Голяма тема за срещите

Най-романтичните места и заведения в града

Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал

Публикувай отговор
Аватар
Monita
Драскач

Re: Голяма тема за срещите

Мнение от Monita »

Жалък. И много самотен, или просто някой, дето не знае как да си поиска внимание. Гледам да не съдя.
боли; като
да се откъснеш,
преродиш, пребориш
за себе си
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Специалност: Експертология и Специалистика
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

На първа среща се говори за новините на деня/седмицата. Особено ако ви сближават общите тема/и - примерно "националите по футбол пак паднаха" или "а кво мислиш Сладка, за събитията в Катуница"...

Уви, добре, че сме в България, а не някоя скучна страна, че винаги има "теми от деня"...
А и добре, че сме малко народ, та всичко се знае от всички...
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
Аватар
Noctis
Легендарен флуудър

Мнение от Noctis »

invisible написа:не знам къв трябва да си че на първа среща да говориш за бившите си .. или за трудния си живот О.о

Пиян като заместник-началник гара Мездра - трета смяна в 4:30 сутринта ? :lol:
Ho scritto una storia d'amore senza inizio e senza fine...per scriverla con te
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

invisible написа:не знам къв трябва да си че на първа среща да говориш за бившите си .. или за трудния си живот О.о
Ъъъъ... мен, например? Не, сериозно - аз като писах, че на последната първа среща говорих за някакви бивши преживявания, то това беше именно с цел да видя дали момчето ще се стресне/скове или нещо такова. Т.е. дали ще ме помисли за луда. Ми не ме. Вярно, после призна, че му се е сторило странно, но пък го провокирах и той да сподели някои неща по тоя начин. Отново на въпросната първа среща. Доста естествено се получи.
Сега, разбира се, не мислете, че само около това се е въртял разговорът. Просто стана дума. 8)

Камилчо, то и при нас малко така станаха нещата, макар запознанството ни да не беше точно забивка. Просто първият почти един месец не се бяхме виждали на светло - все бяха или вечери някъде, или кино, или клуб, или разходки... ама все по нощите. Май се видяхме за пръв път по светло повече от месец, след като се запознахме. Ама то тогава и да искаше някой от нас да избяга, беше доста трудно, щото действието се разви във влак. Спомени, спомени...

И аман вече от китки, бе, хора... клиширано е, та чак боли. То добре, че аз съм от тия, дето не си падат особено по подобни жестове и не се впечатляват твърде от тях, че ми се падат и младежи, които също не са много по тая част. :mrgreen:
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Специалност: Експертология и Специалистика
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

то първите срещи са малко като поговорката за краставите магарета...

и май не е странно, че се присетих за нея покрай разказчето на търговеца по-нагоре...
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
Аватар
Мила
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Мила »

Оф, Кристо...

Евтиме, лично аз съм с впечатлението, че срещите са, за да опознаеш човек, който те впечатлил и да прекараш повече време с него, без да ти се мотаят двеста човека наоколо и да ръсят пиянски простотии.
you have to keep
breaking your heart
until it opens
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Кристо, още утре ще му заявя на моя, че е любимото ми краставо магаре. Това сериозно.

Мила, именно. Установила съм, че не е от такова значение за какво точно си говорите, стига да имате някакви теми за разговор и да не се чудите защо, по дяволите, времето минава тооооооолкова бавно. Тръгне ли разговорът и има ли възможност да се опознаете на спокойствие, сделката отива към финализиране. :)
Естествено, това съвсем не се случва на всички първи срещи (аз съм имала поне 2 голеееееми греди в това отношение), но пък така хората поне знаят да не си губят повече времето взаимно.
С 2 думи, ако първата среща е много успешна, това не дава гаранции, че ще се ожените и ще си имате дечица и ще живеете щастливо до края на дните си. От друга страна, ако още в началото имате чувството, че искате да сте навсякъде другаде, но не и на мястото на срещата и с всеки друг, но не и с въпросния индивид... уел, това си е направо гаранция, че нещата просто няма да се получат и по-нататък. Поне така говори личният ми опит дотук.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
FloWersOfEviL
Легендарен флуудър
Специалност: Стопанско управление с френски език
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от FloWersOfEviL »

Търговецът на кристал написа:С 2 думи, ако първата среща е много успешна, това не дава гаранции, че ще се ожените и ще си имате дечица и ще живеете щастливо до края на дните си. От друга страна, ако още в началото имате чувството, че искате да сте навсякъде другаде, но не и на мястото на срещата и с всеки друг, но не и с въпросния индивид... уел, това си е направо гаранция, че нещата просто няма да се получат и по-нататък. Поне така говори личният ми опит дотук.
:up:s :up:s :up:s

Ай хапсолютли енд тотъли ъгрии.
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
Аватар
inc
Плиний Стари
Специалност: Книгоиздаване
Курс: завършил

Мнение от inc »

А ако не е на среща и някой ти се стори най-досадният човек евър, но после се окаже голяма тръпка що става? :lol:
Creating memories...
Nankuranaisa.
Аватар
FloWersOfEviL
Легендарен флуудър
Специалност: Стопанско управление с френски език
Обратна връзка:

Мнение от FloWersOfEviL »

Става това, което си е типично за връзките - манджа с грозде.
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
Аватар
fluffy cloud
Легендарен флуудър

Мнение от fluffy cloud »

На мен винаги ми е било доста изнервящо ходенето по срещи. Изнервянето всъщност идваше основно от това, че не бяха точно формулирани като срещи, а обикновено беше с някакви недомлъвки. Та, за разчупване на леда, отивахме на някое непринудено местенце като Dunkin Donuts :lol: Ритуали със сигурност не съм имала, май залагах на много лек грим и нещо удобно, но елегантно като дрешки.
I wanna fall from the stars straight into your arms
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

inc написа:А ако не е на среща и някой ти се стори най-досадният човек евър, но после се окаже голяма тръпка що става? :lol:
Те' това никога не ми се е случвало и не си го и представям. Някак не ми се връзва хем да ми се стори досаден, хем после да се окаже тръпка. Просто явно аз наистина бързо лепя етикетчета и прибирам хората из шкафовете на съзнанието си - стройно и картотекирани, така че е доста трудно евентуално подобно първо впечатление да бъде променено по-нататък. Зла съм, знам. А на въпроса дали би ми харесало и мен да ме третират така... честно казано, нямам против. Ако съм се сторила досадна някому на пръв поглед, едва ли вторият би променил нещата. Що да си губим времето?
В края на ноември
Аватар
ники
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: пети

Мнение от ники »

Аз се бръсна и слагам някакви по-спретнати дрехи. Първите ми срещи никога не са били с напълно непознати, така че тема за разговор все се намира. Естествено има някаква стеснителност, ама то нормално. Иначе не бих отишъл на първа среща с цвета. Дори това ми се струва мега тъпо. Предлагам да платя сметката, колкото да съм сигурен, че момичето не очаква точно това. Нищо специално.
Faith_no_more
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Faith_no_more »

Не споменах цветята като нещо задължително за първа среща, защото дори и на мен ми звучи клиширано... Мисълта ми беше, че ако срещите с въпросния човек продължат, все някога би било хубаво срещата да започне с подарено цвете, просто ей така, без повод...
Аватар
Smoking Mirror
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Smoking Mirror »

Мръсници! Веднага си признайте кой ме изтри...
Peace is a lie. There is only passion.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
Публикувай отговор

Обратно към “Любов, романтика...”