне за два дни, в които дори не си вдига телефона, след което се изтръси пред теб и с малоумна усмивка ти каже - ''Здрасти''.. Още повече ако тоя номер ти го върти за втори път..
la douleur exquise
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Специалност: Експертология и Специалистика
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

И ти бързаш да заподозреш, че е бил по мотелите с друга?
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
Аватар
Etiainen
Легендарен флуудър
Специалност: икономика (+английски)
Курс: семестриално завършил

Мнение от Etiainen »

Не, просто би било по-уместно след такова изчезване поне да каже нещо от сорта на "сори че не си вдигах телефона, еди кво си.."
For a moment your eyes open and you know
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.

Моето творчество - Windy Sunset's Creations :D
Аватар
Crippled Alice
Легендарен флуудър
Специалност: Италианска филология
Курс: трети

Мнение от Crippled Alice »

Сългасна съм, но би ли било толкова уместно човек да прекрати връзката веднага? Ако обичаш човека и искаш да си с него ще изслушаш историята му (или ще го накараш да обясни за какво става дума) и ще си прецениш дали можеш да му простиш. Такива внезапни отсвирвания мен лично много ме дразнят - всеки заслужава да даде обяснения за действията си, преди другият да му каже "не искам да слушам повече". ;)
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

А, ще го слушаш... Не бе, съгласна съм, още повече, че 2 дни са си нищо - можеше да е примерно месец, нали? ;) - но е тъпо да не намери начин да ти каже, че нещо (не) се случва, да те види жива ли си и прочее. Телефони, мейл, Скайп, фейс, пощенски гълъб - ако има желание, винаги има и начин. Освен ако нещо не се е прецакало генерално, но той тогава няма да ти се изтъпани настреща и да ти каже "Здрасти", ами и ще пробва да разкаже какво е станало. Пък и не си представям ситуация, в която той ти казва: "Здрасти", ти му отговаряш: "Ай сиктир бе, тъпо копеле такова." и си тръгваш. Обикновено има някакъв разговор, в който се изяснява кое-как и защо. И ако аргументите му издишат, или е драснал без предупреждение и обяснение (че и без желание за такова) за някакъв чутовен период от време в който ти, не дай Боже, си имала нужда от него - червен картон и чао.

Ама, Фак, дай наистина по-ясно - директно ли го отряза, или му даде възможност да обясни?
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
fak
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от fak »

Историята е тъпа.., щоот главните герои са олигофрени :mrgreen:

само за изневяра не си помислих всъщност...

Обясненията ги получих след първия път, в който се скри (по негови думи си почивал) - той имал нужда от своето лично пространство.. на което аз се изсмях, щото прозвуча все едно го преследвам дори до кенефа.. верно съм властна, но в никакъв случай не съм обсебваща.. (в смисъл - силно държа на изобилие от време през деня, прекарано само и единствено със себе си, без вмешателство отнякъде) абе, откъдето и да го погледна - не съм досадна.
и като казвам, че не благоволи дори да ми се обади, имам предвид и че не си е вдигал телефона... първия път се уплаших, че нещо се е случило, но следващия път надделя гневът.. и след 'здрасти'-то последва огън и жупел от моя страна..
Не мога да приема някой да се държи така с мене, да показва демонстративно, че не ме уважава.. уважението е всичко, мама му стара...
(аре да не се тормозя още, че ми беше достатъчно с тоя ''синдром на мюнхаузен'' :lol: )
la douleur exquise
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Специалност: Експертология и Специалистика
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

Ако горния пост не ви е усмихнал, за мен вие сте мъртви отвътре!

Респект! (респектът е всичко, мама му стара)

пс: шанса да е кръшкал тръшкайки дюшеци с прошла е шашкаво шикозен
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
Jamesmagno
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Jamesmagno »

Време е да сложим край, когато сме оставили доброволно някой да се качи на главата ни, а той си обува планинарски обувки с дълбоки грайфери и ни прави трепанация с пикели, после една лоботомия по пътя към върха и най-горе забива знаменце - ако намери място между другите.
Аватар
alter ego
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от alter ego »

Уоу, на никого не съм позволил дори да направи базов лагер по този път... Може и в това да е проблемът... :scratch:
:Laie_2: Into the endless we ride... :Laie_42:
ani_pasova
В началото бе словото
Специалност: филосифия
Курс: четвърти

Мнение от ani_pasova »

Според мен това е вътрешно усещане, което не може да се обясни. Може би просто когато осъзнаеш, че това не е човекът за теб.
Публикувай отговор

Обратно към “Любов, романтика...”