Размисли и Страсти `11: rogertaylor

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

Аватар
fak
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Re: Размисли и Страсти `11: rogertaylor

Мнение от fak »

1. Ако някой твой приятел започне да те търси изключително често и да проявява огромно желание постоянно да си общува с теб, би ли си помислил, че може да има други мотиви, освен сексуални?
2. Занимавала ли си се с подводна водоналазия?
3. Имаш ли глава на Аристотел?
4. Какво мислиш за математиката?
5. Сър Исаак Нютон или Джон Ленън?
la douleur exquise
rogertaylor
Летописец Виртуоз
Специалност: Международни отношения
Курс: първи

Мнение от rogertaylor »

fak

1. Ако някой твой приятел започне да те търси изключително често и да проявява огромно желание постоянно да си общува с теб, би ли си помислил, че може да има други мотиви, освен сексуални?

Първо, говорим надявам се за приятелка :lol: :lol: :lol: А, иначе, ако са само сексуални, то се разбира доста бързо в повечето случаи :bom: Дали и какво ще си помисля - много зависи от човека срещу мен :P

2. Занимавала ли си се с подводна водоналазия?

Не, за съжаление :oops: Но съм се занимавал със сухоземна налазо-гъделичковщина :mrgreen:

3. Имаш ли глава на Аристотел?

Не, но ще си взема :albino:

4. Какво мислиш за математиката?

Перфектен въпрос за бивш възпитаник на СМГ и ФМИ(ФМИ за кратко) :lol: :lol: :lol: Без математика не може :D Макар да спрях да се занимавам сериозно, все още ми е интересно и като едното нищо, когато ми се отвори свободно време(разбирайте - поне 1-2 години) да реша да я запиша наново. Да търсиш решение на нещо с часове и дни и накрая да го откриеш - много хубаво чувство на удовлетворение :) Победа над себе си, ако щете :D

5. Сър Исаак Нютон или Джон Ленън?

Въпросът има много отговори :king: Сър Исаак Нютон е дал много на науката и никой не знае дали нямаше да сме ужасно изостанали технически без теорията за гравитацията. От друга страна, като човек е бил пълен катил и общо взето всички са го мразели много. Джон Ленън е човек, също дал много на хората - като музика, като мисли, като отношение. Вярно, и Йоко Оно, но няма пълно щастие :lol: :lol: :lol: Ще избера Джон Ленън в случая и ще се аргументирам с една негова мисъл :

When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down ''happy''. They told me I didn't understand the assignment and I told them they didn't understand life.

:wink:
Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

С какво се занимаваш в момента? Учиш, работиш - къде, какво?
Влюбен ли си? Обичаш ли? Кого? Защо?
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
jenesais
Постоянно присъствие
Специалност: Право
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от jenesais »

Като допълнение към втория въпрос на Търговеца на кристал се сетих:
кое те привлича в една жена в началото, при запознанство и кои неща впоследствие те влюбват?
she'd started smoking poetry
Аватар
Judas
Легендарен флуудър
Курс: втори

Мнение от Judas »

Какви книги четеш и кои са ти любимите? А автори?
rogertaylor
Летописец Виртуоз

Мнение от rogertaylor »

Търговецът на кристал

С какво се занимаваш в момента? Учиш, работиш - къде, какво?

Работя и "уча". В кавички, защото едва днес успях да сместя да отида на упражнение :shock: От известно време само бачкане и нямам време за учене. :? Иначе, в момента съм 2ри курс, специалност Международни отношения в СУ(ЮФ). Както се казваше "България не ме обича, ама аз съм е&ати пича". Така и за ЮФ и специалността ни - не ни обичат, но ние сме много готЯни :)

Работя - в call center, вече 4та година :) Технически съпорт на чужд интернет доставчик :D Интересно е, сблъсък с друга култура и е работа с хора - колеги и клиенти. Изисква много, но и дава много. Надявам се да ми дава повече, отколкото ми взима, но това ще се разбере в близко и по-далечно бъдеще :)

Влюбен ли си? Обичаш ли? Кого? Защо?

Влюбен съм, да :D След всяко разочарование човек си казва, че "няма как да се появи друг/а, няма толкова перфектен/на", но ето, случва се. И да, обичам. Когато обичам - никога не е "на парче" - давам всичко :D Кого...нека това остане "тайна", поне засега :alien: Искрено се надявам скоро да стане известно :P Защо - защото е уникален човек, защото е много красива, защото ми помогна в един труден момент, защото е тя. Трудно мога да опиша всички причини :) Стана постепенно, но стана :)
Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.
rogertaylor
Летописец Виртуоз

Мнение от rogertaylor »

jenesais

Като допълнение към втория въпрос на Търговеца на кристал се сетих:
кое те привлича в една жена в началото, при запознанство и кои неща впоследствие те влюбват?

