Подготовката по история за 19 юли

Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Заключено
Аватар
jantex
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от jantex »

Уфф, Кирил и Методий не могат да се паднат ,защото са отделна тема, която е много малка.
А ако се сложи към Борис или към Симеон ставват много дълги пък. :wink:
The only thing Columbus discovered was that he was lost!
Аватар
everyday_
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от everyday_ »

това няма значение :) какво ги е зор тях, че на нас ни е много дълга...в УНСС мин година като дадоха 4 идеологии някой пита ли ги канд-студентите гадно ли им е или не :lol:
Manchmal braucht man auch Leute,mit denen man schweigen kann!
Аватар
Ice_Spirit
Легендарен флуудър

Мнение от Ice_Spirit »

еми това и СУ,не УНСС 8)
Няма една тема за Борис,Симеон и прочие...
Toto-I will remember
Аватар
jantex
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от jantex »

Естествено че има значение...
Все пак, предполага се ,че и на тях им е неприятно да проверяват дълги теми, които ,от друга страна, едва ли могат да се напишат за 5 часа?

П.П. Какво означава "4 идеологии" ?
The only thing Columbus discovered was that he was lost!
Аватар
everyday_
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от everyday_ »

е Борис, Симеон и прочие не...ама виж напълно възможно Борис - Кирил и Методий - Писменост в едно...buy one, get one free :lol:
Аватар
Ice_Spirit
Легендарен флуудър

Мнение от Ice_Spirit »

ми и такъв филм нема 8) ...или не съм го гледала,знам ли...та и ако гледам,може и да не виждам :P
Toto-I will remember
Аватар
everyday_
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от everyday_ »

помисли реално, ако дадат толкова обемна тема ще е по-добре...в смисъл - пишеш най-важното, подробностите ги претупваш и не мислиш накрая какво си изпуснала... 8) :D
Аватар
Плазмодий
Легендарен флуудър
Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"

Мнение от Плазмодий »

Бтв поиграх си с търсачката,но не можах да намеря пост с темите които са се падали минали години по история.Някой ако може да метне информациика тъдява хич няма да е лошо :roll:
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
Аватар
everyday_
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от everyday_ »

Аватар
Ice_Spirit
Легендарен флуудър

Мнение от Ice_Spirit »

Евридей,не искам да влезна лесно с няколко факти или просто защото темата била лесна...
Toto-I will remember
Аватар
Плазмодий
Легендарен флуудър
Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"

Мнение от Плазмодий »

Всекидневке имаш почерпка по избор в рамките на финансовите ми възможности(обичам да подарявам фафли) :D
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
Аватар
everyday_
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от everyday_ »

Ice_Spirit написа:Евридей,не искам да влезна лесно с няколко факти или просто защото темата била лесна...
извинявай, никой не говори за леснотия...цялата ш*бана българска образователна система е толкова неграмотна, че ни кара да научаваме нечовешко количество материал, който трябва да се учи и възпрозивежда после на принципа copy и paste...та искам да кажа, че дори и най-лесната тема да ти се падне, първо не е гаранция, че тя е най-лесна за всички...всеки от нас си има лични предпочитания и ако на мен нещо ми е по-лесно научаемо, на теб може да ти се стори нанагорно...а второто нещо за леснотията - пак не е лесно...ти не знаеш коя тема ще ти се падне, и затова учиш всички, или ако не е всички поне повечето...пак е полагане на труд и пак е трудно...така че никой не говори за леснотия с предмети като история и география, химия и биология и т.н.
а това с фактите - СУ не са толкова взискателни на тема подробности...не знам колко си изкарала на предварителния, но от личен опит аз знам какво точно аз съм писала в моята тема и колко подробности не съм написала...това обаче не ми пречи да имам 5.50...УНСС е ВУЗ-а, който обръща повече внимание на подробностите, а СУ изискват стегната и без локуми и всякакви ненужни неща работа
Аватар
Ice_Spirit
Легендарен флуудър

Мнение от Ice_Spirit »

Всяка тема с много факти не е лесна,не само по моите разбирания.
За системата не се наемам да я критикувам,нито я одобрявам.Но все пак помисли за това как да отпаднат "негодните" кандидати...
По мат също не е лесно,а за Медицинския в Пловдив искат пълни 6-ци на изпитите и има само 30 места...Кажи как става това...Нито един от биолозите не ми е мрънкал досега.Яко учат!Мързелът не се толерира никъде.
А за СУ какво искат-стегната и прочие тема,е така.
Имам ниска оценка,защото съм объркала някои основни неща.
Toto-I will remember
Аватар
everyday_
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от everyday_ »

във всяка тема има факти...няма тема с малко факти...има тема с много факти...което си е доста драстична разлика..."негодните" канд-студенти не сме нито ти, нито аз...скъсала съм си задника в последните две години от учене...мин лято за един месец съм излязла точно 4 пъти, а морето ми беше под носа...и не, това не е оплакване...сигурна съм, че във форума, а и не само има камара хора, които са водели или водят същото ежедневие като моето...
и въпросът не е за негодните студенти...те са крайно различна тема, това си е техен проблем...всеки знае колко е учил и са единици много ощетените - декем тези , които мнооого са учили и са ги порязали...което според мен си е леко мисията невъзможна, но това е лчино мнение...убедила съм се от личен опит, че положеният труд се възнаграждава...само трябва да си го положил
а за оплакването - въпрос на нагласа, насторение...или както искаш го наречи и мрънкането не е критерий за мързел
Аватар
Ice_Spirit
Легендарен флуудър

Мнение от Ice_Spirit »

Мда,съгласна съм за положения труд.Но има много други фактори,които се проявяват.Ако човек успее да ги преодолее,тогава е победител :P
Toto-I will remember
Заключено

Обратно към “КСК 2004-05-06”