Приятелство, любов и съперничество
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
Re: Приятелство, любов и съперничество
Всеки си има право на мнение.. дори да е грешно 
Ho scritto una storia d'amore senza inizio e senza fine...per scriverla con te
от където и да го погледнеш щом са тръгнали нито тя е любовта на живота ти нито оня льольо е най добрият ти приятел 
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Изчезвам от живота им напълно. Нека са щастливи - те не са виновни. Но няма да понеса аз да съм наоколо. Не е завист или ревност, а просто незаслужено страдание. Живи и здрави, животът продължава.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
-
Jamesmagno
- Легендарен флуудър
- Адрес в галерията на СУ: http://gallery.uni-sofia.bg/index.php?cat=10094
- Обратна връзка:
black_lady написа:Първо, не мисля, че някога ще ми се случи, тъй като с Boleyn имаме съвършено различен вкус за мъже![]()
Ако извадите тези фрагменти и пригодите останалата част от отговора на Валя за мъжко изказване, моят в общи линии е 1:1.black_lady написа:В края на краищата аз съм преживяла толкова емоционални драми, че една повече няма да е нещо, с което да не мога да се справя. Нейното щастие в случая е приоритет.
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Чакай малко - ти и Болейн имате различен вкус за мъжете? Шокиращо!Jamesmagno написа:black_lady написа:Първо, не мисля, че някога ще ми се случи, тъй като с Boleyn имаме съвършено различен вкус за мъже
Ако извадите тези фрагменти и пригодите останалата част от отговора на Валя за мъжко изказване, моят в общи линии е 1:1.black_lady написа:В края на краищата аз съм преживяла толкова емоционални драми, че една повече няма да е нещо, с което да не мога да се справя. Нейното щастие в случая е приоритет.
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
-
Jamesmagno
- Легендарен флуудър
- Адрес в галерията на СУ: http://gallery.uni-sofia.bg/index.php?cat=10094
- Обратна връзка:
Хайде сега да се върнем малко назад и да прочетем внимателно какво пишеKristo написа:Чакай малко - ти и Болейн имате различен вкус за мъжете? Шокиращо!
И троленето и спамът започнаха отново...
Деца, ако нямате да споделите нещо по темата, що я човъркате? Беше една от малкото не напълно безумни теми... Преди около 6 месеца.
Деца, ако нямате да споделите нещо по темата, що я човъркате? Беше една от малкото не напълно безумни теми... Преди около 6 месеца.

- Lithium
- Легендарен флуудър
- Специалност: Публична администрация
- Курс: втори
Хайде и аз да си излея душата, което рядко се случва точно в този раздел. Историята е кратка, три годишна връзка и после с кой друг може да се хване освен с т.нар. ,,най-добра приятелка''. Беше ли любовта на живота ми? Ако не най-голямата, то поне първата и това без съмнение му отрежда стабилна позиция. Не бих им пожелала нищо добро, ама нищо, не се радвам за тях, по никакъв начин не симпатизирам на връзката им (мислите, които са ми минавали могат да бъдат използвани в някой хорър филм). Силно се надявам това да не е любовта на техния живот. И ако това ме прави зъл човек, хич не ми пука.

Noctis написа:Предателството изисква смъртно наказание, откъдето и да го погледнеш
Here come the bass, thunder in the guts
Rock you till you can't stand
Now the guitar speaks, gonna drive you nuts
Power under your hand
Rock out!
Rock out!
Rock out!
Power under your hand
Rock out!
Rock out!
Rock out!
Твърде скоро ли е за да пусна тъпа шегичка?
едит:
Така и така съм наминал, мога да кажа и нещо по темата
Гледам, че съм гласувал за "убиваш ги" - вероятно просто от принципни съображения - не е хубаво да се толерира дисреспект - създава кофти прецедент
Иначе едва ли би ме жегнало особено - бол риба в морето, няма да правим драми за една скумрия
Пък и bros before hoes все пак
едит:
Така и така съм наминал, мога да кажа и нещо по темата
Гледам, че съм гласувал за "убиваш ги" - вероятно просто от принципни съображения - не е хубаво да се толерира дисреспект - създава кофти прецедент
Иначе едва ли би ме жегнало особено - бол риба в морето, няма да правим драми за една скумрия
Последно промяна от Bragi на 18 Дек 2011, 00:23, променено общо 1 път.
The more you want, the easier you are to exploit
- Lithium
- Легендарен флуудър
- Специалност: Публична администрация
- Курс: втори
Няма да е смешно, щом вече си питалThe Stig написа:Твърде скоро ли е за да пусна тъпа шегичка?
Here come the bass, thunder in the guts
Power under your hand
Rock out!
Rock out!
Rock out!
Power under your hand
Rock out!
Rock out!
Rock out!
Тя и без т'ва не е смешна шега
Но все пак приемам това за зелена светлина и пълен напред
Чувствам се по-добре
Отивам да ударя един wiggle
Но все пак приемам това за зелена светлина и пълен напред
Със сестрата! БАЗИНГА!Lithium написа:после с кой друг може да се хване освен с т.нар. ,,най-добра приятелка''.
Чувствам се по-добре
Отивам да ударя един wiggle
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
Абе то това хубаво, ама в една такава ситуация е малко съмнително доколко въпросният bro е следвал същия принцип при формулирането и изпълението на действията си.The Stig написа:
Аз вероятно бих била разочарована.
Не от мъжа - и ние, момичетата си имаме едни приказки - след мъж и след тролей не се тича, винаги идва следващ.
По-скоро от приятелката. Или не дай си Боже приятелят, което би ме поставило в доста абсурдно положение.
И все пак, въпросът е сложен, със сигурност има какво да се преценява за всеки отделен случай. Може той да е бил моята любов, ами какво, ако накрая се е оказало, че същото важи и за нея в комплект с насрещното чувство? Не че нещо, обаче ако в края на краищата се оженят и си народят цял рояк деца, ще бъде малко тъпо да им се сърдя точно аз. Да не говорим, че е важно как точно действат двамата - зад гърба ми или с мое знание и показвайки респективното уважение.
Така че не знам дали може да има еднозначен отговор на подобен въпрос - възможните житейски ситуации са твърде много...
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.

Може и да греша (тъй като не съм много на ти с детските приказки и холивудските бози), но ако въпросната любов не е споделена и приключи по подобен начин, не значи ли това, че не е била истинска и съответно никога не я е имало?
И ако съм прав в тази си догадка - защо трябва да има драма тогава?
И ако съм прав в тази си догадка - защо трябва да има драма тогава?
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
Тук не става въпрос за това колко точно е била истинска въпросната голяма любов. Но след като ти вярваш, че тя е такава, след като се чувстваш по този определен начин, логично е, че всяко действие, което по някакъв начин отдалечава и откъсва възлюбения от теб, ще ти причини болка. И като изключим семейството, човек счита за най-близки именно въпросния възлюбен и лицето, което се явява приятелска фигура. Когато тези двама души действат по такъв начин, бидейки наясно с твоите чувства и с факта, че дълбоко ще те наранят, проявявайки неуважение към теб, не е от такова значение доколко реална и правилна е била твоята оценка на връзката, която ти си имал; съществени са чувствата ти, които са били наранени, емоционалните щети, които си понесъл. Така че драмата няма как да бъде избегната.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.