Всъщност има нещо, което винаги действа (или поне винаги), за да разкарате нахалника/нахалницата...а именно да и кажете, че сте девствен/а...
Работи, вервайте ми.
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
camel написа:Хора, ...
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
invisible написа:и като каза че си девствен те остави на мира
Into the endless we ride... 
Слава богу, че ми повярваKristo написа:То не е ли проблема, че ти е повярвала, че си девствен?
Аз да ти издам по-як начин да я спреш - "приятелката ми тренира кикбокс и след работа идва да ме вземе"... По-престижно е някакси...