Вицове, vol. ∞

Какво обичате да правите в свободното си време? Къде обичате да излизате?

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

Публикувай отговор
Аватар
Noctis
Легендарен флуудър

Re: Вицове Vol.2

Мнение от Noctis »

Един човек имал лице, което приличало на задник. Накрая му писнало да му се подиграват непрекъснато и решил да скочи
в една отворена канализационна шахта и така да се самоубие. Навел се той над шахтата, а отдолу се чул глас:
- Хей, тук не се сере, ние тук работим!

...

А един човек се родил вместо с гъз, с каса бира. Цял живот му било гадно, докато не срещнал един напушен тип на Варненския плаж. Разказал му цялата си история и как нон-стоп му дрънчи касата бира и т.н. Пичът му казал "Абе брато отиди в 14ч. на обяд на 5та буна и легни по корем за 2ч. и всичко ще е наред. Човека отишъл ...легнал за 2ч по корем и бирата станала на Гъз

:evil4: :evil4: :evil4:
Ho scritto una storia d'amore senza inizio e senza fine...per scriverla con te
Jamesmagno
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Jamesmagno »

Вторият!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :salute: :salute: :salute: :salute:
Аватар
Noctis
Легендарен флуудър

Мнение от Noctis »

Две мутри обират един мъж. За да го сплашат, го топят в кофа с вода да го давят. Вадят го и го питат:
- Долари има ли? Мъжът им отвръща:
- Няма. Топват го отново и го вадят:
- Злато има ли?
- Няма. Топват го отново и го питат:
- И левове ли няма? Мъжът им отвръща:
- Слушайте момчета, пуснете ме по-дълбоко. Нищо не се вижда

:evil4: :evil4: :evil4:
Аватар
fluffy cloud
Легендарен флуудър

Мнение от fluffy cloud »

Judas написа:Mлад мъж искал да купи подарък за рождения ден на новата си
приятелката, но тъй като излизали съвсем отскоро, дълго се колебал и
решил, че чифт ръкавици носят най-подходящото послание: романтичен и не твърде интимен подарък.
Заедно с по-малката сестра на любимата си, той отишъл в най-скъпарския
магазин за дамска мода и купил чифт бели ръкавици. Момичето купило
боксерки за себе си. По време на опаковането обаче, продавачката се
объркала и разменила двете покупки.
Без да провери съдържанието на пакета, младият мъж го изпратил на любимата си, заедно със следната бележка:
“Избрах това, защото забелязах, че не носиш нищо, когато излизаме вечер. Аз лично, харесах едни по-дълги, с копчета, но понеже сестра ти носеше къси и се убедих, че се свалят по-лесно. Цветът е малко деликатен, но не се притеснявай - продавачката ми показа своите, които
носела от 3 седмици - бяха съвсем леко зацапани. Помолих я да ми покаже
как й стоят твоите и установих, че са наистина страхотни. Бих искал да
присъствам, когато ги слагаш за пръв път, но нямам съмнения, че доста други ръце ще ги докоснат, преди да успея да те видя отново. Когато ги сваляш, не забравяй да подухаш малко в тях, защото ще са леко овлажнели от носенето. Помисли си само, колко хиляди пъти ще ги целуна през предстоящата година!!!
С много любов! Пенчо!
P.S. Най-новата мода била да се носят леко подгънати - така, че част от вълната да се вижда.
Най-добрият виц :salute: :salute: :salute: :flower: :flower: Този ми е най-любимият от много време, ама бях го позабравила и щях да го търся в нета да си го припомня :compress: :compress:
I wanna fall from the stars straight into your arms
Аватар
Boleyn
Легендарен флуудър
Специалност: Българска филология
Курс: завършил

Мнение от Boleyn »

