Спортове в СУ - 1 курс

Архив от КСК 2011-2012. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено

Какъв спорт желаете?

Аеробика, каланетика
21
11%
Баскетбол
4
2%
Волейбол
12
6%
Джудо
3
2%
Корфбол
0
Няма гласували
Лека атлетика
2
1%
Лечебна гимнастика и йога
12
6%
Плуване
17
9%
Самоотбрана (за жени)
4
2%
Спортно катерене
21
11%
Съвременни танци
20
10%
Тенис на корт
24
12%
Туризъм
10
5%
Фехтовка
15
8%
Фитнес
23
12%
Футбол
12
6%

Общо гласове: 200

admin.sport
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Re: Спортове в СУ - 1 курс

Мнение от admin.sport »

Une Fii Unique написа:Здравейте :wink: Някой знае ли как е фехтовката в СУ? Интересно ли е,трябва ли да си тренирал и преди,как са треньорите... ? :bounce:
Интересно е. Не е необходимо да си тренирал преди това.
peps™
В началото бе словото

Мнение от peps™ »

admin.sport написа:
peps™ написа:Ох,божичко аз само се чудя как ще успея да се запиша,след като за съвременните танци графикът е вторник и четвъртък от 10 до 13ч,а аз имам лекции...Дали можеше и по-неудобно да го направят.. :)
За съжаление часовете за танци са само по това време. Ако не ви е удобно да се запишете, значи няма да може да ходите на спорт. Изберете друг - например аеробика, каланетика, зумба или самоотбрана за жени.

Да,между другото си мислех за аеробика и каланетика,макар че ми се искаше и йога,но доколкото разбирам от написано в сайта на СУ тя е само за студенти освободени или частично освободени от занимания със спорт..пък аз не съм от тези ;L
Faith is that light in your heart
that keeps on shining
even when it's all darkness
outside
Ecoholic
В началото бе словото
Специалност: ЕООС
Курс: първи

Мнение от Ecoholic »

И зумба ли има?! Няма я в официалния списък. Може ли повече инфо :D
Аватар
originalsin
Пишеща машина
Специалност: Право

Мнение от originalsin »

Може ли да попитам за повече информация относно леката атлетика? Главно джогинг се включва, нали? Зимата къде (ще) се тича? И как се провеждат занятията - в точно определено време или ние избираме кога да посещаваме?
"Ах, чувствам, че на човек е нужно нещастие или беднота, или болест. Иначе, току-виж, си се забравил..."
Аватар
FeelTheRain
В началото бе словото
Специалност: Връзки с обществеността
Обратна връзка:

Мнение от FeelTheRain »

Ecoholic написа:И зумба ли има?! Няма я в официалния списък. Може ли повече инфо :D
Наистина ли има и зумба? :oops:
Аватар
annincee
Пишете, о, братя
Курс: втори

Мнение от annincee »

А сроковете за записване кога ще се обявят и как да процедират задочниците ( питам за спец. Социални дейности), които са избрали дисциплина Спорт?
Социални дейности-задочно (и това е нещо)
admin.sport
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от admin.sport »

peps™ написа:
admin.sport написа:
peps™ написа:Ох,божичко аз само се чудя как ще успея да се запиша,след като за съвременните танци графикът е вторник и четвъртък от 10 до 13ч,а аз имам лекции...Дали можеше и по-неудобно да го направят.. :)
За съжаление часовете за танци са само по това време. Ако не ви е удобно да се запишете, значи няма да може да ходите на спорт. Изберете друг - например аеробика, каланетика, зумба или самоотбрана за жени.

Да,между другото си мислех за аеробика и каланетика,макар че ми се искаше и йога,но доколкото разбирам от написано в сайта на СУ тя е само за студенти освободени или частично освободени от занимания със спорт..пък аз не съм от тези ;L
Ако много Ви се занимава йога - от тази година се организират по-големи групи, което би трябвало да означава, че ще има места и за други желаещи.
Аватар
Judas
Легендарен флуудър

Мнение от Judas »

Сигурно ли е, че записването за плуване започва от вторник?
admin.sport
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от admin.sport »

annincee написа:А сроковете за записване кога ще се обявят и как да процедират задочниците ( питам за спец. Социални дейности), които са избрали дисциплина Спорт?
Задочниците - спорт? За първи път "чувам", че задочниците имат спорт.
А инфо за записване в страницата на Департамента по спорт:
http://www.uni-sofia.bg/Sports_Department
admin.sport
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от admin.sport »

FeelTheRain написа:
Ecoholic написа:И зумба ли има?! Няма я в официалния списък. Може ли повече инфо :D
Наистина ли има и зумба? :oops:
Да - в понеделник от 9 ч., 10 ч. и 11 ч. - 3 групи.
admin.sport
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от admin.sport »

originalsin написа:Може ли да попитам за повече информация относно леката атлетика? Главно джогинг се включва, нали? Зимата къде (ще) се тича? И как се провеждат занятията - в точно определено време или ние избираме кога да посещаваме?
Има часове през цялата седмица и може да си изберете ден и час. Заниманията се провеждат в зависимост от възможностите ви и атмостферните условия. Записването е в Биологическия факултет. Има и представителен отбор по лека атлетика, който набляга на отделните дисциплини и се готви за състезания.
Аватар
Judas
Легендарен флуудър

Мнение от Judas »

Judas написа:Сигурно ли е, че записването за плуване започва от вторник?
Аватар
Never
Драскач
Специалност: Международни отношения
Обратна връзка:

Мнение от Never »

admin.sport написа:
Да разбирам ли тогава, че тези часове НЕ СА само за записването, а и за самото провеждане на занятията? Конкретно за танците питам, понеже вторник имам една дупка точно колкото да отида да се запиша, но тя не става и за посещаване на самия спорт.
It's never too late
for a twist of
fate.
peps™
В началото бе словото

Мнение от peps™ »

Never написа:
admin.sport написа:
Да разбирам ли тогава, че тези часове НЕ СА само за записването, а и за самото провеждане на занятията? Конкретно за танците питам, понеже вторник имам една дупка точно колкото да отида да се запиша, но тя не става и за посещаване на самия спорт.
Да,наистина,защото ако това са и графиците за провеждането на спортовете,на мен няма да ми е удобно да ходя на нито от тях :?
Faith is that light in your heart
that keeps on shining
even when it's all darkness
outside
admin.sport
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от admin.sport »

Never написа:
admin.sport написа:
За танците часовете за записване отговарят на часовете на провеждане на заниманията.
Заключено

Обратно към “КСК 2011-2012”