Проблеми със спорта - записване, заверки и пр.

Модератори: ники, Methuselah

Публикувай отговор
vuvuzela
В началото бе словото

Re: Проблеми със спорта - записване, заверки и пр.

Мнение от vuvuzela »

а тенис на маса има ли го като опция за спорт.
admin.sport
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от admin.sport »

vuvuzela написа:а тенис на маса има ли го като опция за спорт.
Няма тенис на маса. Не трябват много средства за тенис на маса, но трябва зала, а Университета, както знаете няма такава.
Аватар
Greenleaf
В началото бе словото
Специалност: Молекулярна биология
Курс: първи

Мнение от Greenleaf »

enyla написа:
Severozapad написа:
СТАДИОН „АКАДЕМИК” /зад х-л.Плиска/
- Плуване - вторник от 15.00 – 17.00 ч.; сряда от 10.00 – 12.00 ч.; четвъртък от 14.00 – 17.00 ч.; петък от 13.00 – 16.00 ч.

- Фитнес - от понеделник до четвъртък от 10.00 – 14.00 ч.
Къде точно става записването за фитнес?
Наистина къде точно става записването за фитнес и плуване? Въобще не се разбира от информацията, която е дадена.
На това отгоре записването за плуването е в часовете, в които имам занятия. А в деня, в които мога да се запиша, имам спорт! :shock: Пък държа да е плуване. Няма ли някакъв телефон, на които можем да заявяваме или нещо подобно?
Защо още първата седмица Алма матер ме кара да избирам между лекциите и спорта?! И двете са еднакво важни за мен.
И мен ме интересува записването за плуване къде точно става, но май няма кой да обясни. Не мога да разбера за този район ли става въпрос, или за този?

Моля някой, който е наясно, да обясни, пък и не само за плуването, защото не всички сме от София :)
Изображение
enyla
В началото бе словото

Мнение от enyla »

Тук пише къде се намира въпросният стадион: http://akademik-sofia.com/page.php?18
Точният адрес е бул. "Цариградско шосе", 125, може да го въведеш в Google Maps, там излиза. И май е първият адрес, който ти ,Greenleaf, си постнала.

Vuvuzela, най-добре влез във Физическия факултет и питай охраната. Има табелки, ще се ориентираш кой е факултетът. За нито един от спортовете не пише нито стая, нито каса, гише, така че всички ще развиваме социалните си умения. Успех!

Ники, на кого му пука, че сме прави?!

Админ, знаем, че все някой друг е виновен. Толкова ли нямат телефони тия спортни зали и комплекси. Щяхте да спестите време, пътуване, пари и нерви на студентите, ако просто бяхте въвели и някакви телефони. Щом може да ме запише друг човек само с имената, факултет, курс, факултетен номер, значи става и по телефона!!! В този случай държавата не е виновна.

Успех със записването и спортуването!
Аватар
GetoMafia
В началото бе словото
Специалност: Софтуерно инженерство

Мнение от GetoMafia »

Не знам кой организира тези разписания и дати, но не можеше ли поне 1 седмица преди да почнат лекциите да направите записването за спорт.
Тогава нямаше да се чудим коя лекция да пропускаме още от самото начало, дали ще имаме време да се върнем за другата лекция и как да се придвижим възможно най-бързо....
kandidatstudenta
В началото бе словото
Специалност: not yet ready
Курс: кандидат-студент

Мнение от kandidatstudenta »

Ама то е толкова близко до мисълта, че чак се чудя защо не го направиха така.........
gerchooo
В началото бе словото

Мнение от gerchooo »

искам да питам за записването трябва ли да се ходи до ректората или може направо на определените места за спорта или трябва и на двете места аз нямам време и за едното камо ли за двете може ли да пратя някой да ме запише :?: или трябва лично.
N__N__R
В началото бе словото
Специалност: Английска филология
Курс: завършил

Мнение от N__N__R »

gerchooo написа:искам да питам за записването трябва ли да се ходи до ректората или може направо на определените места за спорта или трябва и на двете места аз нямам време и за едното камо ли за двете може ли да пратя някой да ме запише :?: или трябва лично.

Здравей,

Аз когато се записвах, трябваше да отидем направо на мястото и си говориш с преподавателя по спорт, с никой друг. Това беше в далечната 2006, де. А и за Английска филология спортът не е задължителен, поне тогава не беше, само да уточня, без да знам кой какво учи тук :Д

Успех
Аватар
Rosenrot
В началото бе словото
Специалност: Славянска филология

Мнение от Rosenrot »

Аз искам да попитам, понеже имам лекции плътно от 8 до 6 вечерта, а много искам да хвана записването за тенис.. Възможно ли е примерно един студент от групата да отиде до Факултета и да запише примерно 2-3 човека? Като има имената и факултетните им номера..
You should be a comedian, god damn!
Unfortunately
I am, I just hide behind the tears of a clown..
Аватар
КМаркова
От дъжд на вятър
Курс: кандидат-студент

Мнение от КМаркова »

Може би е глупав въпрос, ноооооооо ........Къде мога да се запиша за спорт???
Аватар
Never
Драскач
Специалност: Международни отношения
Обратна връзка:

Мнение от Never »

Чух, че нямало вече места за тенис.

@КМаркова http://www.uni-sofia.bg/index.php/bul/u ... 011_2012_g
It's never too late
for a twist of
fate.
Аватар
annincee
Пишете, о, братя
Курс: втори

Мнение от annincee »

Аз днес записах Модерни танци ии процедурата бе следната:
Отива се в посочената стая,казваш,че си за записване,отиваш при тренъора,той ти иска трите имена,факултета,специалността,фак. номер,казва ти кога започват занятията,къде,в колко часа,говори ти за екипировката, т.е. едва ли е проблем някой да запише своите колеги,стига да са му предоставили тези данни,ако тренъора попита,най-спокойно може да се обясни ситуацията,мисля,че не би било чак такъв проблем
Социални дейности-задочно (и това е нещо)
Аватар
lindorcheto
От дъжд на вятър
Специалност: Славянски филологии

Мнение от lindorcheto »

annincee написа:Аз днес записах Модерни танци ии процедурата бе следната:
Отива се в посочената стая,казваш,че си за записване,отиваш при тренъора,той ти иска трите имена,факултета,специалността,фак. номер,казва ти кога започват занятията,къде,в колко часа,говори ти за екипировката, т.е. едва ли е проблем някой да запише своите колеги,стига да са му предоставили тези данни,ако тренъора попита,най-спокойно може да се обясни ситуацията,мисля,че не би било чак такъв проблем
Днес ходих да се запиша на тенис и ми казаха,че не мога да запиша други колеги,трябва лично да отидат..явно си зависи от треньорите....Иначе днес в 10 и 20 сутринта бяха останали сигурно 10 свободни места за тенис...Сигурно в следващите 10 минути са се запълнили.
Славянски филологии - І курс
^ http://www.facebook.com/#!/groups/235119629870389/ ^
Аватар
noHame
В началото бе словото
Специалност: История

Мнение от noHame »

Понеже и моите лекции съвпадат със записването за спорта, искам да попитам мога ли да се запиша на даден спорт (примерно фиитнес), да се запиша друг (примерно плуване) и да се отпиша от първия? Питам защото времето ми е много ограничено и не знам дали има още свободни места :)
Аватар
og_i_gog
От дъжд на вятър
Специалност: право
Курс: втори

Мнение от og_i_gog »

WTF как ще свършат местата за тенис за ден и половина!!!!!!!!! FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Публикувай отговор

Обратно към “Спорт в СУ”