Толерастията като обществена норма
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
- Boilad
- В началото бе словото
- Специалност: Да живее истината
- Курс: друг
Толерастията като обществена норма
Обществото ни е болно, защото е пълно с толерасти. Толерастите търпят всякакви безобразия и аморални извращения, наричайки търпението си модерност и широко-скроеност. Всъщност толерастията е средство за прикриване на собствената слабост и страх. Пример - страх те е да заявиш твърда позиция относно циганския терор, я по-добре да кажеш, че си толерантен, защото така няма да ти се наложи да воюваш за своите права! Толерастът си кротува и мълчи, защото не би понесъл да го сочат с пръст заради позицията му.
Да кажем не на толерастията!
Да кажем не на толерастията!
Последно промяна от Boilad на 11 Окт 2011, 20:52, променено общо 1 път.
Национална Революция За България. Национална Революция срещу комунизма, демокретенизма и толерастията.
Студентите Националисти ще ти обяснят нещата!
bars.ucoz.net
bars.ucoz.net
- alter ego
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Re: Толерастията като обществена норма
Ехаа, на това се казва летящ старт 
Into the endless we ride... 
- Illuminati
- В началото бе словото
- Специалност: Софтуерно Инженерство
- Курс: втори
Еха един ден и още не е заключена.
* сори за спама: следващите реплики не са на сериозно
Предлагам да спрем всякакво толериране. Мен не ми дават да усилвам музика, защото пречи на съседите. Не искам повече да съм толерантен. Всички граждани в София ми пречат, защото се движа по-бързо от всички, а не ми правят път. НЕ на бавните пешеходци, НЕ на съседите, КРАЙ. Предлагам да излезем на масов бой всички срещу всички. Да се бием, да се трепем, да се изпотрепем, да изпотрепем всички останали. Колкото сме по-малко, толкова ще сме по-щастливи. Както е репликата в шотландски боец: "Накрая трябва да остане само един!".
* сори за спама: следващите реплики не са на сериозно
Предлагам да спрем всякакво толериране. Мен не ми дават да усилвам музика, защото пречи на съседите. Не искам повече да съм толерантен. Всички граждани в София ми пречат, защото се движа по-бързо от всички, а не ми правят път. НЕ на бавните пешеходци, НЕ на съседите, КРАЙ. Предлагам да излезем на масов бой всички срещу всички. Да се бием, да се трепем, да се изпотрепем, да изпотрепем всички останали. Колкото сме по-малко, толкова ще сме по-щастливи. Както е репликата в шотландски боец: "Накрая трябва да остане само един!".
Не бре, как ще се влиза с тройка в СУ... няма такова нещо
Facebook
Софтуерно Инженерство - 3 курс
4 year is loading... but high chance of throwing an exception
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Накрая ще остане отчето от манастир на о-в Св. Анастасия, щото не е чул за масовия бой...
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
- Boilad
- В началото бе словото
Г-н илюминат, ако усилваш прекалено музиката, нормално е да няма толерантност към теб, защото ти не си толерантен. Ако шофираш без да ти пука за останалите, също следва да получиш необходимата доза нетолерантност, за да спреш, преди да е късно.
За пояснение - толерастията се изразява в овча търпимост спрямо очевидно вредни и деструктивни хора, групи от хора и обществени явления.
За пояснение - толерастията се изразява в овча търпимост спрямо очевидно вредни и деструктивни хора, групи от хора и обществени явления.
Национална Революция За България. Национална Революция срещу комунизма, демокретенизма и толерастията.
bars.ucoz.net
bars.ucoz.net
- Zahariev
- Легендарен флуудър
- Специалност: Лазерна фотолингвистика
- Обратна връзка:
Те са нещо като пророци или...?Студентите Националисти ще ти обяснят нещата!
The names of the future are stamping of impatience.
-
Студент
- В началото бе словото
- Специалност: НУПЧЕ
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Поздравления за обществената чувствителност, това не се среща често.
Наистина сме слаби и страхливи, но това е заложено от природата.
Наистина сме слаби и страхливи, но това е заложено от природата.
Последно промяна от Студент на 19 Окт 2011, 06:04, променено общо 1 път.
Всичко тече, всичко се променя.
- Boilad
- В началото бе словото
Пророци-непророци, само истина казват
Какъв е тоя нихилизъм?!?! Невъзможно е да определим нещо си, по природа е така, дали има смисъл... ? А тогава дали има смисъл да съществуваме?! Какво направиха комуняго-демократите с хората... това е чудовищно
Примери за вредни и деструктивни в обществото има колкото щеш, проблемът е ако трябва да посочим пример за пример.