Какво ме привлича...може да се каже - "външният вид", но няма да е напълно вярно. Затова - ще кажа "излъчване". Има много красиви момичета, които са просто красиви, но нямат това. Има и други, които пък компенсират с това излъчване - чар ако щеш :) За влюбването - трудно е да се каже. Определено мога да кажа, че никога не съм харесвал/обичал момичета, с които не мога да бъда приятел преди това. Тоест да мога да разговарям свободно на всяка тема с тях, да знам, че мога да разчитам на тях, както и те на мен. Няма ли го това - ами, сори :wink: Няма как да се получи :bom:
rogertaylor
Летописец Виртуоз

Мнение от rogertaylor »

Judas

Какви книги четеш и кои са ти любимите? А автори?

Обичам да чета научнопопулярна литература :king: Физика, химия, биология - нещо, което да не задълбава прекалено в науката и да прави книгата неразбираема, но все пак да не е и съвсем "през пръсти" написано :alien: Също така обичам и художествена литература - класики - Граф Монте Кристо(предателство, мъст, любов, приключения - какво повече му трябва на човек? :) ), също така споменах "Златният телец" и "Дванайсетте стола" на Илф & Петров. Бях захванал да чета Пратчет, но покрай липсата на време, книгите, с които се поглезих миналата Коледа все още стоят едва започнати :shock:
Аватар
fak
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от fak »

rogertaylor написа:
Първо, говорим надявам се за приятелка
М не. Приятел. Въобще.. какво ти е мнението и отношението към Хомосексуализма?

изброй десет качества, които харесваш у жените
И десет, които мразиш

Вярваш ли във вечната любов?

Коя е най-голямата цел в живота ти?

Събитието което промени живота ти?

Гледаш ли телевизия? А радио слушаш ли?

Какво мислиш за себе си?
Кое е по неприятно за тебе - да разочароваш околните (a.k.a накой, на когото държиш) или себе си?
Мечтаеш ли? А преследваш ли мечтите си?

Има ли форумци, които не понасяш. Кои? Защо?
Сега изброй тия, които са ти любими

Опиши с песен всяко едно от настроенията ти:

1. Радост -
2. Тъга -
3. Ентусиазъм -
4. Любов -
5. Омраза -
6. Летаргичност -
7. Чист мързел -
8. Тъжно- радостно настроение /ако изпитваш такова/ -
9. Сънено -
10. Объркано -
11. Агресия –

Опиши личността си с десет прилагателни
До каква степен за теб е важно да изразяваш позицията си? Имам предвид - когато около теб се обсъжда някакъв въпрос, по който имаш мнение, чувстваш ли се длъжен да го споделиш? Защо?
Тото играеш ли?
Любим тип филми? Дай няколко примера.
Важно ли е за теб как е облечена една жена? пусни снимки.
Коя ти беше любимата играчка като дете? А пазиш ли си някоя?

За кого гласува на изборите?

(плагиатсвах, признавам)
la douleur exquise
rogertaylor
Летописец Виртуоз

Мнение от rogertaylor »

fak
fak написа:
rogertaylor написа:
Първо, говорим надявам се за приятелка
М не. Приятел. Въобще.. какво ти е мнението и отношението към Хомосексуализма?
Както казах - зависи много от човека срещу мен, откога се познаваме, какви са ни отношенията. Забелязал съм, че колкото по-бързо си правя изводи за нечие поведение, толкова по-често греша :lol:

Относно хомосексуализма - нямам нищо против него, стига да не ми се навира в лицето(или други места :lol: ) - всеки е свободен да бъде каквото го прави щастлив, стига да не пречи на околните и да не предраматизира с избора си ;)

изброй десет качества, които харесваш у жените

Възпитание, сдържаност, интелигентност, чар, чувство за хумор. До десет не мога, съжалявам :D Но мисля се разбира какво харесвам в жените :)

И десет, които мразиш

Аз не мога да се сетя за 10 сумарно :oops: Но ще опиша едно, което описва много качества наведнъж - "кифленство". Е кифли ми е трудно да понасям :? Лигави, ужасни.... :? Понякога все едно виждам 5-годишната си братовчедка(когато беше на 5 имам предвид) - повярвайте ми, това беше едно митологично създание от тъмните дълбини на света :| :mrgreen:

Вярваш ли във вечната любов?

Да!