В 8-Mи Б клас в час по български език и литература учителката попитала децата:
- Деца, кой от вас ще ми каже наш известен поет, на когото фамилното име започва с буквичката В и завършва с буквичката В - В..в, нали ме разбирате?
Иванчо пръв скочил с вдигната ръка и въпреки че даскалката го знаела що за стока е, все пак го подканила той да каже.
- Кажи, Иванчо, кажи, мойто момче?
- Иван Вазов, госпожо!
Учителката се зарадвала на правилния отговор и решила дори да похвали Иванчо:
- Аз имах предвид Никола Вапцаров, Иванчо, но ми харесва начинът ти на мислене, а сега си седни, все пак ти благодаря за умния отговор.
По средата на часа Иванчо упорито и настойчиво взел да вдига ръка,
- Кажи, Иванчо, какво има? - подканила го учителката.
- Госпожо, искам да Ви попитам нещо, свързано със световната литература.
- Попитай, Иванчо, ще се радвам да ти отговоря - поощрила го щастливата му вече преподавателка.
- Кой е този световноизвестен писател, на когото фамилията му започва с Х, малко след средата има буквичката У и завършва на Й - Х..У..Й, нали ме разбирате, госпожо?
- Знаех си аз, че има нещо гнило във вежливото ти отношение, дебелокожи цинико! - изкрещяла ядосаната учителка. Утре да си тук с баща си, в противен случай няма да те пусна в клас, така да знаеш, мръсник такъв!
- Аз имах предвид Ърнест Хемингуей, госпожо, но ми харесва начинът Ви на мислене.
Изображение
Аватар
Ambrosio`
Паисий
Специалност: Връзки с обществеността
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от Ambrosio` »

Judas написа:Mлад мъж искал да купи подарък за рождения ден на новата си
приятелката, но тъй като излизали съвсем отскоро, дълго се колебал и
решил, че чифт ръкавици носят най-подходящото послание: романтичен и не твърде интимен подарък.
Заедно с по-малката сестра на любимата си, той отишъл в най-скъпарския
магазин за дамска мода и купил чифт бели ръкавици. Момичето купило
боксерки за себе си. По време на опаковането обаче, продавачката се
объркала и разменила двете покупки.
Без да провери съдържанието на пакета, младият мъж го изпратил на любимата си, заедно със следната бележка:
“Избрах това, защото забелязах, че не носиш нищо, когато излизаме вечер. Аз лично, харесах едни по-дълги, с копчета, но понеже сестра ти носеше къси и се убедих, че се свалят по-лесно. Цветът е малко деликатен, но не се притеснявай - продавачката ми показа своите, които
носела от 3 седмици - бяха съвсем леко зацапани. Помолих я да ми покаже
как й стоят твоите и установих, че са наистина страхотни. Бих искал да
присъствам, когато ги слагаш за пръв път, но нямам съмнения, че доста други ръце ще ги докоснат, преди да успея да те видя отново. Когато ги сваляш, не забравяй да подухаш малко в тях, защото ще са леко овлажнели от носенето. Помисли си само, колко хиляди пъти ще ги целуна през предстоящата година!!!
С много любов! Пенчо!
P.S. Най-новата мода била да се носят леко подгънати - така, че част от вълната да се вижда.
Смея се с глас! :lol: :lol: :lol:
Don't lose who you are, in the blur of the stars.
Аватар
thegirl
Легендарен флуудър
Курс: семестриално завършил

Мнение от thegirl »

Мили сине,
Тъгуваме по теб. Много ни е тежко откакто си в затвора, няма кой да изкопае лозето, няма кой да засади картофите

Мила мамо,
И вие ми липсвате. Лозето по-добре въобще не го копайте, че за това, дето ще го намерите ще ми лепнат поне още 20 години, че и вас ще ви вкарат при мене

Мили сине,
С писмото ти дойдоха някакви полицаи. Изкопаха цялото лозе, нищо не намериха.

Мила мамо,
Каквото можах да направя оттук - направих. Засадете си картофите сами!

-----------------------------------------------------------------------------------

This dog, is dog, a dog, good dog, way dog, to dog, keep dog, an dog, idiot dog, busy dog, for dog, 20 dog, seconds dog!... Now read without the word dog.
Бъди себе си, има достатъчно други хора. ;)
Аватар
fak
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от fak »

Един човек влиза в супер high-tech бар, където робот стои зад плота вместо барман. Отива човекът на бара, а роботът го пита:
- Колко е Вашето IQ?.
Човекът отговаря:
- 150.
... Роботът веднага му сипва 16-годишно уиски и започва разговор за глобалното затопляне, интерференцията на заобикалящата среда, квантовата механика, нанотехнологиите и т.н. Човекът остава много впечатлен от вечерта и затова и на другата вечер решава да тества робота.
Когато роботът го пита за неговото IQ, той казва 80. Веднага роботът му сервира бира и му говори за футбол, карти, любими ястия, жени и пр. Все така заинтригуван, човекът се връща на следващата вечер отново. Роботът го пита:
- Колко е Вашето IQ?.
А човекът отговаря:
- Мисля, че е около 20.
Тогава роботът му сервира една голяма чаша с Бургас 63 и го пита:
- Е, значи пак ги избрахме същите в неделя, а?
la douleur exquise
Аватар
Judas
Легендарен флуудър

Мнение от Judas »

