Великите българи
Модератори: peterdi, Bagatur, e-comedia
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
- Обратна връзка:
ми много ясно че не са били, само майка им е била българка. то все едно македонците дето се бият в гърдите, че Александър Македонски бил грък. въпреки че тяхната история поначало си е измислена и смешна, ама както и да е...
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
Бил е македонец, от племето македонци, както каза Паган - елинизирано племе. Няма ама нииищо общо с несъществуващата и в момента македонска нация, населяваща Югозападна България (опа, извинете - Бивша югославска република Македония). Онези едновремешните македонци подчиняват гърците и траките (иначе казано правят военноплеменен съюз) при Филип II и при Александър се разхождат малко до Индия, като чрез омешването с източните култури създават новата Елинистична к'олтура, отражения на която могат да се видят къде ли не от Средиземноморието до Средния Изток.
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър
Това е една от най-безсмислените класации,която може да се измисли.Първо има представители разделени чисто и просто от 13 века и е повече от илюзорно да се направи избор м/у Кан Аспарух и Тодор Живков примерно или м/у писатели и спортисти Иван Вазов и Христо Стоичков.Освен това няма критерий,по който се водят тези номинации !!!А това е абсурдно.А още нещо,което граничи с по-висши степени и от глупостта - официалният списък с номинираните не е съставен само от българи...
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
малко off topic:
и аз се чудя кой е измислил рекламния видеоклип, много е странен меко казано
малко ми напомня за предишните предизборни клипове - показваха някакви малки деца коитонатискат до припадък някакви свирещи играчки и накрая се казваше нещо от сорта на Бъдещето иска да му обърнеш внимание или нещо такова беше. Та тогава тоя клип ми се виждаше супер безмислен, обаче сега като гледам и клипа за Великите българи и си мисля че май един и същи човек ги е правил и двата

и аз се чудя кой е измислил рекламния видеоклип, много е странен меко казано
-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър
-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър
За Вапцаров никога не бих гласувал!Той е интернационалист и безотечественик- вършил е терористични актове в полза на СССР.С право е бил ликвидиран(съден е от военен съд)от държавните власти.Трябва да бъде заклеймен като народен предател, вместо "герой". Същото се отнася и за Гошо Тарабата(Георги Димитров) - бил е първи секретар на най-голямата терористична структура на 20 век-коминтерн.По нареждане именно на коминтерна беше взривена църквата "Света Неделя" в София, 1925г.Впоследствие Тарабата отцепва Македония предавайки я на сърбите, с което обричя милиони българи на процес на обезличаване и терор!