Коя е най-голямата цел в живота ти?

Да бъда щастлив :drunken:

Събитието което промени живота ти?

Мммм, не се сещам за някое, което да е било чак толкова повратно. Но нека да е - пътуването ми до Шотландия през пролетта :arrow: след него приключих един дълъг период - на самозаблуда, на лошо настроение, на драми :) Но в същото време, "бетонирах" едно красиво приятелство :)

Гледаш ли телевизия? А радио слушаш ли?

Телевизия - рядко(обикновено покрай майка ми, Fox каналите и сериалите по тях). Радио - в колата понякога, понякога на компютъра, когато не знам коя песен искам да чуя, но знам стила, който ми се слуша.

Какво мислиш за себе си?

Тук няма да ми стигне седмица да отговоря :lol: Самовлюбен, много самокритичен, с потенциал, но все още далеч от него, с недостатъци, които опитвам да отстраня. Абсолютно безнадежден романтик, човек обичащ приятелите си и готов да направи почти всичко за тях, drama queen понякога :lol:, перфекционист :P Засега се сещам за това :)

Кое е по неприятно за тебе - да разочароваш околните (a.k.a накой, на когото държиш) или себе си?

Да разочаровам околните. Себе си мога да разочаровам ако изневеря на принципите си, а това правя твърде рядко.

Мечтаеш ли? А преследваш ли мечтите си?

Разбира се, че мечтая! Който не мечтае - не живее! :) И да, преследвам мечтите си :reindeer: Може би бавно, но стъпка по стъпка :king:

Има ли форумци, които не понасяш. Кои? Защо?

Има :D Кои, кои...нека запазя имената им - не за друго, а защото форумните драми вече изморяват старите ми кокали :) А беше време, когато форумните драми бяха солта на социалния живот :) Защо - обикновено е заради качества, които не понасям :wink: Например "похлупаци" за всяка тенджера :D

Сега изброй тия, които са ти любими

Ще изпусна някого, и за това ще вземе да стане драма :oops: Създал съм прекрасни приятели в този форум, те знаят кои са и искрено им благодаря, за това че са те! :)

Опиши с песен всяко едно от настроенията ти:

1. Радост - http://www.youtube.com/watch?v=BzE1mX4Px0I
2. Тъга - http://www.youtube.com/watch?v=Rhyzd7YHkvk
3. Ентусиазъм - http://www.youtube.com/watch?v=ocDlOD1Hw9k
4. Любов - http://www.youtube.com/watch?v=CP6LQjJo7eY
5. Омраза - http://www.youtube.com/watch?v=bkysjcs5vFU
6. Летаргичност - не помня скоро да съм изпадал в летаргия...така че тук съм пас :roll:
7. Чист мързел - http://www.youtube.com/watch?v=qUVzDh1-puc
8. Тъжно- радостно настроение /ако изпитваш такова/ - и тук ми е трудно...но нека да е : http://www.youtube.com/watch?v=6DEvviwQLk0
9. Сънено - и тук не знам :roll:
10. Объркано - http://www.youtube.com/watch?v=gfLD-7bCtME
11. Агресия – http://www.youtube.com/watch?v=BwxJ46HWXbA

Опиши личността си с десет прилагателни

Нагоре отговорих :P

До каква степен за теб е важно да изразяваш позицията си? Имам предвид - когато около теб се обсъжда някакъв въпрос, по който имаш мнение, чувстваш ли се длъжен да го споделиш? Защо?

О, да! Понякога си мисля че това не е най-доброто качество, понеже се случва устата ми да изпреварва акъла и сдържаното поведение :lol: Защо - защото съм такъв човек, искам да се знае какво мисля по темата. Също така, може би е причина, че според Human Design съм манифестор, тоест съм човек, който стартира неща, който указва пътя, който е лидер. Та тъй - голяма ми е устата, да :lol: :mrgreen:

Тото играеш ли?

Не. Понякога залагам някакви стотинки на мачове, но гледам да е рядко, че взема ли да спечеля по случайност и става страшно после :lol:

Любим тип филми? Дай няколко примера.

Хубави! 8) Примери : "Кръстникът", "Междузвездни войни", "Всемогъщият Брус", "Анализирай това" (и "онова" също ;) ), "Адвокат на дявола", "Запознай се с нашите" (и 2те продължения ;) ), "Безсъници в Сиатъл", "Имате поща" - жанрове много :)

Важно ли е за теб как е облечена една жена? пусни снимки.

