карта DSK ISIC

Това е общият студентски форум - за всичко свързано със следването на настоящите студенти на Софийския университет - бакалаври, магистри и докторанти.

Модератори: sientelo, peterdi, Ангел

Аватар
radiance
В началото бе словото

Re: карта DSK ISIC

Мнение от radiance »

Здравейте,
Изкарах си такава карта преди няколко месеца от представителството на Юзит и съм много доволна от намаленията.В един от театрите в София дори си купих билет вместо за 18 за 9 лв. благодарение на картата :pirate: Само на едно място не ми я признаха...както и да е.Картата си заслужава много и в чужбина :cheers:
Аватар
bubbly_water
Легендарен флуудър
Специалност: културология
Курс: първи

Мнение от bubbly_water »

би ли споделила в кой театър
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
Аватар
radiance
В началото бе словото

Мнение от radiance »

В "Сълза и смях"
Аватар
bubbly_water
Легендарен флуудър
Специалност: културология

Мнение от bubbly_water »

супеееррр! мерси за инфото
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
Бeтон
Легендарен флуудър
Специалност: Математика и информатика
Курс: завършил

Мнение от Бeтон »

Fellblade написа:на няколко места пробвах да ползвам намаление - никъде не успях.
Син Сити, Биад, Гранд Де Лукс, Най... верно ли не си успял. :lol: :lol: :lol: :lol:
radiance написа:Здравейте,
Изкарах си такава карта преди няколко месеца от представителството на Юзит и съм много доволна от намаленията.В един от театрите в София дори си купих билет вместо за 18 за 9 лв. благодарение на картата :pirate:
Еееех, ако имаше такова намаление и на моите мероприятия...
Изображение
кой повика кой почука
Драскач

Мнение от кой повика кой почука »

phoebe написа:Взимат да си ... майката.
За теглене - най-добре е CCB или Райфайзен - по 20 стотинки от _всички_ банкомати.
райфаизен имат специална виза класик за студенти и ученици, която не ти взима нищо при теглене независимо откъде теглиш
Изображение
Изображение
nikits
В началото бе словото
Специалност: Физика

Мнение от nikits »

Мисля да си вадя такава карта ,има ли смисъл и има ли стикери за бдж понеже без тях май намалението не важи .
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - общ форум”