Въпроси относно общежитията !!!!, vol. 2
- noHame
- В началото бе словото
- Специалност: История
- Курс: първи
Re: Въпроси относно общежитията !!!!, vol. 2
А откъде да си взема уверение за записан зимен семестър на 2011/2012 уч.?
- thegirl
- Легендарен флуудър
- Курс: семестриално завършил
От учебен отдел на факултета ти, като първо си купуваш уверение от книжарницата и си го попълваш.
Бъди себе си, има достатъчно други хора. 
-
denitsa_vladimirova
- В началото бе словото
- Специалност: статистика
- Курс: първи
Здравейте,имам един въпрос..днес получих следното писмо
Уведомяваме Ви,
че във връзка с изготвения списък за настаняване на текущо освобождаващи се места имате възможност да се настаните в общежитието на Медицински университет – кв. Лозенец, бл. 6. Ако желаете да се възползвате от тази възможност, трябва да посетите управлението на общежитията на МУ – Студентски град, бл. 40, вх. Б – г-жа Таня Богданова, където ще получите съдействие за настаняване. Препоръчваме Ви предварително запознаване с определеното Ви място.
Настаняване в общежитие на Софийски университет можете да получите от 24.10.2011 г. при наличие на свободни места.
И понеже аз не искам да съм там и искам да изчакам за общежитие в Студентски град ,какво трябва да направя сега?Трябва ли някъде да обявя,че няма да се настанявам и ще чакам..?И дали има някакъв шанс после да ме приемат в общежитие на СУ..?
Уведомяваме Ви,
че във връзка с изготвения списък за настаняване на текущо освобождаващи се места имате възможност да се настаните в общежитието на Медицински университет – кв. Лозенец, бл. 6. Ако желаете да се възползвате от тази възможност, трябва да посетите управлението на общежитията на МУ – Студентски град, бл. 40, вх. Б – г-жа Таня Богданова, където ще получите съдействие за настаняване. Препоръчваме Ви предварително запознаване с определеното Ви място.
Настаняване в общежитие на Софийски университет можете да получите от 24.10.2011 г. при наличие на свободни места.
И понеже аз не искам да съм там и искам да изчакам за общежитие в Студентски град ,какво трябва да направя сега?Трябва ли някъде да обявя,че няма да се настанявам и ще чакам..?И дали има някакъв шанс после да ме приемат в общежитие на СУ..?
- thegirl
- Легендарен флуудър
Зависи колко места ще има в СУ
А ако няма да ходиш в общежитие на МУ, би трябвало автоматично си оставаш за класирането на СУ, тъй като не си взела разменно писмо.
А ако няма да ходиш в общежитие на МУ, би трябвало автоматично си оставаш за класирането на СУ, тъй като не си взела разменно писмо.
Някой знае ли до кога имат право да останат магистрите, които са завършили. Казаха ни, че към края на октомври-началото на ноември трябва да се изнесат?
- Katalina_Stefanova
- В началото бе словото
В уверението, където попълваме пред кого да послужи, СБО ли пишем? И на домакинката ли трябва да го оставим? Освен това уверение има ли други документи, които трябва да се носят?thegirl написа:От учебен отдел на факултета ти, като първо си купуваш уверение от книжарницата и си го попълваш.
Зависи кога сте завършили.luis написа:Някой знае ли до кога имат право да останат магистрите, които са завършили. Казаха ни, че към края на октомври-началото на ноември трябва да се изнесат?
Съквартирантката имаше първа дата за дипломна защита на 14-ти септември и трябваше да се изнесе до 10 дена след това.

- mishimladenova
- В началото бе словото
- Курс: втори
В уверението, където попълваме пред кого да послужи, СБО ли пишем? И на домакинката ли трябва да го оставим? Освен това уверение има ли други документи, които трябва да се носят?
Те знаят какво се пише там,остави го празно.Вероятно ще ти напишат успеха.Носиш също и книжката и касовата бележка за платен семестър.
- thegirl
- Легендарен флуудър
Няма нужда от касова бележка за семестъра, а трябва касовата бележка за платените депозити за общежитието.
- Katalina_Stefanova
- В началото бе словото
Задължително ли е да нося тази бележка от депозитите? Моята е в домакинката, тя ми я прибра при настаняването.thegirl написа:Няма нужда от касова бележка за семестъра, а трябва касовата бележка за платените депозити за общежитието.
Искам да си платя наема онлайн ама като цъкна на задължение пише вода,ток и тн никъде не пише наем 
Ами като ме настаняваха (първи курс съм) някъде 100лв депозит и 29 за наем и пропуск,значи не би трябвало да е платен.То всъщност сега за кой месец трябва да се плаща,съвсем се обърках 
- DuDuTy
- В началото бе словото
- Специалност: Икономика с английски език
- Курс: втори
Сега се плаща за септември. Новонастанените би трябвало да са платили този си наем при настаняването- виж си бележката и какво пише на нея. Ако има наем за част от месец септември, значи няма какво да се плаща сега. Следващият месец се плаща наем за октомври и консумативи за септември и така всеки път.
Икономика с английски език II курс
What gets us into trouble
is not what we don't know,
It's what we know for sure,
that just ain't so.
What gets us into trouble
is not what we don't know,
It's what we know for sure,
that just ain't so.
- thegirl
- Легендарен флуудър
Не е така, сега до 25.10 се плаща наемът за Октомври, а не другият месец. А консумативите, които се плащат сега са за Септември.