Какво си мислите в момента?

Архив на всички останали категории.
Заключено
Аватар
Joyride
Пишеща машина

Мнение от Joyride »

ахаха стига бе :) не знам кой ми беше разказвал ,че си е сложил снимка с някаква мноооооого дебела жена на хладилника с надпис "ако го отвориш ще забриличаш на нея" - нещо подобно :lol: не знам дали има ефект :roll:
The sun is gonna keep on shining.On brighter days,on the horizon.My love for you will always keep on rising
Аватар
feichka
Форумно зомби
Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
Курс: четвърти

Мнение от feichka »

Joyride написа:katiunki -- това трябва да те плаши с пилето :lol: 100 % не е от мен.. осиновено е :shock: и никакви куршуми - на бойното поле до последно ! 8)
Верно, не е много хубаво горкото.... :shock: С какво го е заслужило?! :( Но поне се успокоих, че виждам пиле, иначе се плашех...И ще бъда на бойното поле до последно, хванала съм се вече на хорото и не съжалявам...само дето на моменти...
А в момента си мисля каква още храна да нападна...и как ми се играе футбол...ама дали утре няма да има некви навлеци на стадиона на ЦСКА?! :roll:
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."
Аватар
everyday_
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от everyday_ »

няма да ми помогне и това...аз съм идиот в това отношение и ще се правя на абослютно дете идиотче...ще отварям хладилника със затворени очи ако съм много гладна
Manchmal braucht man auch Leute,mit denen man schweigen kann!
Аватар
Joyride
Пишеща машина

Мнение от Joyride »

everyday_ -- е тогава ще ядеш ,бе - ти пък :shock: когато човек е гладен- яде . особено сега покрай това учене .. трябва да превърнем сивото вещество в мускули :lol:

katiunki- не знам с какво го е заслужило, трябва да питам баща му :twisted: също си мисля, че явно доста хора са гладни :)

утре казваш колко часа и ще разчистим стадиона :Р
The sun is gonna keep on shining.On brighter days,on the horizon.My love for you will always keep on rising
Аватар
everyday_
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от everyday_ »

Джой, и после трябва да ходя с една свирчица в джоба и като минавам по тротоар с повече от 1 човек да сврикам и да викам:"Път моля! Извънгабаритен товар минава!"
Аватар
Joyride
Пишеща машина

Мнение от Joyride »

хахха ох, ще ме убиеш :lol: :lol: :lol: айде глупости, не беше ли ти с леката атлетика ?? там няма извън габаритни 8)
Аватар
everyday_
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от everyday_ »

абе то аз бях, ама...да ядеш като олигофрен цял ден...все пак се бяга, не ти правят липосукция :roll:
Аватар
Joyride
Пишеща машина

Мнение от Joyride »

ее , изяждаш 1 картоф, тичаш 15мин , изяждаш още 1 и тичаш пак 15 мин .. и после ако не откажеш храната пък нА :lol:
Аватар
everyday_
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от everyday_ »

що на пилето пише: Watched on 07.03.2006 :roll:
Аватар
Joyride
Пишеща машина

Мнение от Joyride »

трябва да е hatched ,но не знам защо на тази дата :shock: знаех си, че на това пиле не му е наред нещо още когато не искаше да се излюпи .. луда работа са това пилетата - явно не е само при кравите :geek:
Аватар
Joyride
Пишеща машина

Мнение от Joyride »

мисля си вече да си лягам , защото ме заболя Д-то на стола ,а толкова неща оставих недовършени ,че ми се иска да заспя и да не ми пука за нищо ..
Аватар
feichka
Форумно зомби

Мнение от feichka »

Joyride, баща му толкова ли е страшен?! :shock: А я си помисли дали не си го осиновила?! :D А утре...хммм...към 17.00?! :) Ако не ме домързи, разбира се...
everyday_, споко! И аз ям като разпрана, но не се притеснявам, даже никак. Сигурна съм, че ям повече от теб и ако става въпрос за извъгабаритен товар, досега да съм задръстила улиците. Но не съм. :) А и ти тренираш, така че нямаш проблеми!
Аватар
Joyride
Пишеща машина

Мнение от Joyride »

katiunki написа:Joyride, баща му толкова ли е страшен?! :shock: А я си помисли дали не си го осиновила?! :D А утре...хммм...към 17.00?! :) Ако не ме домързи, разбира се...
everyday_, споко! И аз ям като разпрана, но не се притеснявам, даже никак. Сигурна съм, че ям повече от теб и ако става въпрос за извъгабаритен товар, досега да съм задръстила улиците. Но не съм. :) А и ти тренираш, така че нямаш проблеми!

аз съм го осиновила - затова прилича само на баща си :lol: а той не е страшен... но е също толкова плешив - пилешка им работа :P следващият ще гледам да е динозаВЪР
утре - казваш кога и пращам спец-частите да разчистят терена . .
Аватар
Angelina_Jolie
В началото бе словото

Мнение от Angelina_Jolie »

мисля си че италианците играят супер яко срещу Германия и ще е супер нечестно, ако отпаднат!!!!
Аватар
feichka
Форумно зомби

Мнение от feichka »

Joyride написа:
katiunki написа:Joyride, баща му толкова ли е страшен?! :shock: А я си помисли дали не си го осиновила?! :D А утре...хммм...към 17.00?! :) Ако не ме домързи, разбира се...

аз съм го осиновила - затова прилича само на баща си :lol: а той не е страшен... но е също толкова плешив - пилешка им работа :P следващият ще гледам да е динозаВЪР
утре - казваш кога и пращам спец-частите да разчистят терена . .
Оф, добре, успокои ме! :D Ще спя спокойно тази нощ! :) А утре, към 17.00 - чакам спец. частите! :wink:
Заключено

Обратно към “Други”