Стипендии зимен семестър 2011/2012 - кога?
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
-
kvg
- В началото бе словото
- Специалност: Физика
- Курс: втори
Re: Стипендии зимен семестър 2011/2012 - кога?
Браво, бе, вече и сертификатът на страницата за подаване на заявления е невалиден!
http://stipendii.uni-sofia.bg/login
ето това е (уж) линка за попълване на бланка (предполагам) за стипендия.... но, от къде, забога, да разбера какви са ми потребителските данни :Д. с тези от суси не ме пуска...
ето това е (уж) линка за попълване на бланка (предполагам) за стипендия.... но, от къде, забога, да разбера какви са ми потребителските данни :Д. с тези от суси не ме пуска...
panta rei
- Георги Герасимов
- Пишеща машина
- Специалност: Връзки с обществеността (PR)
- Обратна връзка:
Регистрация може би? 
O Captain! My Captain! (и O tempora, o mores от време на време)
- kandidat_studentt
- Пишете, о, братя
- Специалност: Логопедия
- Курс: четвърти
Попълних всичко и сега какво? В отдел студенти ли се носи молбата?
А с евростипендиите някой знае ли какво става? Мислех,че ще ги пуснат по едно и също време с държавната стипендия..
Все пак ще има стипендии,нали?
А с евростипендиите някой знае ли какво става? Мислех,че ще ги пуснат по едно и също време с държавната стипендия..
Все пак ще има стипендии,нали?
"Най-голямото щастие в живота е увереността,че някой те обича.Заради това,че си такъв, какъвто си или въпреки това,че си точно такъв!"
Спортът смята ли се ??
- Xelian
- От дъжд на вятър
- Специалност: СУ - СИ
- Обратна връзка:
Той хубаво е решен ама аз подадох с космическите пари (грешното) вече.jbblaskovitz написа:Проблемът е разрешен....
Доход на главна на семейството на месец 2000 бах .... то с тия пари направо да са ме изритали при кандидатстването ако гледат дохода разбира се.
- Eleanor
- Летящите Пръсти
- Курс: първи
Някой им ли линк за разпределението на броя места по факултети?
П.П. Ако съм прочела правилно и съм схванала , както трябва, май са ги увеличили и има няквомн странно разделение по успех..
П.П. Ако съм прочела правилно и съм схванала , както трябва, май са ги увеличили и има няквомн странно разделение по успех..
-
The Darkness Within
- От дъжд на вятър
- Специалност: Компютърни науки
- Курс: първи
https://stipendii.uni-sofia.bg/rules - тук има условията за кандидатстване. Максималният размер на стипендията вече е 120лв, а не 90, както беше миналата година. Разделението на получаваната стипендия според успеха го въведоха миналата година, сега само е обновено да отговаря на увеличението на максималната:
5.3. Балът за класиране за стипендия по успех се формира от произведението на средният успех и коефициента (1; 1,01; 1,02). Максималният допустим бал е 6,00.
5.4. стипендии по успех в размер 120 лв получават всички студенти с бал 6,00
5.5. стипендии по успех в размер 110 лв получават класирани студенти с бал от 5,99 до 5,90
5.6. стипендии по успех в размер 100 лв получават класирани студенти с бал от 5,89 до 5,80
5.7. стипендии по успех в размер 90 лв получават класирани студенти с бал от 5,79 до 5,70
5.8. стипендии по успех в размер 80 лв получават класирани студенти с бал от 5,69 до 5,60
5.9. стипендии по успех в размер 70 лв получават класирани студенти с бал от 5,59 до 5,50
5.10. стипендии по успех в размер 60 лв получават класирани студенти с бал от 5,49 до 5,00
5.11. стипендии по успех в размер 50 лв получават класирани студенти с бал под 5,00
5.3. Балът за класиране за стипендия по успех се формира от произведението на средният успех и коефициента (1; 1,01; 1,02). Максималният допустим бал е 6,00.
5.4. стипендии по успех в размер 120 лв получават всички студенти с бал 6,00
5.5. стипендии по успех в размер 110 лв получават класирани студенти с бал от 5,99 до 5,90
5.6. стипендии по успех в размер 100 лв получават класирани студенти с бал от 5,89 до 5,80
5.7. стипендии по успех в размер 90 лв получават класирани студенти с бал от 5,79 до 5,70
5.8. стипендии по успех в размер 80 лв получават класирани студенти с бал от 5,69 до 5,60
5.9. стипендии по успех в размер 70 лв получават класирани студенти с бал от 5,59 до 5,50
5.10. стипендии по успех в размер 60 лв получават класирани студенти с бал от 5,49 до 5,00
5.11. стипендии по успех в размер 50 лв получават класирани студенти с бал под 5,00
- zelenoochka
- В началото бе словото
- Специалност: социални дейности
Здравейте, има ли представа някой в полето за външни стипендии колко трябва да се напишат? Дали шест стипендии като за шест месеца или всички, които сме получили, защото те пък ги изплатиха накуп лятото?
Знам, че доходите нямат почти никакво значение, но все пак да си питам 
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
Доходите нямат хептен никакво значение, така че е все тая как ще го пишеш. Силно ме съмнява някой да тръгне да те гони дори ако изобщо не го впишеш.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.

Всъщност почти като при истинските хора.

Абе какви са тия глупости, доходи ала-бала. Какво значение имат те, нали кандидастваме по успех?!?!?!?!?!?! Аз примерно вече подадох, ама гледам, че някой казва че трябвало да се впишат като доходи евростипендиите. Е за чий ...??? Не стига че те НЕ са доход за предходните шест месеца, щото миналите три аз не съм взимал евростипендия!!!!!! Не стига че ги преведоха накуп лятото? А и въобще за какво се занимаваме с глупости да изчисляваме приходи, като нямат значение? Наново ли трябва да подавам сега??????
- Etiainen
- Легендарен флуудър
- Специалност: икономика (+английски)
- Курс: семестриално завършил
Споко, ако само това е проблема, няма смисъл да подаваш наново. По-лошо е да си сбъркал някви имена или айбана 
For a moment your eyes open and you know
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.
Моето творчество - Windy Sunset's Creations
- _sonrisa_
- Флъдзила
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Евростипендиите не са доходи от външни организации. Такива биха били награди/стипендии от някоя фондация например, която няма общо със СУ ( поне по скромното ми мнение )
- Etiainen
- Легендарен флуудър
- Специалност: икономика (+английски)
- Курс: семестриално завършил
Е нали миналата година тряваше да се пишат всички стипендии, освен държавните, и тогава писахме и европейската. Сега да не са сменили пак нещо, че съвсем им загубих връзката.
For a moment your eyes open and you know
-
gottalovefmi
- От дъжд на вятър
Аз лично никога не съм писал европейскитеEtiainen написа:Е нали миналата година тряваше да се пишат всички стипендии, освен държавните, и тогава писахме и европейската. Сега да не са сменили пак нещо, че съвсем им загубих връзката.