Помощ и съвети всякакви
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- thegirl
- Легендарен флуудър
- Курс: семестриално завършил
Re: Помощ и съвети всякакви
Бъди себе си, има достатъчно други хора. 
Ей, т'ва е страхотно - трябва да си взема таковаthegirl написа:Това: http://cdn2.555.bg/system/assets/000/37 ... 1293980974
Има разбира се - секси мома; спортна кола; секси мома, която да измие спортната кола по монокини, спортна кола, с която да бъде разходена някоя секси мома... схващаш идеятаfak написа:Ангел написа:Толкова с толкова информация...![]()
няма ли универсален подарък за мъж, на който всеки би се зарадвал?
всяка жена би се зарадвала на цветя или плюшки, или парфюм..
The more you want, the easier you are to exploit
-
merryjane
- В началото бе словото
- Специалност: бизнес администрация
- Курс: семестриално завършил
Портфейлът си остава най-сигурният избор. Аз наскоро подарих ето такъв и беше приет много добре.
http://accents.bg/481-883-home/kojen-po ... 000013.jpg
Ако можеш да си позволиш качествен портфейл от естествена кожа, хич не се чуди
http://accents.bg/481-883-home/kojen-po ... 000013.jpg
Ако можеш да си позволиш качествен портфейл от естествена кожа, хич не се чуди
- lunatic_moon
- Вазов
- Специалност: Компютърни науки
Дайте съвет къде да намеря хубави (или просто някакви) ушанки и ръкавици. Спешно ми трябват.
lunatic_moon написа:Дайте съвет къде да намеря хубави (или просто някакви) ушанки и ръкавици. Спешно ми трябват.
еми да. в Бершка май гледах точно ушанки.. ако не е точно в тоя, то със сигурност е на тоя етаж..The Stig написа:в мола, до сандалките
нещо като НОВ зов за помощ..
на лаптопа, с който съм в момента интернетът не е читав. т.е. сам по себе си интернетът си е ок(щото с другия лаптоп нямам проблеми), но на тоя трудно се зареждат изображениия, бавно тръгват клипчета и т.н.
почти съм убедена(щото съм бая боса в тая област), че проблемът е в някаква програма, вече деинсталирах антивирусната, сега се наглеждам на RealPlayer-а и торент-програмата... Някой да има идея какво друго може да е и да го давам ли в сервиз да го видят, или да трия така на произволен принцип. докато тръгне..?
la douleur exquise
- MuHaTa
- От дъжд на вятър
- Специалност: Компютърна химия
- Курс: първи
- Обратна връзка:
От всички възможни решения си избрала най-неподходящото. Пробва ли с друг браузър?fak написа: вече деинсталирах антивирусната,

бее не е до браузъра.. и с друг браузър си е зле.MuHaTa написа:От всички възможни решения си избрала най-неподходящото. Пробва ли с друг браузър?fak написа: вече деинсталирах антивирусната,
то е за преинстал, ама не ми се занимава да го водя в сервиза и да го взимам на другия ден.
междувременно ми оправиха моя си лаптоп... и проблемите на този вече не ме интересуват
la douleur exquise
-
bormanbg
- В началото бе словото
- Специалност: Социални дейности
- Курс: пети
- Адрес в галерията на СУ: http://forum.uni-sofia.bg/gallery/
- Обратна връзка:
абе според мен не е за преинстал 
направо си е за форматиране. с избора да махнеш първо антивирусната си отворила широко врати за всички неканени гости
по-добре директно формат и всичко отначало, но нека да ти го направи човек, който разбира...
направо си е за форматиране. с избора да махнеш първо антивирусната си отворила широко врати за всички неканени гости
по-добре директно формат и всичко отначало, но нека да ти го направи човек, който разбира...
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Обратна връзка:
Призовавам форумното общество на помощ!
Търся да осиновя сиамско коте. Проблемът с това е, че сиамските котета стават все по-голяма рядкост. Поради което се опасявам, че само моите очи и уши може и да не са достатъчни за откриването на някое ново котило. Затова ви моля да слухтите и да се оглеждате - и ако някой от вас знае/разбере за предстоящи да се родят или вече родени бебета сиамчета, да ми каже.
Искаме да си вземем момченце, за предпочитане от котило, което все още не е започнало да се отделя от майката - за да можем да ги наблюдаваме и да си харесаме котенце. Предпочитам да го взема на 2-2.5 месеца, не повече. Повечето хора тук ме познават и знаят, че вкъщи ще му бъде осигурен прекрасен дом с всичко необходимо за едно коте.
Търся да осиновя сиамско коте. Проблемът с това е, че сиамските котета стават все по-голяма рядкост. Поради което се опасявам, че само моите очи и уши може и да не са достатъчни за откриването на някое ново котило. Затова ви моля да слухтите и да се оглеждате - и ако някой от вас знае/разбере за предстоящи да се родят или вече родени бебета сиамчета, да ми каже.
Искаме да си вземем момченце, за предпочитане от котило, което все още не е започнало да се отделя от майката - за да можем да ги наблюдаваме и да си харесаме котенце. Предпочитам да го взема на 2-2.5 месеца, не повече. Повечето хора тук ме познават и знаят, че вкъщи ще му бъде осигурен прекрасен дом с всичко необходимо за едно коте.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.

- Crippled Alice
- Легендарен флуудър
- Специалност: Италианска филология
- Курс: трети
правилно ли знам - прехвърлянето от една форма на обучение в друга (без значение от редовно в задочно или обратното) става до 2 курс?
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Да, защото след това учебните планове започват да се различават твърде много.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.

- Гуньо Простия
- Пишете, о, братя
Някой знае ли какво представлява устройството от 11:08 на клипчето и дали подобно нещо се разпространява в търговската мрежа и е общодостъпно за обикновения потребител?
"Демокрацията трябваше да ни донесе справедливост,но вместо това ни донесе правова държава."

- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Аааам... на мен ми прилича на мини-скенер.

- Dr Dulcamara
- Постоянно присъствие
- Специалност: Физика
- Курс: завършил
Струва ми се, че е ръчен скенер. Ако не съм сбъркал, устройството "опипва" последователно образа и го превръща във файл от типа на *.bmp, *.jpeg или друг подобен, без обаче да разпознава написаното. По-старите такива устройства произвеждаха поредица от електрически сигнали, които се препращаха и се записваха някъде. Такива са телефаксите.Гуньо Простия написа:Някой знае ли какво представлява устройството от 11:08 на клипчето и дали ...
Не знам дали се продават, но ми се струва, че преди години съм виждал подобно нещо наяве. Сега забелязвам, че студентите просто правят снимки с телефоните си и твърдят, че заснетото се чете без проблеми.