Как е катеренето в СУ?

Модератори: ники, Methuselah

Публикувай отговор
Йовков
От дъжд на вятър

Re: Как е катеренето в СУ?

Мнение от Йовков »

Не само ти ще се редиш рано-рано, за да си хванеш място за катеренето, :compress: .
Аватар
ToaDStooL
Пишете, о, братя
Специалност: История и География
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от ToaDStooL »

ммм няма ли предимство за дамите ... ;P
Free your mind.Open your spirit to the light and feel free and safe in the knowledge that we will all be here at the end of time, together as one.
Love is everywhere, there is beauty in everything. Learn to see it.
Can you feel that? Its called change and you are part of it. Isn't it beautiful?
Ketinka
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от Ketinka »

Здравейте колеги :) днес видях, че записването за катерене е от понеделник. Някой да има по-обширна информация? Търсих я тази стена и по дяволите толкова ли съм заблудена - не я намерих :( :( :( :( :( Ужасно искам да се запиша на този спорт, но ако някой знае и може да ми каже в кои дни и часове ще има занятия ще съм му много благодарна, за да знам дали няма да ми се засичат с лекциите :) Предварително благодаря и дано се видим :)
Avrila
В началото бе словото
Специалност: Международни отношения
Курс: трети

Мнение от Avrila »

а някой може ли да ми каже къде става записването за катерене, щом ще е така натоварено още от 2ри:)
~"I do it for the joy it brings,
because I am a joyful girl.
The world owes me nothing,
but we owe each other the world"~
Ani Difranco
admin.sport
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от admin.sport »

Ketinka написа:Здравейте колеги :) днес видях, че записването за катерене е от понеделник. Някой да има по-обширна информация? Търсих я тази стена и по дяволите толкова ли съм заблудена - не я намерих :( :( :( :( :( Ужасно искам да се запиша на този спорт, но ако някой знае и може да ми каже в кои дни и часове ще има занятия ще съм му много благодарна, за да знам дали няма да ми се засичат с лекциите :) Предварително благодаря и дано се видим :)
http://www.uni-sofia.bg/Sports_Department
admin.sport
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от admin.sport »

Avrila написа:а някой може ли да ми каже къде става записването за катерене, щом ще е така натоварено още от 2ри:)
http://www.uni-sofia.bg/Sports_Department
Аватар
ToaDStooL
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от ToaDStooL »

http://www.uni-sofia.bg/index.php/bul/u ... ene/grafik - това ли ще е графикът за тази година ... ?
Free your mind.Open your spirit to the light and feel free and safe in the knowledge that we will all be here at the end of time, together as one.
Can you feel that? Its called change and you are part of it. Isn't it beautiful?
Аватар
Rub
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от Rub »

ToaDStooL написа:http://www.uni-sofia.bg/index.php/bul/u ... ene/grafik - това ли ще е графикът за тази година ... ?
Не. Днес ходих да се запиша и графикът е следният:
http://alfa.kachi-snimka.info/images/opt1317630139a.JPG
Аватар
ToaDStooL
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от ToaDStooL »

дам и аз се записах днес ... има ли още някой, който е в понеделник от 9:30 ... ;P
lorelai
В началото бе словото

Мнение от lorelai »

Аз съм тогава =)
Аватар
Osten
В началото бе словото
Специалност: Право

Мнение от Osten »

:)) много ми харесва този спорт! Доста е трудно за сега (но ще се свикне), занятията са ми в петък от 11:30 : ).. Малко хора сме.. Питах треньора ни за друг ден ако мога да идвам допълнително(но не за да имам присъствия, просто искам още да спортувам :mrgreen: ), и той ми каза,че в сряда има час но тогава имал близо 40-50 човека >.< ...

Та може ли някои да ми каже ден и час и колко човека сте горе долу? Питам понеже ако сте над 20-25 човека няма смисъл, защото в такъв случай само ще се "зяпаме" както се изрази нашия треньор..
Не мога да летя.Но се чувствам така сякаш мога.Искам да полетя! Защото съм щастлив. Да. Щастлив съм. Ха-ха!

Право - редовно - II курс
Аватар
ToaDStooL
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от ToaDStooL »

ами аз съм в понеделник от 9:30 ... по списък сме около 20 човека, но и двата пъти, когато имахме не бяхме повече от 15 човека. Иначе и аз питах дали мога да ходя и друг ден и преподавателя каза, че в сряда от 11 също има часове .. но там не знам колко хора са, защото още не съм си намерила ентусиаст с който да отида ... ;) но по принцип може да ходиш и извън часовете ... до 5 часа е безплатно посещението стига да си намериш някой, които да те осигурява ... ;)
Публикувай отговор

Обратно към “Спорт в СУ”