географията-24ти юли
Модератори: svetlio.varna, Boromir
- RuseF
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
Няма страшно,горе главата,трябва да се запомнят основните моменти и структура и като отидете там да изградите текст,оповаващ се на всички изучени теми,връзки и т.н. и все нещо ще излезе дори да ви се губят моменти от темите..
По отношение на сложността на темите,един е по-силен в една област,друг в друга и така всичко е индивидуално,но всяка тема си има своите трудности.
По отношение на сложността на темите,един е по-силен в една област,друг в друга и така всичко е индивидуално,но всяка тема си има своите трудности.
Напред! Народността не пада,там гдето знаньето живей!
-
Ballantine`s
- В началото бе словото
- Picklenose
- От дъжд на вятър
- Picklenose
- От дъжд на вятър
То за "виждането" къде си вероятно ще стане дни преди изпита както на предварителните.Picklenose написа:Некоректно въведени данни! Моля повторете!
егати не са ни регистрирали явно още с новите входящи номера и не мога да вида на 17ти къде ще съм =((((
А и още не са се записали всички кандидат-студенти.

- Picklenose
- От дъжд на вятър
- love_delight
- От дъжд на вятър
- Специалност: Социални дейности
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
- Picklenose
- От дъжд на вятър
- RuseF
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
О,ако имаш хубави балообразуващи оценки нема как да не се закачишPicklenose написа:чи как![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
сега ми подрязоха малко крилцата ще трябва да се понапъна още,че с тфа 4,63 по география на предварителния не е мн сигурно,че ще се закача в някоя специалност
![]()
Напред! Народността не пада,там гдето знаньето живей!
- Picklenose
- От дъжд на вятър
- ksk'06 info
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Екипът на Кандидатстудентския Информационен Център желае успех на всички кандидатстуденти! 
Ще се радваме да Ви бъдем от полза с информацията и усмивките, с които разполагаме! А вече ни има и on-line!
N.B.: Препоръчваме на кандидатстудентите, желаещи да се обръщат към нас on-line, това да става на посочения e-mail адрес или чрез ICQ поради огромния обем на теми и мнения във форума на Университета!
Ще се радваме да Ви бъдем от полза с информацията и усмивките, с които разполагаме! А вече ни има и on-line!
N.B.: Препоръчваме на кандидатстудентите, желаещи да се обръщат към нас on-line, това да става на посочения e-mail адрес или чрез ICQ поради огромния обем на теми и мнения във форума на Университета!
СУ "Св. Климент Охридски"
Кандидатстудентски Информационен Център
адрес: София, бул. "Цар Освободител" 15, Северно крило, ет.1
тел.: 02/9308380, 02/8467429
e-mail: ksk_2006@abv.bg
Кандидатстудентски Информационен Център
адрес: София, бул. "Цар Освободител" 15, Северно крило, ет.1
тел.: 02/9308380, 02/8467429
e-mail: ksk_2006@abv.bg
- Picklenose
- От дъжд на вятър
ами при наличие на 28 човека преди мен за сгеа...притеснявам се ДА!!А и ако се падне по-гадна тема и оценките са по-слаби става съвсем лошо...изобщо нищо не е сигурноProvideR написа:ти наред ли си с главата братле, искаш да ми кажеш, че не ти стига ли ?Picklenose написа:ми не...за момче нз мн се "осрах" с извинение...5,67 по география и 5.50 по английски![]()
![]()
![]()
от предварителния имам 4,25 и аз съм човека дето трябва да се притеснява не мислиш ли...
why don't you go outside and .... yourself?!
е ако оценките са по-слаби това за тебе е добре ве ,, а и 28 4овека не виждам какво трябва д асе притесняваш толкова..... има хора къде къде по зле от тебе / и да под4ертая 4е си доста добре ДАже но все пак ти си знаеш/Picklenose написа:ами при наличие на 28 човека преди мен за сгеа...притеснявам се ДА!!А и ако се падне по-гадна тема и оценките са по-слаби става съвсем лошо...изобщо нищо не е сигурноProvideR написа:ти наред ли си с главата братле, искаш да ми кажеш, че не ти стига ли ?Picklenose написа:ми не...за момче нз мн се "осрах" с извинение...5,67 по география и 5.50 по английски![]()
![]()
![]()
от предварителния имам 4,25 и аз съм човека дето трябва да се притеснява не мислиш ли...
You're one in a million
You're once in a lifetime
You're once in a lifetime
- Picklenose
- От дъжд на вятър
ами какво да ви кажа,че да ме разберете..местата за момчета в специалностите които аз искам са по 10 ...аз искам туризъм или регионално...т.е 20те човека си влизат тука и аз къде отивам?!?!...не ми говорете,че не трябва да се притеснявам.Знам,че има и по-зле от мен ама аз какво да направя да са сядали и да учат...аз не търся съжаление просто споделям,че се притеснявам дали ще вляза!
why don't you go outside and .... yourself?!