Между другото, Кристо, днес сутринта към 9 и нещо май се разминахме във фоайето на Ректората - носеше някакво кафе, струва ми се, ама докато се усетя ти ли си, или не, ме подмина. Добре изглеждаше, обаче (ако си бил ти, де).
Та... за класацията. Хм. Кристо, Силвето ( ) и Роже.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..." В края на ноември
Почти сигурна съм, че беше ти - някъде към 9:10, във фоайето, идваше с още едно момче от северното крило и носеше бяла пластмасова чаша (може и да не е било кафе, де да знам). Ееееениуей.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..." В края на ноември
Прибавям и Dr Dulcamara към гласа си за Писобела от тази седмица.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.
Имунизирани/по два месеца веке/:
-- Fak (03.10 до 03.11)
-- Originasin (10.10 до 10.12)
-- Димо (17.10 до 17.12)
-- Ноктис (24.10 до 24.12)
- [schild]Флъфи[/schild] от The Stig
- [schild]jenesais[/schild] от rogertaylor
- [schild]MidwinterSun[/schild] от rogertaylor, fak, Търговецът
- [schild]Lithium[/schild] от Джеймс
- [schild]Писобела[/schild] от Мидуинтър, Crippled Alice
- [schild]ДисниУърлд[/schild] от The Stig, Crippled Alice, Джемйс
- [schild]Crippled Alice[/schild] от The Stig
- [schild]Кристо[/schild] от fluffy cloud, jenesais, Търговецът
- [schild]Флауърс[/schild] от fluffy cloud
- [schild]Ноктис[/schild] от jenesais, Lithium
- [schild]Светльо[/schild] от Lithium
- [schild]Ташо[/schild] от Lithium
- [schild]никито[/schild] от fak
- [schild]Dr Dulcamara[/schild] от Мидуинтър
- [schild]Кристиан[/schild] от дъгърл
- [schild]Bleak[/schild] от дъгърл
- [schild]Miss Seducer[/schild] от дъгърл
----
ако този или онзи няма интернет - просто пуснете две теми, а па който се върне ще отговаря като се върне... ако са няколко - осигурете им нет!
Аз ще се отдам на солидна порция мениджърстване, харчейки финанси подарени щедро от Даниел Леви. Приятно!
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
Peace is a lie. There is only passion.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
Е, Жожко, не е като да няма вариант да го намериш в "Потребители", все пак.
Иначе - преподавател е от ФзФ, най-активен е в темата ни за опера и в подфорума на неговия факултет. "Ма я виж сам, като питаш, де...
Хм... Силвето добре ме подсети - мерси за което. Глас за него, за Кристо и за Роже за тая седмица.
А, то дошло време пак да се гласува... Еми пак Писобела и Дулкамара.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Като го изберем и му отворим тема, лично ще го питам как се произнася никнеймът му...
Няма нужда да го питаш, ти си права в случая, Силве. И е от италиански, така че е "к". Айде, че Момичето ще ни се кара за спама.