Важно е единствено дотолкова, че да е "прилично" облечена :D Тоест, да не й се виждат...кхм, кхм.... :D Всеки има собствен стил - аз например се обличам както ми е удобно, което доста често значи тениска и баскетболни гащи(от онези дългите, до под коляно), когато съм на работа.....и навън е около нулата :lol: Но така ми е комфортно, все пак не сме на ревю! :)

Коя ти беше любимата играчка като дете? А пазиш ли си някоя?

Май бяха разни модели на колички - помня, че имах един Додж Вайпър - син, с 2 бели канта на предния капак. Повечето ми играчки вероятно се пазят, но не съм ходил скоро да проверя :D

За кого гласува на изборите?

Нека кажем, че избрах да не съм толераст ;)

(плагиатсвах, признавам)

Аз се опитах да съм оригинален, дано ми се е получило :oops: :P
Аватар
FloWersOfEviL
Легендарен флуудър
Специалност: Стопанско управление с френски език
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от FloWersOfEviL »

Последни въпроси!
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
Аватар
allshallperish
Легендарен флуудър
Специалност: полонистика

Мнение от allshallperish »

1.Кое е любимото ти време от годината?
2.Кой е най-любимият ти празник?
3.Имаш ли някакви преки асоциации с дадено годишно време?
4.Кое е най-обезпокоителното нещо, което ти се е случило последните 2 години?
5.Покажи снимка на апартамент/къща, в която искаш да живееш.
6.Ако беше рок-звезда кое щеше да е най-любимото ти занимание и защо?
7. Кой беше най-любимият ти предмет в училище? А сега в университета?
8. Прекалявал ли си с алкохол (със сигурност)? Какъв?
9. Обичаш ли да обичаш и смяташ ли, че има смисъл в любовта като цяло?
10. Страхуваш ли се и какъв е най-неприятният ти страх.
11. Имаш ли от този тип кошмари, които се повтарят непрекъснато? Опиши го.
12. Коя беше последната книга, която прочете?
13. Мислил ли си за имена на децата си? Какво измисли?
14. Кое е любимото ти цвете? А любимият ти плод?
15. Кое предпочиташ - мрачно и дъждовно време, а ти вътре с любимия човек, или прекрасен пролетен ден - сам, вървящ по улиците в хубавото време, слушащ любимите си парчета?
16. Някога спирал ли си да обичаш?
17. А да вярваш?
18. Смяташ ли, че има лек за депресията и какъв е той?
19.Кой е човекът, който обичаш най-много и когото не си спирал да обичаш през всичките тези години?
20.Имаш ли най-добър приятел?
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
Аватар
allshallperish
Легендарен флуудър
Специалност: полонистика

Мнение от allshallperish »

Извинявам се предварително, но ЧАК сега имах време!

1.Какъв е според теб моят най-голям недостатък?
2.Смяташе ли в началото, когато ме "забеляза", че след време ще станем близки?
3. Какво беше точно впечатлението ти за мен в първия момент, в който ме забеляза да вилнея по форума? Не си премълчавай.
4. Какво мислиш за мен /описание от 20 прилагателни, лол/?
5.Опиши жената на мечтите си - външно и вътрешно.
6.Покажи ми песента, която винаги те кара да мислиш за жената на мечтите си.
7. Ако имаше възможност да вземеш само трима приятели с теб, които да оцелеят с теб след края на света, кои щяха да бъдат те?
8. Напиши първата дума за която се сетиш с буквите от името ми (пример М-Маруля, А-ананас...,някви по-креативни де...)
9. Опитвал ли си се някога да пишеш истории, стихотворения или нещо друго?
10.Купувал ли си си някога Мики Маус?
11.Писал ли си си с някого реални, хартиени писма?
12.Ял ли си някога спагети от палачинки? (мнооого са яки)
13. Какво искаш да ти донеса от Полша?
14. Случва ли ти се да се смееш истерично? Кога беше последният път, когато се случи?
15. Случвало ли ти се е да плачеш от щастие?
16. Кога беше най-щастливият ти момент?
17. Колко процента от времето си си щастлив, колко нещастен и колко меланхоличен?
18. Можеш ли да плуваш?
19. Ходил ли си на опера и ако да - на коя, ако не - защо?
20. Ако беше Дядо Коледа какво щеше да ми подариш за Коледа? КАРТИНКИ!
А на Фак?
А на Флауърс?
А на Дъ Стиг?
А на Търговеца?
А на Фейт Ноу мор?
А на Ноктис?
А на Мира?
А на Мидуинтър?
А на Кристо?
А на Джудас?
А на Пич (въпреки че го няма)?
А на Ебах Коза?
А на Бавария?
А на Блъд Контес?
А на Кемъл?
А на Дженезис?
А на инк?
А на Мушмул?
А на Димо?
А на алхимикът?
А на Норвежеца?
А на Джеймсмагно?
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
Аватар
fak
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от fak »

