А ако се сложи към Борис или към Симеон ставват много дълги пък.
Подготовката по история за 19 юли
Модератори: svetlio.varna, Boromir
- Ice_Spirit
- Легендарен флуудър
- Ice_Spirit
- Легендарен флуудър
- Ice_Spirit
- Легендарен флуудър
- everyday_
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
извинявай, никой не говори за леснотия...цялата ш*бана българска образователна система е толкова неграмотна, че ни кара да научаваме нечовешко количество материал, който трябва да се учи и възпрозивежда после на принципа copy и paste...та искам да кажа, че дори и най-лесната тема да ти се падне, първо не е гаранция, че тя е най-лесна за всички...всеки от нас си има лични предпочитания и ако на мен нещо ми е по-лесно научаемо, на теб може да ти се стори нанагорно...а второто нещо за леснотията - пак не е лесно...ти не знаеш коя тема ще ти се падне, и затова учиш всички, или ако не е всички поне повечето...пак е полагане на труд и пак е трудно...така че никой не говори за леснотия с предмети като история и география, химия и биология и т.н.Ice_Spirit написа:Евридей,не искам да влезна лесно с няколко факти или просто защото темата била лесна...
а това с фактите - СУ не са толкова взискателни на тема подробности...не знам колко си изкарала на предварителния, но от личен опит аз знам какво точно аз съм писала в моята тема и колко подробности не съм написала...това обаче не ми пречи да имам 5.50...УНСС е ВУЗ-а, който обръща повече внимание на подробностите, а СУ изискват стегната и без локуми и всякакви ненужни неща работа
Manchmal braucht man auch Leute,mit denen man schweigen kann!
- Ice_Spirit
- Легендарен флуудър
Всяка тема с много факти не е лесна,не само по моите разбирания.
За системата не се наемам да я критикувам,нито я одобрявам.Но все пак помисли за това как да отпаднат "негодните" кандидати...
По мат също не е лесно,а за Медицинския в Пловдив искат пълни 6-ци на изпитите и има само 30 места...Кажи как става това...Нито един от биолозите не ми е мрънкал досега.Яко учат!Мързелът не се толерира никъде.
А за СУ какво искат-стегната и прочие тема,е така.
Имам ниска оценка,защото съм объркала някои основни неща.
За системата не се наемам да я критикувам,нито я одобрявам.Но все пак помисли за това как да отпаднат "негодните" кандидати...
По мат също не е лесно,а за Медицинския в Пловдив искат пълни 6-ци на изпитите и има само 30 места...Кажи как става това...Нито един от биолозите не ми е мрънкал досега.Яко учат!Мързелът не се толерира никъде.
А за СУ какво искат-стегната и прочие тема,е така.
Имам ниска оценка,защото съм объркала някои основни неща.
Toto-I will remember
- everyday_
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
във всяка тема има факти...няма тема с малко факти...има тема с много факти...което си е доста драстична разлика..."негодните" канд-студенти не сме нито ти, нито аз...скъсала съм си задника в последните две години от учене...мин лято за един месец съм излязла точно 4 пъти, а морето ми беше под носа...и не, това не е оплакване...сигурна съм, че във форума, а и не само има камара хора, които са водели или водят същото ежедневие като моето...
и въпросът не е за негодните студенти...те са крайно различна тема, това си е техен проблем...всеки знае колко е учил и са единици много ощетените - декем тези , които мнооого са учили и са ги порязали...което според мен си е леко мисията невъзможна, но това е лчино мнение...убедила съм се от личен опит, че положеният труд се възнаграждава...само трябва да си го положил
а за оплакването - въпрос на нагласа, насторение...или както искаш го наречи и мрънкането не е критерий за мързел
и въпросът не е за негодните студенти...те са крайно различна тема, това си е техен проблем...всеки знае колко е учил и са единици много ощетените - декем тези , които мнооого са учили и са ги порязали...което според мен си е леко мисията невъзможна, но това е лчино мнение...убедила съм се от личен опит, че положеният труд се възнаграждава...само трябва да си го положил
а за оплакването - въпрос на нагласа, насторение...или както искаш го наречи и мрънкането не е критерий за мързел
Manchmal braucht man auch Leute,mit denen man schweigen kann!
- Ice_Spirit
- Легендарен флуудър