[КСК 2011-2012] Славянски филологии

Архив от КСК 2011-2012. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Аватар
allshallperish
Легендарен флуудър
Специалност: полонистика
Курс: четвърти

Re: [КСК 2011-2012] Славянски филологии

Мнение от allshallperish »

Rosenrot написа:Хайде сега, момчета има навсякъде, тъкмо няма да ви разсейват ^^ Не, добре ще е да си имаме, но мен лично ми е важно да се съберем готини хора, без значение от пол (sun)
Вие се надявайте да останете въобще някакви хора, момчетата ги забравете... =).
Ще има някакви, но никога няма да са повече от 5% (демек, 1-2) :Д
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
Аватар
Rosenrot
В началото бе словото
Специалност: Славянска филология
Курс: първи

Мнение от Rosenrot »

Да, наистина.. доста сериозно ще трябва да залягаме, че така като слушам.. малко хора я завършват тази специалност.. :)
You should be a comedian, god damn!
Unfortunately
I am, I just hide behind the tears of a clown..
Аватар
absolutelymagic
В началото бе словото
Специалност: Славянска филология СУ
Курс: първи

Мнение от absolutelymagic »

Нови колеги, няма ли да кажете някакви първи впечатления :)
Аватар
Balance&Harmony
В началото бе словото
Специалност: Славянска филология
Курс: трети

Мнение от Balance&Harmony »

Добре "тръгна" годината. Като недостатък може да се изтъкне, че трябва да се бяга от лекции, за да се запишеш за спорт(лекциите са една след друга с 15мин. почивки(без по - дълги почивки(напр. 1-2 часа)), но това го знаете по - добре от нас). Аз съм в групата по сръбски и хърватски език. Първоначално ми беше странно, но преподавателите ни по език са страхотни - предразполагат те. Колкото и да сричаш, те ти казват - "супер", "браво", което те успокоява, че си малко по - добре от пълния ужас. Първите два дни се чувстваше умората и се движехме като лалугери из коридорите на университета, но след като открихме и ІІ фонетичен кабинет(без да ни е даден номерът на кабинета) направо се почувствахме горди. На третия ден вече не ти прави впечатление умората. Направо имам чувството, че съм била много дълго в университа. Даже вече се сблъсках с библиотеките - философската, историческата и филологическата - малко ми е неприятно, че повечето книги(или поне тези, които ми трябваха) бяха взети или се четат само в читалнята, защото книгите, които ни казаха преподавателите, е невъзможно да се прочетат толкова бързо(почти всяка е над 300 страаници) . Но с радост мога да кажа, че успях да открия и да си взема книга :cheers: (поне една от приблизително 20те, необходими ми) - това си е истинска борба да се добереш до копие, което ти трябва.
Колегите от нашата група са уникални - паснахме си. В другите групи също има страхотни хора. Хубаво е, че поне в началото се събираме почти всички студенти от специоналността, когато имаме лекции.
За момента е това. След седмица още. Или както се казва - "рапорт даден" :) :lol: :salute:
Ти(естествено, ако може на "ти" :D ), как се чувстваш след 1-2 години(не знам кой курс си) в университета? Въпросът ми е и към всички колеги от по - горни курсове с тази специалност.
Славянска филология, ІІІ курс
Заключено

Обратно към “КСК 2011-2012”