Шантави сънища
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- SunnyBunny
- В началото бе словото
- Курс: друг
- Адрес в галерията на СУ: Desislava Popovska
Re: Шантави сънища
Пътувам си аз в автобуса с братовчедка ми и като поглеждам в страничното огледало какво виждам... някакъв труп си лежи на улицата и двама парамедици отварят едно гигантско портмоне и го прибират вътре. (?!) ;D
we are the music makers,
and we are the dreamers of dreams...
and we are the dreamers of dreams...
- Boleyn
- Легендарен флуудър
- Специалност: Българска филология
- Курс: завършил
Снощи сънувах,че мен и Мила ни гони някакъв психар с нож,който бил най-известният убиец

- black_lady
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Слънце, Pretty Little Liars не ти действа добреBoleyn написа:Снощи сънувах,че мен и Мила ни гони някакъв психар с нож,който бил най-известният убиец![]()
Аз пък сънувах, че съм си купила куче в квартирата и се чудя какво да кажа на Стеф и хазяйката, за да ме оставят да го задържа

Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .
- chaplata
- Танцуващия с клавиатури
- Курс: втори
А аз сънувах че слушам една ария, по средата на която певците (4 жени - тиролки) отиват при някакви бикове, слагат им една кофа под корема и почват да им лъскат бастуна, пеейки

- Smoking Mirror
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Обратна връзка:
Снощи сънувах нещо ужасно, но не си го спомням. Ако си спомнях сънищата си щеше да ме е страх да живея.
Peace is a lie. There is only passion.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
Снощи сънувах, че съм омъжена (
) за океанолог (
), който е станал супер известен по цял свят с някакво проучване за любовните навици на акулите (
) и съм бременна (
). В съня ми дойде време да раждам и родих... акулче, което изяде акушерката...

you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
- alter ego
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Сънувах, че съм в болница. Вместо лекари, с бели престилки се разхождаха познати професори юристи и ту предписваха някакво лекарство или инжекция, ту строяваха всички пациенти, за да ги изпитват. Беше доста стресиращо. Като се приближиха към мен, аз от зор паднах от стола и се събудих, облян в студена пот... 
Into the endless we ride... 
- Dark Harvest
- Пишете, о, братя
- Специалност: Биотехнологии
беше нощ, с пълна луна, съня имаше и звуци. Предимно вятър за този момент. Бях в гора, тамън бях се покатерил на хълм. Доспехите не ми пречеха, бяха добре поставени. Чувствах мечът на гърба си. Видях, че хълмът продължава напред и е заравнен, стигаше до едни чукари, високи. В подножието има имаше пещера. Аз реших да преспя там. Тръгнах с бавна стъпка и когато наближих се появи змеят. В интерес на истината беше много готин-сиво-син, с шлем на черепа, с място за очите, които бях бели и светеха, нямаше зеници. Два рога, които минаваха през шлема, насочени към мене. Беше повече набит, отколкото дълъг, без криле, но с мускулести крака и няколко дълги шипа на опашката. Висок колкото Африкански слон.
Стана боя(беше за това кой ще нощува в пещерата). Извадих меч и се хвърлих към него. Той вдигна лапа
и я стовари на мястото където бях. Аз се претърколих встрани, но опашката ме застигна и ми свали част от кожата на рамото, до костта. Тръснах глава и се хвърлих отново. Този път драконът истреля струя вряла вода( не знаех, че могът) За щастие, не беше добре премерена, явно му бях влязъв л сляпото петно. Направих кълбо и се озовах баш до змея, замахнах и го оставих без око. Той замахна с глава да ме намушка, аз парирах и отново заех позиция. Този път лапата ме хвана неподготвен и се появиха две дълбоки резки през гърдите, през бронята ми. За съжаление, змея се изкара от равновесие с този замах и си откри незащитената част врата си. Аз се възползвах и го посякох от долу-нагоре. Кръвта плисна силно.
изглежда бях срязъл артерия. Змея се олюля и грохна. Аз също.
Появи се изведнъж над мене дриада. Усмихна се мило и започна да ми промива раните. Аз посегнах и я погалих по лицето, като леко я изцапах с кръв. Тя се засмя, прегърна ме и ме целуна.
И се събудих
Стана боя(беше за това кой ще нощува в пещерата). Извадих меч и се хвърлих към него. Той вдигна лапа
и я стовари на мястото където бях. Аз се претърколих встрани, но опашката ме застигна и ми свали част от кожата на рамото, до костта. Тръснах глава и се хвърлих отново. Този път драконът истреля струя вряла вода( не знаех, че могът) За щастие, не беше добре премерена, явно му бях влязъв л сляпото петно. Направих кълбо и се озовах баш до змея, замахнах и го оставих без око. Той замахна с глава да ме намушка, аз парирах и отново заех позиция. Този път лапата ме хвана неподготвен и се появиха две дълбоки резки през гърдите, през бронята ми. За съжаление, змея се изкара от равновесие с този замах и си откри незащитената част врата си. Аз се възползвах и го посякох от долу-нагоре. Кръвта плисна силно.
изглежда бях срязъл артерия. Змея се олюля и грохна. Аз също.
Появи се изведнъж над мене дриада. Усмихна се мило и започна да ми промива раните. Аз посегнах и я погалих по лицето, като леко я изцапах с кръв. Тя се засмя, прегърна ме и ме целуна.
И се събудих