Какъв е тоя нихилизъм?!?! Невъзможно е да определим нещо си, по природа е така, дали има смисъл... ? А тогава дали има смисъл да съществуваме?! Какво направиха комуняго-демократите с хората... това е чудовищно
Примери за вредни и деструктивни в обществото има колкото щеш, проблемът е ако трябва да посочим пример за пример.
bars.ucoz.net
bars.ucoz.net
- Illuminati
- В началото бе словото
- Специалност: Софтуерно Инженерство
- Курс: втори
Ъъъъ само едно въпросче. Какво общо има демокрацията с това, което е било в България последните 20 години (22 вече). Това, че някой хора твърдят, че са демократи, не значи нищо. Демокрацията е много хубаво нещо. Пожелавам в бъдеще управляващите да се запознаят с това какво значи демокрация и как да го прилагат (и какво да направят в България, че от тази срината в икономически вид държава да се стигне до работеща демокрация).
А колкото до обществото не схващам какво му е вредно и деструктивното. Ако излезем на протест за кого сме по-вредни - за политиците или за хората, които се опитват да карат през центъра. Какво постигнахте с тези протести?
И тъй като се говори по отношение на циганите, в какво точно се изразява етническата омраза? Че турско робство сме имали - да, по исторически причини сме предубедени спрямо турците. Ама циганите? Вече повече от 10 години политиците и съдебната система ги превилигирова и прави всякакви неща, че да изгради етническа омраза: то не бяха купуване на гласове с кебабчета и айрани, то не бяха ненаказни престъпления, то не бяха даване на луксозни апартаменти и други. И всички се връзвате, като кукли на конци сте. Ако знаех, че няма да има последствия и аз бих грабил, ако ми дадат апартамент на мен и аз бих го взел, пък и ако някоя партия обещае да се грижи за мен и ми даде кебабче и айран за да гласувам за нея, защо не. Обаче стана ли някой да скочи срещу съдебната система и парламента. Питам защо няма "Анти-парламентарен и анти-съдебен протест", а има само "Анти-цигански протест"? Протест, в който се вика "<Insert името на политик here> на сапун", а не "циганите на сапун", ето в такъв протест бих участвал. Тогава значи сме разбрали нещо, а не се водим от пропагандата и властта (както е било от много години насам).
А колкото до обществото не схващам какво му е вредно и деструктивното. Ако излезем на протест за кого сме по-вредни - за политиците или за хората, които се опитват да карат през центъра. Какво постигнахте с тези протести?
И тъй като се говори по отношение на циганите, в какво точно се изразява етническата омраза? Че турско робство сме имали - да, по исторически причини сме предубедени спрямо турците. Ама циганите? Вече повече от 10 години политиците и съдебната система ги превилигирова и прави всякакви неща, че да изгради етническа омраза: то не бяха купуване на гласове с кебабчета и айрани, то не бяха ненаказни престъпления, то не бяха даване на луксозни апартаменти и други. И всички се връзвате, като кукли на конци сте. Ако знаех, че няма да има последствия и аз бих грабил, ако ми дадат апартамент на мен и аз бих го взел, пък и ако някоя партия обещае да се грижи за мен и ми даде кебабче и айран за да гласувам за нея, защо не. Обаче стана ли някой да скочи срещу съдебната система и парламента. Питам защо няма "Анти-парламентарен и анти-съдебен протест", а има само "Анти-цигански протест"? Протест, в който се вика "<Insert името на политик here> на сапун", а не "циганите на сапун", ето в такъв протест бих участвал. Тогава значи сме разбрали нещо, а не се водим от пропагандата и властта (както е било от много години насам).
Не бре, как ще се влиза с тройка в СУ... няма такова нещо
Facebook
- Boilad
- В началото бе словото
Това, което се случва у нас 22 години е изцяло проект на "великите" западни демокрации. Тукашните партийни мижитурки са слуги и послушковци. Например герб слуша какво ще им каже енп, бсп слуша пес и т.н. Иначе това у нас наистина не е демокрация, това е диктатура на националните предатели, която продължава 67 години.
Що се отнася до циганите, те винаги са били паразитиращо племе, така че да им се придава едва ли не вид на жертви на някаква политика, е нелепо. Защо ли копривщенските въстаници 1876г. са екзекутирали циганското население в града, едва ли някой им е насадил "изкуствена етническа омраза" ? Не е проблемът в протестите срещу циганите, проблемът е, че в тези протести не участваха и 1% от всички, засегнати от циганския терор.
