Дантели?
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
- menina.do.mar
- Плиний Стари
- Курс: завършил
Re: Дантели?
Уф, писах ти на лично, че да не убия цялата еротика, лъхаща от темата. 
"We are all in the gutter, but some of us are looking at the stars..."
Тъй.
Дантели,коприни и прочее сладурски щуротии се слагат за самочувствие.
И обикновено, когато имаш намерение скоро да ги свалиш. На първа среща, просто за всеки случай, не само за самочувствие - все пак може това да се окаже Мъжът на живота, Принца от приказките и прочее,и да поемем към залеза на белия му кон... Е как да го направя с памучните гащи със щампи на "Хелоу кити" ?!
Дантели,коприни и прочее сладурски щуротии се слагат за самочувствие.
И обикновено, когато имаш намерение скоро да ги свалиш. На първа среща, просто за всеки случай, не само за самочувствие - все пак може това да се окаже Мъжът на живота, Принца от приказките и прочее,и да поемем към залеза на белия му кон... Е как да го направя с памучните гащи със щампи на "Хелоу кити" ?!
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Специалност: Стопанско управление с френски език
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
What's the f*ckin' problem?Мила написа:Е как да го направя с памучните гащи със щампи на "Хелоу кити" ?!
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
- Etiainen
- Легендарен флуудър
- Специалност: икономика (+английски)
- Курс: семестриално завършил
А и не е речено, че ако не са дантелени, ще са с хелоу кити, има неограничен брой възможности
, а и ако е мъжа на живота ти и има проблем с памучното бельо - хейт.
For a moment your eyes open and you know
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.
Моето творчество - Windy Sunset's Creations
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.
Моето творчество - Windy Sunset's Creations
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- inc
- Плиний Стари
- Специалност: Книгоиздаване
- Курс: завършил
Съгласна.
Ако е мъж на място, няма да му се отрази особено (не казвам "изобщо"
) разликата между обикновени симпатични бикини и нещо дантелесто/панделчесто/мрежесто. А ако е такъв - заслужава и да го поглезиш и да оплакне очи в нещо, което да подчертава сексапила ти (не да го сътворява от нищото - просто не може).
Но е вярно и че сексапилното дантелено бельо повишава самочувствието. Аз лично дори предпочитам дантелките за всеки ден. Само да вметна обаче - нямам предвид изцяло дантелено бельо, а такова, което има някаква дантелена част по него. Факт е, че памучните бикини са възможно най-удобното нещо евър (поне за мен), но на пазара има толкова други комбинирани варианти, които са предостатъчно удобни. Има и много меки дантели, които ни най-малко н едразнят кожаат и на съвсем приемливи цени. Изпробвано. Това, че красивото бельо е неудобно е мит, клониран от този за дамските високи обувки. Аз най-много комплименти съм получавала за един сутиен, който имам от 100 години и е най-удобния парцал, който обитава чекмеджето ми.
Качественото бельо, със съответно подходяща за всяка жена кройка е критерият.
Чувала съм и отзиви от момичета, че прашките били УДОБНИ.
Това едва ли някога ще го разбера, но разни хора, ...
Но е вярно и че сексапилното дантелено бельо повишава самочувствието. Аз лично дори предпочитам дантелките за всеки ден. Само да вметна обаче - нямам предвид изцяло дантелено бельо, а такова, което има някаква дантелена част по него. Факт е, че памучните бикини са възможно най-удобното нещо евър (поне за мен), но на пазара има толкова други комбинирани варианти, които са предостатъчно удобни. Има и много меки дантели, които ни най-малко н едразнят кожаат и на съвсем приемливи цени. Изпробвано. Това, че красивото бельо е неудобно е мит, клониран от този за дамските високи обувки. Аз най-много комплименти съм получавала за един сутиен, който имам от 100 години и е най-удобния парцал, който обитава чекмеджето ми.
Чувала съм и отзиви от момичета, че прашките били УДОБНИ.
Creating memories...
Nankuranaisa.
Nankuranaisa.
