За студентските книжки

Модератор: MidwinterSun

Аватар
Моридин
В началото бе словото
Специалност: Право
Курс: втори

Re: За студентските книжки

Мнение от Моридин »

Скъпи колеги, следната ситуация: имаме платен семестър, но незаверена книжка. Остава един ден от определения срок, т.е. утре е последният шанс. Работното време на отдела е от девет до дванайсет. Ако не изпълним условието да заверим студентската книжка в срок, имаме опциите:

А) няма това, няма онова, изпълняваш условията и се редиш от осем сутринта да чакаш, келеш
Б) споко, можеш да минеш и по-късно, обаче ще те ругаят лелките
В) споко, можеш да минеш по-късно и никой нищо няма да ти каже
Г) поемаш си големия и летиш, понеже си несъобразителен имбецил мързелив

Кой е верният отговор според опита и знанията ви?
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Специалност: Право (р)
Курс: пети
Обратна връзка:

Мнение от MidwinterSun »

1. Почти съм сигурна, че последният срок е 10-и. Поне така пише в заповедта на ректора, с която се определят годишните такси.
2. Аз лично бих отишла към 8:30 и бих приключила в рамките на час - да ми се маха от списъка със задачи и да ми е мирна главата.
3. Ти поне си се сетил, че трябва да си завериш семестъра. Миналата година няколко умни глави не се замислили за тази дребна подробност и се оказали в списъка с изключени студенти. Ходи после да се оправяш с канцелария, декан, административни процедури и главоболия.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.
Изображение
Аватар
Моридин
В началото бе словото
Специалност: Право
Курс: втори

Мнение от Моридин »

Истина е, че десети е понеделник, а аз го смятах за неделя :oops:
Аз цяла седмица дебна, но то все пълно с хора пред Студенти и май вярно ще трябва да ходя към 8:30 : )
Публикувай отговор

Обратно към “Административни въпроси”