Какви сериали гледате?
Модератори: Boromir, Търговецът на кристал
Re: Какви сериали гледате?
The more you want, the easier you are to exploit
- VelinaShine
- Танцуващия с клавиатури
- Специалност: Публична администрация
- Курс: втори
Supernatural e доста готин сериал и всеки сезон е интересен сам по себе си - готиното е, че сезоните са самостоятелни, но се и надграждат. Плюс това главните герои са доста готини и забавни момчета, а саундтрака е мега як 
Аз го препоръчвам
Game of thrones е също доста добър и си заслужава.
Аз го препоръчвам
- Scion of balance
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: трети
Supernatural ако не приключи с идния сезон,ще стане поредната боза,не че вече не е прекалено разлокуменVelinaShine написа:Supernatural e доста готин сериал и всеки сезон е интересен сам по себе си - готиното е, че сезоните са самостоятелни, но се и надграждат. Плюс това главните герои са доста готини и забавни момчета, а саундтрака е мега як
Аз го препоръчвам

- VelinaShine
- Танцуващия с клавиатури
- Специалност: Публична администрация
Това е единственото отрицателно мнение, което съм видяла за този сериал между другото... Виж коментарите в замунда.. хората му се кефят, аз също.
Не знам какво толкова не ти харесва - доста добре си е измислен и е интересен
Поне на мен де. То не може на всеки да му харесва, но на общия фон мен си ме кефи и ме забавлява 
Не знам какво толкова не ти харесва - доста добре си е измислен и е интересен
- CamilleNoire
- В началото бе словото
- Специалност: Руска филология
- Курс: първи
Наречете ме идиот,но си паднах по "Истинска кръв".Нямам търпение да пуснат 5-ти сезон. (което ще се случи следващата година.
)
“Light thinks it travels faster than anything but it is wrong.No matter how fast light travels,it finds the darkness has always got there first,and is waiting for it.”
- Scion of balance
- Легендарен флуудър
Бъркаш отрицание с истина,мен си ме радва,просто знам какво се случва с добри сериали,когато ги разточат излишноVelinaShine написа:Това е единственото отрицателно мнение, което съм видяла за този сериал между другото... Виж коментарите в замунда.. хората му се кефят, аз също.
Не знам какво толкова не ти харесва - доста добре си е измислен и е интересенПоне на мен де. То не може на всеки да му харесва, но на общия фон мен си ме кефи и ме забавлява