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Бе аз... таковата, че не разбрах. Какъв точно следва да е проблемът на мъжете с чисти, незахабени и прочее памучни бикини - бели, черни, каквито кажете? И нагоре - бял/черен/какъвто кажете сютюен, който им подхожда (с/без дантели, банели и други радости и джвъчки)? Защо противопоставянето трябва да е "дантелено бельо" - "на баба ми кюлотите"? И защо си представяте бикините като огромните гащи, които Бриджет Джоунс носеше, когато героят на Хю Грант тръгна да я съблича?
Мен лично ей това много ме кефи - а и има цветове - бол. С подходящ сутиен нагоре едва ли ще има много рекламации при разопаковането. И ако кажете, че е секси, щото нали все пак има дантели, то спокойно може да видите предостатъчно други модели, които са максимално изчистени и поне толкова секси.
Мен лично ей това много ме кефи - а и има цветове - бол. С подходящ сутиен нагоре едва ли ще има много рекламации при разопаковането. И ако кажете, че е секси, щото нали все пак има дантели, то спокойно може да видите предостатъчно други модели, които са максимално изчистени и поне толкова секси.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Които, между другото, й придават невъобразим чар и доказват, че не е до гащите, а до жената.Търговецът на кристал написа:И защо си представяте бикините като огромните гащи, които Бриджет Джоунс носеше, когато героят на Хю Грант тръгна да я съблича?
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Даааааааа... тая сцена я цитирам супер често и продължава да ми е все така забавна. То и Даниъл тогава не си тръгна, като видя тези-ама-наистина-гигантски-гащи, доколкото си спомням.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Което пък доказва, че отново не е до гащите, а и до мъжа.
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
Прашките СА удобни. Поне ако са правилния модел. При тях е въпрос на свикване - като при чехлите с онова нещо между палеца и съседния пръст на крака.inc написа: Чувала съм и отзиви от момичета, че прашките били УДОБНИ.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.

Всъщност почти като при истинските хора.

- Плазмодий
- Легендарен флуудър
- Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"
Аз лично претенции особени нямам, хубаво е обаче дантелите да се използват с удоволствие и мярка 
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
- Лорд Носферату
- Легендарен флуудър
- Специалност: Английска филология
Туй значи била темата за гащитеТърговецът на кристал написа:Бе аз... таковата, че не разбрах. Какъв точно следва да е проблемът на мъжете с чисти, незахабени и прочее памучни бикини - бели, черни, каквито кажете? И нагоре - бял/черен/какъвто кажете сютюен, който им подхожда (с/без дантели, банели и други радости и джвъчки)? Защо противопоставянето трябва да е "дантелено бельо" - "на баба ми кюлотите"? И защо си представяте бикините като огромните гащи, които Бриджет Джоунс носеше, когато героят на Хю Грант тръгна да я съблича?
Не знам, аз такъв проблем нямам. Без значение бели, шарени. Даже някак по-естествени ми изглеждат от прашките. Малко по мъжки ще кажа, че каквито и да са, щом са й удобни, ги одобрявам. Странни са ми само момичетата, които така се възмущават на "бабини кюлоти" и всичко, което е повече от един напръстник плат, а после, като пълна противоположност, се пуснат по булеварда във всевъзможни кръстоски между потури и шалвари.
И докато писах, се сетих за лафа "преди надничах в гащите, за да видя дупето, сега надничам в дупето, за да видя гащите."
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Х'абе, брат ми! Х'абе, как ти ги ражда главата тия... не го бях чувала, но е добро. Па и вярно.Лорд Носферату написа:И докато писах, се сетих за лафа "преди надничах в гащите, за да видя дупето, сега надничам в дупето, за да видя гащите."
И - съвсем малко офтопик, понеже зачекна темата - ако има нещо, което ми е безкрайно противно в женския гардероб, то това са именно излезлите на мода в последните години потури. Отвратителни са - няма нищо, което да обезформя и загрозява женската фигура по толкова категоричен начин.
В края на ноември
В края на ноември