Просто обществото се напълни с толерасти, каквато е темата. Като страдат от зулумите, всички псуват, ама не могат на един келяв протест да отидат, камо ли да бранят земята си организирано.
Що се отнася до циганите, те винаги са били паразитиращо племе, така че да им се придава едва ли не вид на жертви на някаква политика, е нелепо. Защо ли копривщенските въстаници 1876г. са екзекутирали циганското население в града, едва ли някой им е насадил "изкуствена етническа омраза" ? Не е проблемът в протестите срещу циганите, проблемът е, че в тези протести не участваха и 1% от всички, засегнати от циганския терор.
Просто обществото се напълни с толерасти, каквато е темата. Като страдат от зулумите, всички псуват, ама не могат на един келяв протест да отидат, камо ли да бранят земята си организирано.
bars.ucoz.net
bars.ucoz.net
Движиш се много по ръба на модераторското търпение.
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
- fluffy cloud
- Легендарен флуудър
Не, обществото се напълни с ограничени и озлобени хора, които тотално не могат да погледнат по-далеч от носа си и да добият цялостна представа за случващото се около тях. И изобщо, стига простотии. Толерантността ни тук към такива хора е доста ниска, така че си търси местенце другаде за болните си идеи. Виж в нета, може да намериш някой форум на последователите на Хитлер. Там ще ти се зарадватBoilad написа:Просто обществото се напълни с толерасти, каквато е темата. Като страдат от зулумите, всички псуват, ама не могат на един келяв протест да отидат, камо ли да бранят земята си организирано.
I wanna fall from the stars straight into your arms
- Boilad
- В началото бе словото
Карай направо, с какво се движа по великодушното ти търпение? Като не ви изнася темата, четете нещо друго или поне кажете, че във форума друго мнение, освен зомбирано не се допуска, уважаеми модове!Мила написа:Движиш се много по ръба на модераторското търпение.
fluffy cloud, ти да не си говорител на целия форум, или пък някакъв цензор? Тея шаблони с Хитлер вече са доста изтъркани, измисли нещо по-хитро.
Де да бяхте толкова нетолерантни и към безобразията в университета и в държавата, ама не сте. Явно проблематиката на темата ви е засегнала с нещо, за да се впрягате така първично.
bars.ucoz.net
bars.ucoz.net
- Ангел
- Летящите Пръсти
- Специалност: Право
- Курс: пети
Така. Мила, най-чинно си следя тази тема. Предупреждавам, че ad hominem "аргументи" (от тук - нататък) ще бъдат премахвани. Темата остава отворена, понеже (към момента) разглежда социален, а не етнически въпрос (но е на границата). След (почти неизбежното) преминаване на тази граница (и/или след системно нарушаване на правилата на форума), темата би била заключена.
Придържайте се към логически аргументи, интелигентна дискусия и спазвайте добрия тон в нея.
Ангел
Придържайте се към логически аргументи, интелигентна дискусия и спазвайте добрия тон в нея.
Ангел
Животът е твърде кратък, за да си позволяваш да го разхищаваш в неща, които не ти носят удоволствие.„Пий повече!“ „НЕ МИ Е ДОБРЕ.“ „Този ПЕТЪК няма да свърши!“
ФАРА!!!
PRIME_BBCODE_SPOILER_SHOW PRIME_BBCODE_SPOILER: Offspring
Running down a spiral
with the light of better men,
shouting: "PROGRESS IS SURVIVAL!",
take one last look and see me...
with the light of better men,
shouting: "PROGRESS IS SURVIVAL!",
take one last look and see me...
ФАРА!!!
- Boilad
- В началото бе словото
Аха, значи не може да се дискутират етнически въпроси. Досега това се извърташе като : "не се допускат коментари, насаждащи идеи за расова дискриминация, подбу..." и т.н. Сега научаваме, че вече не може да се повдигат "етнически въпроси" .
Интересно вие към кое общество се числите, след като в България цяла седмица тема номер едно беше именно етническия проблем, който тепърва ще се задълбочава, до намиране на адекватно решение. Студентите би трябвало да са сред хората, които са в най-голяма степен ангажирани с обществените проблеми, а вие внушавате точно обратното.
Интересно вие към кое общество се числите, след като в България цяла седмица тема номер едно беше именно етническия проблем, който тепърва ще се задълбочава, до намиране на адекватно решение. Студентите би трябвало да са сред хората, които са в най-голяма степен ангажирани с обществените проблеми, а вие внушавате точно обратното.
bars.ucoz.net
bars.ucoz.net