Ако си кандидат за Факултета по Журналистика - идвай тука :)
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- Ef
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
хехе 
ето ви още една бъдеща колежка - аз аз аз аз аз !!

ша ма земити ли
ах, като чета тук олимпиада разни, супорнайсти кръг..1ви , 2ри.. олее .. аз пък не съм ходила никъде, не бях готова с материала
ама се надявам да ми избликне таланта от някъде, пък ако и паметта проработи добре и си спомня нещичко от това, което съм учила (то обаче не е много), колко ще е хубавооооооооооооо
ще трябва да се отпразнува, спор няма..
Green Eyes, и аз за ПР се глася, Журналистика и Психология като следващи желания..
А дано сме колежки, то морските хора сме много готяни
Упех на всички - били те морски и не-морски
)
Те наз ако не вземат, кой беееееееееее!!!
ето ви още една бъдеща колежка - аз аз аз аз аз !!
ша ма земити ли
ах, като чета тук олимпиада разни, супорнайсти кръг..1ви , 2ри.. олее .. аз пък не съм ходила никъде, не бях готова с материала
ама се надявам да ми избликне таланта от някъде, пък ако и паметта проработи добре и си спомня нещичко от това, което съм учила (то обаче не е много), колко ще е хубавооооооооооооо
ще трябва да се отпразнува, спор няма..
Green Eyes, и аз за ПР се глася, Журналистика и Психология като следващи желания..
А дано сме колежки, то морските хора сме много готяни
Упех на всички - били те морски и не-морски
Те наз ако не вземат, кой беееееееееее!!!
"Лудите, лудите, те да са живи!"
аз писах на първо желание Журналистика, защото само за това говоря от близо 3 години... ама на практика знам, че за там едва ли ще ми стигне балът, така че перфектно ме задоволява второ желание - книгоиздаване... сигурно съм единственият човек, дето не е писал ПР... т.е. писах го но на 3то място... и ме е яд че не го сложих по-надоле
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
Ами първо желание-журналистика-голямо искане я искам,ама дали тя ме иска скоро ше се разбере...Второ-ПР и после добрата психология..Нататък няма да ви отегчавам.Незнам какво ще става с тия изпити,незнам балът дали ще стигне,но важно е всеки да знае че е дал каквото е могъл-другото за жалост независи от нас ...
Успех на всички и скоро ще се видим..
Успех на всички и скоро ще се видим..
and than she`d say:It`s OK,I got lost on the way...but i`m a supergirl,and supergirls don`t cry!!!
- Ef
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Това подреждане..
Аз докато изготвя последния вариант на моя списък, поне няколко пъти променях желания.. включително и на място - наложи се да се консултирам относно Математика-та и Приложната математика - едни от резервните варианти
Та ме гледаха много странно, като попитах има ли някой да кандидатства с математика в залата..
Май доста хора са се насочили към ФЖМК .. това са си лично мои впечатления.. дупе да ни е яко, КОЛЕГИ
а аз не се усетих да се информирам как стоят нещата с преместването от задочна в редовна форма на обучение и не съм писала нито една специалност - задочно.. а може би трябваше.. разликите в баловете не са много малки..
Аз докато изготвя последния вариант на моя списък, поне няколко пъти променях желания.. включително и на място - наложи се да се консултирам относно Математика-та и Приложната математика - едни от резервните варианти
Май доста хора са се насочили към ФЖМК .. това са си лично мои впечатления.. дупе да ни е яко, КОЛЕГИ
а аз не се усетих да се информирам как стоят нещата с преместването от задочна в редовна форма на обучение и не съм писала нито една специалност - задочно.. а може би трябваше.. разликите в баловете не са много малки..
"Лудите, лудите, те да са живи!"
- ksk'06 info
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Екипът на Кандидатстудентския Информационен Център желае успех на всички кандидатстуденти! 
Ще се радваме да Ви бъдем от полза с информацията и усмивките, с които разполагаме! А вече ни има и on-line!
N.B.: Препоръчваме на кандидатстудентите, желаещи да се обръщат към нас on-line, това да става на посочения e-mail адрес или чрез ICQ поради огромния обем на теми и мнения във форума на Университета!
Ще се радваме да Ви бъдем от полза с информацията и усмивките, с които разполагаме! А вече ни има и on-line!
N.B.: Препоръчваме на кандидатстудентите, желаещи да се обръщат към нас on-line, това да става на посочения e-mail адрес или чрез ICQ поради огромния обем на теми и мнения във форума на Университета!
СУ "Св. Климент Охридски"
Кандидатстудентски Информационен Център
адрес: София, бул. "Цар Освободител" 15, Северно крило, ет.1
тел.: 02/9308380, 02/8467429
e-mail: ksk_2006@abv.bg
Кандидатстудентски Информационен Център
адрес: София, бул. "Цар Освободител" 15, Северно крило, ет.1
тел.: 02/9308380, 02/8467429
e-mail: ksk_2006@abv.bg
- Green Eyes
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Аз като бях на опашката и една майка каза, че дъщеря й ще кандидатства журналистика, в автобуса едно момче говореше с познат, че писал на първо място журналисти - въобще много кандидати, много желаещи! Аз от 5-ти клас съм си го наумила, че това ще уча, а иначе то от преди ми е мечта, просто не бях ориентирана
та благодарим на СУ за пожеланията! ако не ни приемат, университетът губи - такива кадри като нас.....
Аз в събота съм на изпит в УНСС, да видим там кой ще се падне! Има ли други, които ще пробват и в УНСС??
Вече мисля, че е време официално да клъцнем лентата на КСК '06 и да си пожелаем успешно кандидатстване. и дано оцелеем тоя месец!
Аз в събота съм на изпит в УНСС, да видим там кой ще се падне! Има ли други, които ще пробват и в УНСС??
Вече мисля, че е време официално да клъцнем лентата на КСК '06 и да си пожелаем успешно кандидатстване. и дано оцелеем тоя месец!
Когато всички мислят еднакво, никой не мисли достатъчно!
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Другари, чакам ви всички наесен при нас във ФЖМК...
Ся ше ви подразня малко да ви амбицирам...Сградата ни, знаете колко е хубава...а знаете ли колко е уютно там? Мммм...и едни хора сме се събрали - умни, умни,та мозък ни капе от ушите!
И навсякъде се носи приятния аромат на ...PR
Хехехее! Реклама де! Тъй де...ся...повечето явно са се насочили към най-перспективната и качествена специалнсот във факултета...така че ви пожелавам успех на изпитите и заедно с моята пчеличка наесен да жужите всички при нас...
И една тайна ще ви издам: най-готиния осми декември в историята на факултета е дело именно на нашия курс пиари!

Ся ше ви подразня малко да ви амбицирам...Сградата ни, знаете колко е хубава...а знаете ли колко е уютно там? Мммм...и едни хора сме се събрали - умни, умни,та мозък ни капе от ушите!
И навсякъде се носи приятния аромат на ...PR
Хехехее! Реклама де! Тъй де...ся...повечето явно са се насочили към най-перспективната и качествена специалнсот във факултета...така че ви пожелавам успех на изпитите и заедно с моята пчеличка наесен да жужите всички при нас...
И една тайна ще ви издам: най-готиния осми декември в историята на факултета е дело именно на нашия курс пиари!