Великотърновския

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
Paisii
В началото бе словото

Re: история(тема) или история(тест) ?

Мнение от Paisii »

sisito написа:на какво ще се явявате по история тема или тест. ...Хайде някои ако е ходил на история тест да сподели опита си- на кои компоненти да се наблегне? ако каже и някои тънкости при решаването му...цена няма да има :)))) :wink:
Вижте тук за ВТУ:

http://www.kadedaucha.com/?id=219
Аватар
jantex
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от jantex »

Някой може ли да ми каже минималните балове от предишни години във ВТУ?
The only thing Columbus discovered was that he was lost!
Аватар
valeriq
В началото бе словото

Re: история(тема) или история(тест) ?

Мнение от valeriq »

sisito написа:на какво ще се явявате по история тема или тест. ...Хайде някои ако е ходил на история тест да сподели опита си- на кои компоненти да се наблегне? ако каже и някои тънкости при решаването му...цена няма да има :)))) :wink:
аз кандидатствах миналата година и се подготвях само за СУ...но в последния момент реших да отида и на тест по история във ВТУ...нямах абсолютно никаква представа какво ще представлява той...в крайна сметка имах 6.00...не бих казала,че този изпит би затруднил някого...
Аватар
maimunka
Пишете, о, братя

Мнение от maimunka »

А във Велико Търново човек лесно ли се ориентира от автогара, жпгара към университета? Наблизо ли се пада?
Alis
В началото бе словото

вту

Мнение от Alis »

ами зависи, има 2 автогари, ректората се пада на един връх точно срещу Царевец, но има и 5 корпус, който е в центъра на града. За едната автогара-не е близо, за другата нз, а жп гарата се пада някъде под ректората.
Аватар
maimunka
Пишете, о, братя

Мнение от maimunka »

Благодаря много. Значи най- удачно е да се ходи с влак за да не се объркам. А иначе голям град ли е? Как стои въпросът с цените на квартири, хотели?
Alis
В началото бе словото

вту

Мнение от Alis »

Ами аз съм ползвала квартири за 6лв-нощувка, в центъра, горе долу около тази цена вървят. Ако пътуваш с влак,точно до жп гарата има спирка-хващаш 13,5/то си пише на табелката отпред, че са за ВТУ/ Има и други, не си спомням точно. Гледай отпред на автобусите пише. Градът не е голям, даже напротив.
Alis
В началото бе словото

вту

Мнение от Alis »

ако искаш мога да ти дам номера на жената, при която бях на квартира. в центъра е и е много удобна.
bibita
В началото бе словото

Маркетинг

Мнение от bibita »

А нали има задочно по Маркетинг в ВТУ. Какви са изпитите?
Аватар
ProvideR
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от ProvideR »

я кажете нещо повече за теста по география, че тука ме спичат, 4е бил супер гаден !!!
sisito
В началото бе словото

Мнение от sisito »

а тестта по история найстина ли се пада от предложените варианти в книжкаа им с тестове?имало ли е такива случай?
Аватар
Aerven
В началото бе словото

Мнение от Aerven »

От различните тестове взимат различни компоненти. Май само въпросите за развиване сменят. :wink:
Аватар
hristina_vh
От дъжд на вятър

Мнение от hristina_vh »

Искам да ви попитам знаете ли кога ще излезнат разпределенията за изпитите. На спарвки вече опитах да видя, но освен името ми нищо друго не излиза :?
Живей на ръба, но недей да падаш :)
Аватар
Picklenose
От дъжд на вятър

Мнение от Picklenose »

има ги рзпределянията поне за географията която е утре...просто щтракни на разпределение по зали..и ще ти покаже всичко..малко тъпо е направено ама.. :lol:
why don't you go outside and .... yourself?!
Аватар
hristina_vh
От дъжд на вятър

Мнение от hristina_vh »

Ох, щракнах именно на зали за явяване на изпит, но не ми излиза информация къде съм разпределена. А на 12 имам изпит! Направо нямам думи :evil:
Живей на ръба, но недей да падаш :)
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”