Е, ся, човек....Crippled Alice написа:а и чак пък човек да се възбужда от бельо...![]()
Дантели?
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
-
Jamesmagno
- Легендарен флуудър
- Адрес в галерията на СУ: http://gallery.uni-sofia.bg/index.php?cat=10094
- Обратна връзка:
Re: Дантели?
- inc
- Плиний Стари
- Специалност: Книгоиздаване
- Курс: завършил
Дантелите са си суупер готини. Пък. И бродериите също. И мрежичките. (Нямам предвид какви да са.)
Creating memories...
Nankuranaisa.
Nankuranaisa.
- FightForFreedom
- Паисий
Честно да ти кажа, хич ни мъ кефи.Jamesmagno написа:Дайте да го изясним - момчета, харесвате ли дантелено бельо?
Така стоят нещата за мен, общо взето.Mira написа:...ако жената се чувства съблазнителна в памучни гащички на мечета и тениска, нещата в очите на мъжа вероятно няма да са много по-различни...
Бъдете съвършени, както е съвършен и небесният ваш Отец (Мат. 5:48).
- Crippled Alice
- Легендарен флуудър
- Специалност: Италианска филология
- Курс: трети
сетих се за едно абсурдно "бельо", което е създадено с цел да бъде съблазнително
http://www.ivet.bg/szczegoly/5166/%D0%B ... 8_rozalia_
иначе, Иво, питам, защото на мен такива неща въобще не ми действат. Ама аз не харесвам дантели принципно :Р
иначе, Иво, питам, защото на мен такива неща въобще не ми действат. Ама аз не харесвам дантели принципно :Р
-
Jamesmagno
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Е, точно това, което си постнала, не е бельо, а "бельо", както и ти си го написалаCrippled Alice написа:сетих се за едно абсурдно "бельо", което е създадено с цел да бъде съблазнително
Не казвам, че бельото няма абсолютно никакво значение, а просто, че дантеленото такова изобщо не е толкова вълнуващо, колкото повечето жени си мислят. Но това вече го споделих, давайте вие
- Etiainen
- Легендарен флуудър
- Специалност: икономика (+английски)
- Курс: семестриално завършил
Dislike за къдрички и панделчици (и дантели). Тва посмъртно не може да ми е удобно и не мисля, че ще се чувствам особено секси, ако всичко ми убива и кожата ми се дразни.
For a moment your eyes open and you know
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.
Моето творчество - Windy Sunset's Creations
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.
Моето творчество - Windy Sunset's Creations
- black_lady
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Не с лошо за мрежите!Crippled Alice написа:сетих се за едно абсурдно "бельо", което е създадено с цел да бъде съблазнително

Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .
- The_Viper
- Легендарен флуудър
Дантеленото бельо наистина не е полезно и от хигиенична, и от здравна гледна точна, питайте някой лекар - повечето са против дантелите и прашките и явно има защо да са против!
Памучното бельо юбер алес и те така!

Памучното бельо юбер алес и те така!
Some nights I still can't sleep
And the voices pass with time
And I keep...
And I keep...
- Crippled Alice
- Легендарен флуудър
прашките пък защо?
- The_Viper
- Легендарен флуудър
Поради много причини - водят до гъбички, неудобни са, нехигиенични.
След дългогодишни изследвания, лекарите доказаха, че прашките водят до сериозни проблеми със здравето от ранна (11-12 годишна) възраст.
В последните десет години случаите на цистит, възпаления и други заболявания са се увеличили няколко пъти.
Ако преди десет години основните въпроси в гинекологичния кабинет са се въртели около безопасния секс, сега се въртят около модела и материята, от която е направено бельото. Мислиш, че това е случайно ли?
След дългогодишни изследвания, лекарите доказаха, че прашките водят до сериозни проблеми със здравето от ранна (11-12 годишна) възраст.
В последните десет години случаите на цистит, възпаления и други заболявания са се увеличили няколко пъти.
Ако преди десет години основните въпроси в гинекологичния кабинет са се въртели около безопасния секс, сега се въртят около модела и материята, от която е направено бельото. Мислиш, че това е случайно ли?
Some nights I still can't sleep
And I keep...
And I keep...
- Crippled Alice
- Легендарен флуудър
Мисля, че дори да не са прашки, бельото ако е от някаква умряла изкуствена материя пак ще доведе до всякакви заболявания, проблеми и т.н. Прашките сами по себе си не биха създали проблеми, има значение материята, от която се прави бельото.
Аз дантелите си ги представям по-скоро за украса, отколкото за каквото и да е било друго, ама явно греша
Аз дантелите си ги представям по-скоро за украса, отколкото за каквото и да е било друго, ама явно греша
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
Хубавото бельо е едно от най-възбуждащите неща. Последното нещо, което си купих, ме грабна именно с това, че веднага ми навя мръснишки мисли - още в момента, в който го видях в огледалото.Crippled Alice написа: а и чак пък човек да се възбужда от бельо...![]()
А дантелата ако е само за украса, няма проблем. Да речем, сутиен с твърди чашки и върху тях дантела. Или само дантелени орнаменти върху памучни бикини. Но това просто не влиза в категорията дантелено бельо. То си е изцяло от дантела. А тя, както вече се спомена, много дразни кожата :/
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.

Всъщност почти като при истинските хора.

- fluffy cloud
- Легендарен флуудър
За съжаление не е вярно. Дори и от 100% памук, проблемът всъщност е, че улесняват преминаването на бактерии от ануса:Crippled Alice написа: Прашките сами по себе си не биха създали проблеми, има значение материята, от която се прави бельото.![]()
"Но най-опасната подробност на прашките е точно онази лентичка, която, криейки се между бузките, прави гащетата толкова секси. Тя не е нищо друго освен вид мост, по който микробите от аналния отвор се придвижват към вагиналния и безпрепятствено проникват в него, а ако прашките са с по-малък от нужния размер, то лентичката се впива буквално болезнено. Резултатът са инфекциозни заболявания на органите на малкия таз. Затова, независимо че прашките са модерни, красиви и сексапилни, не бива да ги носите всеки ден, обувайте ги само за специални поводи и в никакъв случай не спете с тях."
I wanna fall from the stars straight into your arms
- menina.do.mar
- Плиний Стари
- Курс: завършил
То само като се сетите как в Северозападна България наричат прашките, може да ви се отще.
И твърдо не одобрявам комбинацията мъжки задник + прашки, независимо колко секси и готин е въпросният задник.
Колкото до дантелите, действително са неудобни, но пък са ужасно красиви, особено ако са в червено, черно или червено-черно. И все пак те не са за ежедневно носене. :Р
И твърдо не одобрявам комбинацията мъжки задник + прашки, независимо колко секси и готин е въпросният задник.
Колкото до дантелите, действително са неудобни, но пък са ужасно красиви, особено ако са в червено, черно или червено-черно. И все пак те не са за ежедневно носене. :Р
"We are all in the gutter, but some of us are looking at the stars..."
-
Jamesmagno
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Просвети ни, моляmenina.do.mar написа:То само като се сетите как в Северозападна България наричат прашките, може да ви се отще.![]()