В класа на Иванчо дошла нова учителка. Имали урок за растенията и учителката нарисувала краставица на дъската. Иванчо е изхилил гадно:
- Я, госпожата нарисува к*р!
Целият клас избухнал в кикот. Възмутена учителката изтичала да се оплаче на директора. Директорът влетял разярен в класната стая.
- Пак ли вие, бе хулигани,... всичките ще ви изключа! И кое говедо от вас нарусува тоя к*р на дъската?
Аватар
Bragi
Легендарен флуудър

Мнение от Bragi »

Говорят си малък и голям сперматозоид и малкия пита:
-Как да разпозная яйцеклетката?
-Като дойде времето даваш все нагоре докато не видиш една черна точка и това ще е
Дошло времето, малкия сперматозоид давал все нагоре и накрая видял една черна точка и я попитал:
-Извенете, вие ли сте яйцеклетката?
-Не, аз съм кариеса
The more you want, the easier you are to exploit
Аватар
Noctis
Легендарен флуудър

Мнение от Noctis »

Един млад човек отишъл при известен мъдрец. Чакал много дни пред къщичката на мъдреца, докато му дойде редът. Дошъл най-сетне и неговия ред, влязъл и застанал пред мъдреца. Попитал го:
- Кажи ми мъдрецо, каква е разликата между жена и бисер.
- Жената можеш да я нанижеш само от една страна, а бисера - от двете страни - бил отговора.
Младежът намръщил чело:
- Ама има жени, които могат да бъдат ... нанизани ... от ... двете ... страни. - измънкал най-сетне.
- Това не са жени, мойто момче - казал мъдрецът. Това са бисери!
:evil4:
Аватар
Judas
Легендарен флуудър

Мнение от Judas »

Мъж се връща от командировка и заварва жена си гола в леглото.
Мъжът:
- Кво става тука, ма?
В този момент изпод леглото излиза мъж:
- Аз съм рецидивист! Парите и всички скъпоценности!!!
Нямало какво да прави човекът и му дал всички пари и скъпоценности. Рецидивистът избягал. Точно се успокоил съпругът и изпод леглото излиза още един:
- Аз съм следовател по кримирални престъпления. Да сте виждали един рецидивист?
- Ами той току що избяга!
Мъжът се навежда към леглото и крясва:
- Оперативната група! Бегом след рецидивиста!!!
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

Не знам що си го маскирал като клипче от Ютюб, ама вицът е ценен. :) Цитирайте Джудас, хора. :lol:

Поправено : )

FoE
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
Judas
Легендарен флуудър

Мнение от Judas »

Ба, объркАл съм го. Сигурно съм постнал няколко клипчета преди това и съм сложил линка между ютуба по инерция :oops:
Това трябваше да е:

Мъж се връща от командировка и заварва жена си гола в леглото.
Мъжът:
- Кво става тука, ма?
В този момент изпод леглото излиза мъж:
- Аз съм рецидивист! Парите и всички скъпоценности!!!
Нямало какво да прави човекът и му дал всички пари и скъпоценности. Рецидивистът избягал. Точно се успокоил съпругът и изпод леглото излиза още един:
- Аз съм следовател по кримирални престъпления. Да сте виждали един рецидивист?
- Ами той току що избяга!
Мъжът се навежда към леглото и крясва:
- Оперативната група! Бегом след рецидивиста!!!
Аватар
menina.do.mar
Плиний Стари
Курс: завършил

Мнение от menina.do.mar »

Имало едно време едно малко котенце. Веднъж то се разхождало по улицата и в една малка локва видяло едно парченце салам. „Ако взема саламчето, ще си намокря лапичките“ - помислило си котето, но решило, че си заслужава и влязло в локвичката. Хапнало доволно парченцето салам и продължило. Скоро стигнало до втора, по-голяма локва, в която имало по-голямо парче салам. „Ако вляза в тази локва, ще си намокря целите крачета“ - помислило си котенцето, но решило, че и сега саламчето си заслужавало и стъпило в локвата. Изяло котето салама и продължило нататък. Нещеш ли, на пътя му се изпречила огромна локва с гигантско парче салам по средата. „Ако взема салама и сега“ - помислило си котето - „цялото ще се измокря!“ Но решило че за такъв голям салам си заслужава и влязло в локвата. След като най-после изяло салама, доволното коте се отръскало от водата и продължило по пътя….

Каква е поуката?

Колкото по-голям е саламът, толкова по-мокро е котето…
"We are all in the gutter, but some of us are looking at the stars..."
Публикувай отговор

Обратно към “Хоби и Забавления”