Пък и сериозно, още не съм опитала тръпката на изпита, но лекциите на Русчев са най-интересните от всички според мен...Има си и положителни страни...Ако ни преподаваше пък някой сухар, не знам дали щеше да е по-добре...
голямата мъка ГП
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
Няма смисъл да се наплашваш от сега...
Първо, всичко е много относително, и да си се наплашил файда няма, а само като усетят че се плашиш, почват да се гаврят повече, така ми се струва...
Пък и сериозно, още не съм опитала тръпката на изпита, но лекциите на Русчев са най-интересните от всички според мен...Има си и положителни страни...Ако ни преподаваше пък някой сухар, не знам дали щеше да е по-добре...
Така е по-интересно... 
- miellenelle
- В началото бе словото
кажете за изпита...
nrggirl, благодаря,че предлагаш лекции и аз да ви кажа,4е някаква мила душичка ми прати 400 стр. набрани лекции на Рус4ев с прератки към закони и пояснения-ако някой иска да у4и за сетпември Да ми пиШе на miellenelle@yahoo.com
И нещо много важно -кажете как протича самият изпит-събира ли книжките,за6тото аз много малко съм у4ила и се 4удя дали да ходя изобщо,защото той ако ми вземе книжката ще трябва и да ми проверява и да ми пише 2-ката,ако е така аз не искам да го 4акам ,4е много ми се искаше веднага след изпита да си тръгна и да пътувам ...моля кажете дали аз сама си оставям книжката с теста или ..така да се каже имам право да се откажа и да не си давам книжната Моята главна цел е просто на 7ми да видя какво редставлява тестът
И тези от вас,който имат поглед над неговите лекции и искат да видят и тези,за които писах горе,нека изразят мнение за това колко им се струват добри и стават ли за голямото ваканционно у4ене или да търся друго да 4ета Успех колеги!
И нещо много важно -кажете как протича самият изпит-събира ли книжките,за6тото аз много малко съм у4ила и се 4удя дали да ходя изобщо,защото той ако ми вземе книжката ще трябва и да ми проверява и да ми пише 2-ката,ако е така аз не искам да го 4акам ,4е много ми се искаше веднага след изпита да си тръгна и да пътувам ...моля кажете дали аз сама си оставям книжката с теста или ..така да се каже имам право да се откажа и да не си давам книжната Моята главна цел е просто на 7ми да видя какво редставлява тестът
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
- Обратна връзка:
Re: кажете за изпита...
нямате проблеми, за инфо мога много да ви дам, но предпочитам да не е във форума, някой ако се интересува за подробности за изпита, просто да ми драсне едно ЛС...
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!
- Rechtswissenschaft
- В началото бе словото
Re: кажете за изпита...
mielle написа:nrggirl, благодаря,че предлагаш лекции и аз да ви кажа,4е някаква мила душичка ми прати 400 стр. набрани лекции на Рус4ев с прератки към закони и пояснения-ако някой иска да у4и за сетпември Да ми пиШе на miellenelle@yahoo.com
И нещо много важно -кажете как протича самият изпит-събира ли книжките,за6тото аз много малко съм у4ила и се 4удя дали да ходя изобщо,защото той ако ми вземе книжката ще трябва и да ми проверява и да ми пише 2-ката,ако е така аз не искам да го 4акам ,4е много ми се искаше веднага след изпита да си тръгна и да пътувам ...моля кажете дали аз сама си оставям книжката с теста или ..така да се каже имам право да се откажа и да не си давам книжната Моята главна цел е просто на 7ми да видя какво редставлява тестътИ тези от вас,който имат поглед над неговите лекции и искат да видят и тези,за които писах горе,нека изразят мнение за това колко им се струват добри и стават ли за голямото ваканционно у4ене или да търся друго да 4ета Успех колеги!
Здрасти
Относно книжките и 2-ките - ами не, 2-ките не ги пише, просто се оставя без оценка. Поне миналата година така беше - вписват се само издържалите - 3, 4, 5 или 6. Иначе - четете целия материал. И вниквайте. На тези, които са I-ви поток, само честито. Догодина ви чака доц. Траян Конов по Облигационно. Ей, не се шегувам, четете още от сега. Ако искате, мога да ви дам и лекциите по облигационно и по финансово за догодина. Някакси можем да се договорим.
Хайде, успех ви и хубаво лято.
Dictum meum pactum
- miellenelle
- В началото бе словото
пишете моля
got, моля пиши утре и особено ако си в добро настроение-аз реших, че няма да отида на 7mi и лятото ще у4а по ГП и ше си преговоря по АП, за да го взема с висока оценка УСПЕХ!
СКЪСА МЕЕЕ...
Цъфи...Тва е положението, тоя пич нещо не е в час...Миел, сори за гадната новина, бях по-голям оптимист, ама такава е реалността...
От нашата група имаше една огромна купчина с 2-ки, няколко 3-ки, 4ки, 5-ци и 6-ци...Но Русчев вика, че днес резултатите са ни били много слаби, а вчера имало "само" 22 процента 2-ки...Толкоз - не ми се говори изобщо.Тестът беше с много зае...аващи въпроси, с доста двусмислени отговори...Дано не съм те отказала да се явиш... 
- miellenelle
- В началото бе словото
гадост
аз вече съм си у дома и утре няма да ходя, но мисля, че трябва да се организираме здраво и да вземем да си направим заедно някакво спасително планче за септември
много съжалявам за теб,got
аз за есента трябва да готвя и АПП-то -така че -----не че те успокоявам, но съм по зле и от теб Иначе по ГП ще у4а от М Павлова и от тези лекции, който са набрани и имат препратки към закони
аз за есента трябва да готвя и АПП-то -така че -----не че те успокоявам, но съм по зле и от теб Иначе по ГП ще у4а от М Павлова и от тези лекции, който са набрани и имат препратки към закони
Няма смисъл, наистина...Ако е решил, ще те скъса!Но да ти кажа бях изненадана -колеги, които според мен не си бяха дали зор и не са блестели с особени знания на упражнения си взеха изпита с хубави оценки, а тези, в които се кълна, че учат по цял ден ги скъсаха...Така че - не се плаши, само ще му доставиш излишно удоволствие 
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
- Обратна връзка:
не искам да злобея, ама откога ви казах, че в тоя изпит няма никаква логика и е абсолютна гавра. съжалявам, че трябваше да го преживеете за да ми повярвате. гот, честно ти съчувствам страшнво много, особено като знам че си си била редовна на лекции и упражнения, но това е положението... хубавата страна - подготвяш се за несправедливостите в живота
...
п.п. с питане и до Цариград се стига и ГП се взима, ама вие като не питахте

п.п. с питане и до Цариград се стига и ГП се взима, ама вие като не питахте
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!