Може ли да си платя изпит?

Това е общият студентски форум - за всичко свързано със следването на настоящите студенти на Софийския университет - бакалаври, магистри и докторанти.

Модератори: sientelo, peterdi, Ангел

sunny_girl
В началото бе словото

Може ли да си платя изпит?

Мнение от sunny_girl »

Искам да попитам знаете ли дали може да си платя някой изпити?? Знам че в другите университети става,а в СУ?
shaho
Пишете, о, братя

Мнение от shaho »

Направо си купи диплома,какво се задоволяваш с трохички.
33
В началото бе словото

Мнение от 33 »

кой изпит те мъчи?
Аватар
corederoma
В началото бе словото

Мнение от corederoma »

в другите университети може но тука така няма как да си решаваш проблемите
LA ROMA NON SI DISCUTE, SI AMA
Аватар
inaccessibility
Летящите Пръсти

Мнение от inaccessibility »

да си платите за явяване на изпит или да мушнете рушветче, за да се брои, че сте го изкарали ли? :lol:
Последно промяна от inaccessibility на 05 Юли 2006, 20:42, променено общо 1 път.
Аватар
kokteil_molotow
Легендарен флуудър

Мнение от kokteil_molotow »

за съжаление може, зависи от преподавателя.за каква специалност става дума ?
http://www.vbox7.com/play:2f02c5ff -ИСТИНАТА,КОЯТО ЗАБРАВЯМЕ!
Аватар
nrggirl
Легендарен флуудър
Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
Обратна връзка:

Мнение от nrggirl »

всичко може, нали знаете - което не става с пари, става с много пари...
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.

Щастливо безработна!!!
Аватар
Berserker
Легендарен флуудър
Специалност: MO, Master
Курс: завършил

Мнение от Berserker »

коктейла и нрг, вие да не сте брокерите ве ;) ама аз почти завърших.. :( късно е ве4е

съни: ти ако в Су искаш да купуваш изпити, за какво въобще си влязла????
Изображение

Изображение
Аватар
nrggirl
Легендарен флуудър
Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
Обратна връзка:

Мнение от nrggirl »

не умнико, просто имам един колега който от две годинки така действа, и много добре знам че номера минава. иначе естествено, че вече знам през кого става тоя номер специално за ЮФ, все пак три години се мотам из факултета, не се прави на интересен, щото и ти знаеш много добре, не ти е трябвало, не си го ползвал (щото ние в Дружба Сити сме си умнички, това е от въздуха, искъра и ТЕЦа, назе не ни требе жокер, уе кен ду ит :twisted:) 8)
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.

Щастливо безработна!!!
Аватар
icaci
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от icaci »

Аз съм за заплащането на някои изпити (примерно тези, по които аз ще изпитвам след време). Лошо няма, след попилените нерви в опити да наливаш знания на хора, които не възприемат, някои от тях да те компенсират финансово за причинените неудобство, разширените вени, главоболието, боравенето с канцерогенни тебешири и т.н. Против съм обаче заплащането да се превръща в основен метод за вземане на изпита, както и в мотив за повишаване на броя скъсани на "обикновения" изпит. Абсолютно съм против продаването на базисни курсове. Мен би ме било срам, ако някой мой бъдещ бивш студент демонстрира някъде пълно непознаване на базисен материал (както едни колеги, които смятаха, че ако един радиоактивен материал има период на полуразпад 1 ден, то след 2 дена ще се е разпаднал всички материал...), за който аз съм се разписал в книжката му. На такива курсове трябва да се къса до второ пришествие или до научаване и разбиране на материала от страна на студентите.

От чисто икономическа гледна точка, не е ли по-добре човек да си купи направо дипломата? Излиза по-евтино от разделното купуване на изпити, както и спестява много време и усилия. А времето е пари.
Scientia non habet inimicum praeter ignorantem.
Аватар
Berserker
Легендарен флуудър
Специалност: MO, Master
Курс: завършил

Мнение от Berserker »

ми я кажете кокло е да си купи човек диплома направо :evil:

с НРГ верно май знаеме и кой урежда нещата за ЮФ :) но според за Су това е срам и позор, ако искате да купувате, бягайте в Киевския, Анадолския или Тамбукту-ския :evil:
Изображение

Изображение
33
В началото бе словото

Мнение от 33 »

бе хора, дайте го тоя човек да се уредя и аз чрез него! Айде бързо, че сесията свършва, моля, кажете къде да отида и какво да кажа
Аватар
coup
Вазов

Мнение от coup »

Тази тема е абсолютен резил за целия фолум - бива ли такова нещо:съвсем нагло и явно да се пита КАК можеш да си платиш изпита ... :twisted: :twisted:
Just a world that we all must share
It's not enough just to stand and stare
Is it only a dream that there will be
No more turning away?
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

nrggirl написа:назе не ни требе жокер, уе кен ду ит :twisted:) 8)
:x Какво пак Жокера ви е винивен, бре? Мълча си вече една седмица, откакто Англия отпадна, ближа си раните и дори си смених аватара, и пак виновен! :twisted: :twisted: :twisted:
Аватар
RuseF
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от RuseF »

Joker написа:
nrggirl написа:назе не ни требе жокер, уе кен ду ит :twisted:) 8)
:x Какво пак Жокера ви е винивен, бре? Мълча си вече една седмица, откакто Англия отпадна, ближа си раните и дори си смених аватара, и пак виновен! :twisted: :twisted: :twisted:
Не бе баце,не си ти виновен.Кристяно Роналдо е виновен,дето изпроси червения картон на Рууни-то заради него си на тва дередже..
Напред! Народността не пада,там гдето знаньето живей!
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - общ форум”