1. Целта оправдава ли средствата?
2. Слагаш ли етикети на хората?
3. Ядосваш ли се често?
4. Крещиш ли, когато си ядосан?
5. А оплакваш ли се много?
6. Мрънкаш ли?
7. Има ли нещо, което никога не би направил за човека, когото обичаш?
8. Колко деца искаш да имаш?
9. А би ли осиновил дете?
10. Съжаляваш повече за изречени или за неизречени думи?
11. Наспиваш ли се?
12. За какво би искал да имаш повече време?
13. Съумяваш ли да сдържаш нагоните си и да устояваш на изкушенията или по-скоро не?
14. Кое ти е любимото заведение в София?
15. Любима емоушънка от форума?
la douleur exquise
rogertaylor
Летописец Виртуоз

Мнение от rogertaylor »

allshallperish

1.Кое е любимото ти време от годината?

Две са - пролетта(април-май-юни) и декември. Уникално много обичам празниците - когато се почне от Никулден (имен ден) и се завърши с Нова Година :) :cheers:

2.Кой е най-любимият ти празник?

Коледа! :cheers:

3.Имаш ли някакви преки асоциации с дадено годишно време?

Разбира се - спомени, представи, фантазии :)

4.Кое е най-обезпокоителното нещо, което ти се е случило последните 2 години?

Обезпокоително? Идея си нямам...случвали са ми се и хубави, и лоши неща, но в рамките на нормалното :D

5.Покажи снимка на апартамент/къща, в която искаш да живееш.

Изображение

6.Ако беше рок-звезда кое щеше да е най-любимото ти занимание и защо?

Почивка! Защо - защото винаги правя всичко до край, тоест всяка секунда от музикалните ми занимания щеше да ме изцежда ;)

7. Кой беше най-любимият ти предмет в училище? А сега в университета?

В училище - математика и физическо :) В университета - спорт и историческите предмети :)

8. Прекалявал ли си с алкохол (със сигурност)? Какъв?

Да :drunken: Фен съм на уискито, но не съм прекалявал много с него. Имам 2 прекалявания с алкохол. И двете бяха УЖАСНИ МЕШАНИЦИ. И под мешаници разбирайте поне 8 вида алкохол в течение на вечерта. Да, знам. Не води до добри резултати....разбрах го опитно :lol: :lol: :lol:

9. Обичаш ли да обичаш и смяташ ли, че има смисъл в любовта като цяло?

Любовта е най-великото чувство! Категорично! :) Обичам чувството да обичам, защото колкото и да боли от любовта, няма по-голямо щастие от нея. И да, мисля че има смисъл от нея! :oops:

10. Страхуваш ли се и какъв е най-неприятният ти страх.

Няма човек, който да не се страхува :roll: Най-неприятният ми страх е свързан с това да не мога да помогна на човек, когото обичам, когато има нужда...

11. Имаш ли от този тип кошмари, които се повтарят непрекъснато? Опиши го.

Не мисля че имам... :roll: Рядко сънувам кошмари. Обикновено сънувам нещо, което остава недовършено....

12. Коя беше последната книга, която прочете?

Златният телец. Четох я пак през лятото :D

13. Мислил ли си за имена на децата си? Какво измисли?

Хаха, не съм честно казано, ще му мисля когато дойде време! :)

14. Кое е любимото ти цвете? А любимият ти плод?

Любимо цвете - роза, люляк :flower: Любим плод - о, имам много. Може би най-любими - грозде и череши! :cheers:

15. Кое предпочиташ - мрачно и дъждовно време, а ти вътре с любимия човек, или прекрасен пролетен ден - сам, вървящ по улиците в хубавото време, слушащ любимите си парчета?

Естествено, че първото :wink:

16. Някога спирал ли си да обичаш?

Случвало се е :bom:

17. А да вярваш?

И това се е случвало.

18. Смяташ ли, че има лек за депресията и какъв е той?

Щастие и любов ;)

19.Кой е човекът, който обичаш най-много и когото не си спирал да обичаш през всичките тези години?

Тривиално би било да кажа "майка ми" или "баща ми". Мисля че е ясно за тях...а кои са всичките тези години? Може би 1вото момиче, което обичах силно - в 1ви клас, от 1 поглед :D :flower:

20.Имаш ли най-добър приятел?

Разбира се :D
Заключено

Обратно към “Размисли и страсти”