Хармонизирай се със ситуацията и изкорени източника на агресията с едно движение-основен принцип на Иайдо.
Единственото нещо, което желая е ръка на приятел с меч накрая.
- lunatic_moon
- Вазов
- Специалност: Компютърни науки
Разхождах се из София и изведнъж осъзнах, че съм облечена само с хавлия. Но на хората наоколо не им правеше впечатление, защото и те бяха с хавлии. Срещнах група форумци, които не бяха с хавлии и изглеждаха абсурдно на фона на всички останали минаващи. Тръгнахме на някъде. По пътя видях петлистна детелинка, но реших, че щом вече имам толкова много такива детелинки, няма смисъл да я откъсвам, затова я подминах. Влязохме в някаква стая, пълна с пчели. Едно малко човече - около 10 сантиметра, с крила, малка безжична прахосмукачка и тениска на Супермен - летеше из стаята и изсмукваше пчелите и разни други насекоми. На една от стените имаше 4 прозореца, като през всеки от тях се виждаше различна гледка. Избрах си една с шарени есенни падащи листа. И до края на съня ми листата танцуваха из въздуха в синхрон с музиката, излизаща от мини-прахосмукачката 
- menina.do.mar
- Плиний Стари
Сънувах, че най-сетне започват новите ми лекции във ФЖМК. Ставам щастлива сутринта, хващам си тролея, но се оказва, че лекциите ми не са в София, а в някакво село на около 60 км. По едно време в тролея влиза контрола. И кой се оказва - Христо Стоичков, люпещ слънчогледови семки. Попита ме за билетче и аз му подадох картата си. Пъхна я в тостер и каза, че е фалшива, а аз възмутена му се разкрещях: "Ти нормален ли си, бе, лично Наско Сираков ми я даде!".
Показа ми червен картон и ме изгони от тролея. Оказах се сама в заснежена планина, където петима викинги стояха около запален огън, единият свиреше на китара, а другите пееха.
След това се събудих и изпаднах в размисъл относно безумието на сънищата ми...
Показа ми червен картон и ме изгони от тролея. Оказах се сама в заснежена планина, където петима викинги стояха около запален огън, единият свиреше на китара, а другите пееха.
След това се събудих и изпаднах в размисъл относно безумието на сънищата ми...
"We are all in the gutter, but some of us are looking at the stars..."
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Специалност: Стопанско управление с френски език
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
И осъзна, че футболните новини са ти дошли в повече 
Чудя се само това за викингите.. да не си сефтосала ЛАРП-а?
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
- fluffy cloud
- Легендарен флуудър
Аз пък имах много сладък сън в стил "Бебето беглец"
Седя си на балкона вкъщи и виждам как долу на първия етаж през решетките на балкона на съседния блок се промушва едно бебе, излазва си надолу и си продължава напред. Веднага си помислих, че трябва да направя нещо и в следващата секунда вече бях долу, въпреки че живея на седмия етаж. Незнайно защо реших не да спра бебето, а да почукам на прозореца на апартамента, от който беше избягало и да им кажа. Покатерих се и почуках на някакъв прозорец и се показа едър мъж. Казах му, че от балкона им е излазило едно бебе и той панически се развика "Къде е, къде е???". Посочих му посоката, в която беше тръгнало, мъжът също така бързо се озова при мен и тръгнахме напред да търсим бебето. То беше стигнало неочаквано далече, но го намерихме. В следващия момент при мен беше майка ми, която ми викаше как може така да се изстрелвам от вкъщи без на никого да кажа къде отивам и кога ще се върна и аз й обясних, че спешно е трябвало да спася едно бебе
На следващия момент пък бяхме в апартамента, от който беше избягало бебето. Очевидно ме бяха поканили, за да ми благодарят. Показаха ми някакви домашни любимци, които бяха някакви много миниатюрни зайчета, които стопаните им държаха в нещо като цветно боядисани кофички от кисело мляко.
Аз казах "Ууу, какви сладки зайчета", но ме поправиха, че това не били зайчета, а английски полски мишки
Реших, че каквото и да са, са много сладки и погалих едно по главичката, а то ме ухапа по пръста 
I wanna fall from the stars straight into your arms
- menina.do.mar
- Плиний Стари
Футболните новини никога не ми идват в повече. :Р Колкото до ЛАРП-а, добре, че го има чичко Гугъл, че да разбера какво е.FloWersOfEviL написа:И осъзна, че футболните новини са ти дошли в повече
А в снощния ми сън за втора поредна нощ присъстваше тролей. Аман вече от тия тролеи!
- Dark Harvest
- Пишете, о, братя
- Специалност: Биотехнологии
Ми, ходи пеша...

Хармонизирай се със ситуацията и изкорени източника на агресията с едно движение-основен принцип на Иайдо.
Единственото нещо, което желая е ръка на приятел с меч накрая.
- menina.do.mar
- Плиний Стари
Мне, в следващия си сън ще си поръчам каляска, теглена от златни еднорози.