Изкарах си такава карта преди няколко месеца от представителството на Юзит и съм много доволна от намаленията.В един от театрите в София дори си купих билет вместо за 18 за 9 лв. благодарение на картата
карта DSK ISIC
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
Re: карта DSK ISIC
Здравейте,
Изкарах си такава карта преди няколко месеца от представителството на Юзит и съм много доволна от намаленията.В един от театрите в София дори си купих билет вместо за 18 за 9 лв. благодарение на картата
Само на едно място не ми я признаха...както и да е.Картата си заслужава много и в чужбина 
- bubbly_water
- Легендарен флуудър
- Специалност: културология
- Курс: първи
би ли споделила в кой театър
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
В "Сълза и смях"
- bubbly_water
- Легендарен флуудър
- Специалност: културология
супеееррр! мерси за инфото
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
- Курс: завършил
Син Сити, Биад, Гранд Де Лукс, Най... верно ли не си успял.Fellblade написа:на няколко места пробвах да ползвам намаление - никъде не успях.
Еееех, ако имаше такова намаление и на моите мероприятия...radiance написа:Здравейте,
Изкарах си такава карта преди няколко месеца от представителството на Юзит и съм много доволна от намаленията.В един от театрите в София дори си купих билет вместо за 18 за 9 лв. благодарение на картата![]()

-
кой повика кой почука
- Драскач
райфаизен имат специална виза класик за студенти и ученици, която не ти взима нищо при теглене независимо откъде теглишphoebe написа:Взимат да си ... майката.
За теглене - най-добре е CCB или Райфайзен - по 20 стотинки от _всички_ банкомати.

-
nikits
- В началото бе словото
- Специалност: Физика
Мисля да си вадя такава карта ,има ли смисъл и има ли стикери за бдж понеже без тях май намалението не важи .