Спортове в СУ - 1 курс
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
-
kandidatstudenta
- В началото бе словото
- Специалност: not yet ready
- Курс: кандидат-студент
Re: Спортове в СУ - 1 курс
Вярно ли е, че за фитнеса местата се изчепват първите два дена, че нямам лекции чак сряда?
- Never
- Драскач
- Специалност: Международни отношения
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Толкова ли не можеше по-рано да бъдат изнесени часовете за провеждане на занятията, а записването да стане седмица преди началото на учебната година?
Защото си представям как от трети ще се започне едно тичане, пропускане на лекции, разочарование, че след като 2 месеца си се радвал, че ще практикуваш спорт, който ти е приятен, след като си пропуснал лекция в първите си дни в университета само за да се запишеш, след като си чакал на опашка (предопалагам, че за по-популярните спортове има и такова нещо) изведнъж разбираш, че всъщност няма да можеш да го посещаваш и че трябва в последния момент да си избереш нещо друго?
И аз сега какво, да се разходя по всеки спорт, към който бих имала някаква толерантност, само за да разбера аджеба кой ще мога да посещавам?
Защото си представям как от трети ще се започне едно тичане, пропускане на лекции, разочарование, че след като 2 месеца си се радвал, че ще практикуваш спорт, който ти е приятен, след като си пропуснал лекция в първите си дни в университета само за да се запишеш, след като си чакал на опашка (предопалагам, че за по-популярните спортове има и такова нещо) изведнъж разбираш, че всъщност няма да можеш да го посещаваш и че трябва в последния момент да си избереш нещо друго?
И аз сега какво, да се разходя по всеки спорт, към който бих имала някаква толерантност, само за да разбера аджеба кой ще мога да посещавам?
It's never too late
for a twist of fate.
for a twist of fate.
- AlexNikolova
- В началото бе словото
- Специалност: Етнология
- Курс: трети
- Адрес в галерията на СУ: няма за сега
Здравейте, искам и аз да попитам нещо. Аз съм от ИФ редовна форма. Искам да попитам спорта задължителен ли ни е? Моля, ако някой знае да ми отговори.
-
kandidatstudenta
- В началото бе словото
Администрация на СУ - още не съм започнал 1-ви курс, а ви псувам!
- AlexNikolova
- В началото бе словото
- Специалност: Етнология
- Курс: трети
- Адрес в галерията на СУ: няма за сега
Защо???kandidatstudenta написа:Администрация на СУ - още не съм започнал 1-ви курс, а ви псувам!
- alice.
- От дъжд на вятър
- Специалност: Право
- Адрес в галерията на СУ: -
трябва ли ни някакъв документ от университета при записването на спорт (студентска книжка, етц.) ?
-
kandidatstudenta
- В началото бе словото
Заради великата им идея да направят записването за спорт по време на лекциите........AlexNikolova написа:Защо???kandidatstudenta написа:Администрация на СУ - още не съм започнал 1-ви курс, а ви псувам!
- annincee
- Пишете, о, братя
- Курс: втори
Амии трябваше да си изберем дисциплина и всички избрахме спортЗадочниците - спорт? За първи път "чувам", че задочниците имат спорт.
Социални дейности-задочно (и това е нещо)
-
although
- Плиний Стари
- Обратна връзка:
Да, утре треньорката ще чака всички желаещи от 15:00 до 17:00 часа на басейн "Академик".Judas написа:Judas написа:Сигурно ли е, че записването за плуване започва от вторник?
Днес бях за малко до спортното катерене и чак завидях за многото хора, които искат да се запишат, буквално за час и нещо половината свободни места се изчерпаха!
Последно промяна от although на 04 Окт 2011, 00:11, променено общо 1 път.
Не е щастлив човек, но затова пък е нещо изключително рядко - той е добър човек. Добър, но без късмет. Удивително, колко често тези неща вървят заедно."
Ъруин Шоу "Хляб по водите"
Ъруин Шоу "Хляб по водите"
-
Leche
- В началото бе словото
- Специалност: Европеистика
Много ми е интересно какво правим хората, които до петък имат лекции всеки ден поне от 9 до 14 часа?Искам да запиша футбол, но явно единственият вариант е да пропусна лекция или греша?
-
soldier_of_love
- В началото бе словото
Мда, кофти ситуация, и аз съм в нея. Някой, ако случайно знае-дали може гаджето ми да отиде вместо мен да ме запише на спорт, тъй като имам лекции утре плътно цял ден. 
-
nansita
- В началото бе словото
Имам въпрос свързан с танците - занятията са вторник и четвъртък,при положение,че нямам спорта в програмата и двата дни ли трябва да присъствам или мога само единия защото само вторника ми е възможно (в четвъртък ми се препокриват с упражнения в университета) ?
- annincee
- Пишете, о, братя
Аз днес ги записах (танците) и ти си избираш в коя група да те запишат,т.е. ходиш или само във вторник,или в четвъртък,демек един път седмично от 12 във волейболната зала в БФ,ноо след мен останаха само по 2-3 места за група,сигурно са свършили 
Социални дейности-задочно (и това е нещо)
- lindorcheto
- От дъжд на вятър
- Специалност: Славянски филологии
Ами,днес бях да се записвам на спорт и пред мен някакви студенти питаха точно същото-дали могат да запишат и други хора,но им казаха,че не може.Трябва лично да се запишеш.Макар,че ако отиде някоя/й твоя/й приятел/ка,никой няма да разбере че това не си ти.На мен днес нито ми искаха книжка,нито нищо.Просто да си кажа името,специалността,курса и фак.номера.soldier_of_love написа:Мда, кофти ситуация, и аз съм в нея. Някой, ако случайно знае-дали може гаджето ми да отиде вместо мен да ме запише на спорт, тъй като имам лекции утре плътно цял ден.
- Une Fii Unique
- В началото бе словото
- Специалност: Френска Филология
Някой знае ли дали местата за фехтовка свършват бързо ? Това ми беше резервният вариант,тъй като не можах да се вредя за тенис :X 
Demande un conseil à ton ennemi et fais le contraire.