Прависти - задочно
Модератор: MidwinterSun
Re: Прависти - задочно
Кога трябва да ни излезне програмата за втория семестър...остават по-малко от 2 седмици до почването на семестъра.

- loverlips
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Някой може ли да ми каже, кога се очаква да бъде официалната дата за изпит по Наказателно право при доц. Панайотов? Разбрах, че ще има дата през м. май, но кога точно? Попитах в учебен отдел, но не казаха нищо конкретно. Предварително благодаря.
- Desit@
- В началото бе словото
- Специалност: Право-задочно
- Курс: първи
1 курс Право-задочно (2011-2012)
Предлагам тук да обсъждаме всичко, което ни вълнува. Честито, колеги!
Тя не че нашата търсачка е особено съвършена и точна, но темата, която ти трябваше, беше само няколко теми по-надолу на страницата.
Темата е слята с вече съществуващата. MidwinterSun
- Desit@
- В началото бе словото
Може ли някой да сподели миналите години 1 семестър на 1 курс по кои учебници се учи
Умният пише, глупавият помни...
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Токушев, Д. История на българска средновековна държава и право.
Токушев, Д. История на новобългарската държава и право (1878 - 1944).
Тези двата можеш да си ги купиш със сигурност, за останалите зависи, не знам кой ще води задочно Обща теория на правото (миналата година се учеше по този) и Обща теория на държавата. По Международни отношения няма учебник.
Политически и правни учения е избираем предмет, учи се по този учебник, който е в две части.
Токушев, Д. История на новобългарската държава и право (1878 - 1944).
Тези двата можеш да си ги купиш със сигурност, за останалите зависи, не знам кой ще води задочно Обща теория на правото (миналата година се учеше по този) и Обща теория на държавата. По Международни отношения няма учебник.
Политически и правни учения е избираем предмет, учи се по този учебник, който е в две части.
- Desit@
- В началото бе словото
Вече има програма за семестъра, но никъде не пише в кои стаи се провеждат... например къде трябва да чакаме преподавателя по ОТП и другите?
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
Лекциите по обща теория на правото при проф. Ташев по принцип се провеждат в 255 аудитория на 2 етаж.
- Desit@
- В началото бе словото
много благодаря, другите вече трябва там да ги разбера 
-
missmary
- В началото бе словото
- Курс: трети
Re: Прависти - задочно - 3-ти курс 2011-2012
Колеги, здравейте! Понеже сега се присъединявам тук, може ли някой да ме ориентира във форума - има ли отделни дискусии на различните курсове право задочно обучение? По-точно колегите, които сегашната учебна година - 2011-2012 са трети курс задочно.
Понеже в единствения ден, в който можах да отида на лекции по Вещно право такива не се състояха, интересува ме преподавателят каза ли нещо за актуален конспект, евентуално има ли въпроси, които да отпадат и такива неща. От канцеларията ми дадоха конспект от 1992г., в който има теми, които хич не знам откъде да чета, не намирам в учебника, а други - като тази за книги и начини на вписване - не е ясно по коя уредба се разглежда. Много благодаря!
Понеже в единствения ден, в който можах да отида на лекции по Вещно право такива не се състояха, интересува ме преподавателят каза ли нещо за актуален конспект, евентуално има ли въпроси, които да отпадат и такива неща. От канцеларията ми дадоха конспект от 1992г., в който има теми, които хич не знам откъде да чета, не намирам в учебника, а други - като тази за книги и начини на вписване - не е ясно по коя уредба се разглежда. Много благодаря!
Здравейте и от мен!
Четвърти курс задочно съм. Не знам дали сте обърнали внимание на новите правила за изборни дисциплини...
Според тях следва всеки един от нас да посочи най-малко един изборен предмет до 15 ноември, който ще държи, на представител от курса.
Интересува ме знаете ли кой е този представител?
Четвърти курс задочно съм. Не знам дали сте обърнали внимание на новите правила за изборни дисциплини...
Според тях следва всеки един от нас да посочи най-малко един изборен предмет до 15 ноември, който ще държи, на представител от курса.
Интересува ме знаете ли кой е този представител?
-
edmon
- От дъжд на вятър
Колеги на 7.04.2012 по Гражданско право кой ще изпитва Русчев/ Матеева и каква ще е формата на изпита.
Здравейте, колеги! Моля ви някой да ми разясни, тъй като подочух, че при задочното обучение Право упражнения не се карат, та затова се зачудих при това положение дали има заверки? Изборните дисциплини как се заявяват - на натоварен с тази задача колега или в отдел 'Студенти'? Ще съм ви благодарна за малко помощ! 
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
Заверките ги има само официално в СУ. Никой досега не е имал проблем заради невзета заверка. За задочно май въобще няма. Изборните дисциплини се заявяват през електронната система СУСИ.
-
R-evolution
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Това ли е програмата за задочно този семестър? http://www.law.uni-sofia.bg/Pages/ais.aspx
И само на мен ли не ми се отваря сайтът legaltheory?
И само на мен ли не ми се отваря сайтът legaltheory?
-
anesthesia
- В началото бе словото
Би трябвало това да е програмата. А сайтът ми се отваря безпроблемно.