-
Borisg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността
- Обратна връзка:
като човек, изгледал много сериали, супернечъръл се изтърка.VelinaShine написа:Това е единственото отрицателно мнение, което съм видяла за този сериал между другото... Виж коментарите в замунда.. хората му се кефят, аз също.
Не знам какво толкова не ти харесва - доста добре си е измислен и е интересенПоне на мен де. То не може на всеки да му харесва, но на общия фон мен си ме кефи и ме забавлява
Главният сценарист, който водеше сериала до 5-ти сезон, бе направил всичко с идеята да бъде с 5 сезона.
И се получиха 5 жестоки сезона.
Решиха да правят още пари с 6ти сезон. Крипке изчерпа идеята си за сериала с 5те сезона, и Сера Гембъл взе да измисля буквално от под ноктите си сценария, което според мен си пролича отвсякъде в 6ти сезон.
Започвам шеста година поред, в която следя сериала и определено славата му намаля видимо.
Както и рейтингите, които се сринаха с 6ти сезон на половината на рейтингите на 5ти сезон.
http://www.youtube.com/watch?v=9hVp47f5YZg
So can I get a window seat, I want nobody next to me
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Като говорим за сценаристи - важното е главния сценарист да си стои, а целия екип може и да си го менкат както си искат и нещата ще вървят...
Или просто сценаристите да са достатъчно добри, тъй че като им кажа - аре го направим 10 сезона, те да не се изчерпят на 3тия... Или да ги менкат често... или просто да преоткриват идеите и да създават нови (Смолвил изкара 10г с едни и същи сценаристи и буквално всички епизоди бяха еднакви)
Докато друго си е да имаш ясен и логичен сторилайн... като в ЛОСТ... където знаеха, къде ще е края...
Или пък да развиваш сюжет, който винаги може да се доразвие с още 2-3 сезона, защото е мега-голям... като в Антураж...
Или просто сценаристите да са достатъчно добри, тъй че като им кажа - аре го направим 10 сезона, те да не се изчерпят на 3тия... Или да ги менкат често... или просто да преоткриват идеите и да създават нови (Смолвил изкара 10г с едни и същи сценаристи и буквално всички епизоди бяха еднакви)
Докато друго си е да имаш ясен и логичен сторилайн... като в ЛОСТ... където знаеха, къде ще е края...
Или пък да развиваш сюжет, който винаги може да се доразвие с още 2-3 сезона, защото е мега-голям... като в Антураж...
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
- jenesais
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
Наскоро се запалих много по "Downton Abbey".
Английски е, със супер красива операторска работа, страхотни актьори (повечето са ми непознати, но готина роля има Маги Смит - а тази жена си е велика) и поне в първи сезон - добре замислен сценарий. Във втори нещата започват да бият доста на сапунка - обаче даже клишетата са ми някак приятни.
Действието започва през 1912. По атмосфера ми напомня на Mad Men - същата изпипана сценография (ах, костюмите...), същия минимализъм, обаче поне за мен е доста по-интересен.
А в imdb има невероятната оценка 9/10.
Препоръчвам!
Английски е, със супер красива операторска работа, страхотни актьори (повечето са ми непознати, но готина роля има Маги Смит - а тази жена си е велика) и поне в първи сезон - добре замислен сценарий. Във втори нещата започват да бият доста на сапунка - обаче даже клишетата са ми някак приятни.
Действието започва през 1912. По атмосфера ми напомня на Mad Men - същата изпипана сценография (ах, костюмите...), същия минимализъм, обаче поне за мен е доста по-интересен.
А в imdb има невероятната оценка 9/10.
Препоръчвам!
she'd started smoking poetry
- The_Viper
- Легендарен флуудър
Наскоро се зарибих по :

Много радва! Засега само 7 епизода, но пък има доста действие и екшън, не мога да се оплача, че върви мудно.

Много радва! Засега само 7 епизода, но пък има доста действие и екшън, не мога да се оплача, че върви мудно.
Some nights I still can't sleep
And the voices pass with time
And I keep...
And I keep...
- Ambrosio`
- Паисий
- Обратна връзка:
Защо идиот? Сериалът е уникален, не само, че има интересен сюжет, но и винаги ме забавлява.CamilleNoire написа:Наречете ме идиот,но си паднах по "Истинска кръв".Нямам търпение да пуснат 5-ти сезон. (което ще се случи следващата година.)
Don't lose who you are, in the blur of the stars.
-
Borisg
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
и аз го загледах, ама само първи епизод ми хареса.
Прилича ми на кражба на идеи от няколко сериала, които съм гледал, събрани в едно.
Но пък брюнетките вътре компенсират успешно всичко това
Прилича ми на кражба на идеи от няколко сериала, които съм гледал, събрани в едно.
Но пък брюнетките вътре компенсират успешно всичко това
The_Viper написа:Наскоро се зарибих по :
- The_Viper
- Легендарен флуудър
Ахах, мен пък Каси ми харесва най-много от момичетата.
А възможно е да си прилича с някои други сериали, не знам... все пак е от от авторката и създаделя на "Дневниците на вампира" и от там може би идват приликите.
А възможно е да си прилича с някои други сериали, не знам... все пак е от от авторката и създаделя на "Дневниците на вампира" и от там може би идват приликите.
Some nights I still can't sleep
And I keep...
And I keep...
-
Borisg
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
а мен точно туй русото и гаджето й са ми толкоз дразнещи. Направиха голяма грешка като убиха Ник - беше доста по интересен образ. По-добре да бяха убили онова ревливо и романтично леке