Интересно е. Не е необходимо да си тренирал преди това.Une Fii Unique написа:ЗдравейтеНякой знае ли как е фехтовката в СУ? Интересно ли е,трябва ли да си тренирал и преди,как са треньорите... ?
Спортове в СУ - 1 курс
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
-
admin.sport
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Re: Спортове в СУ - 1 курс
admin.sport написа:За съжаление часовете за танци са само по това време. Ако не ви е удобно да се запишете, значи няма да може да ходите на спорт. Изберете друг - например аеробика, каланетика, зумба или самоотбрана за жени.peps™ написа:Ох,божичко аз само се чудя как ще успея да се запиша,след като за съвременните танци графикът е вторник и четвъртък от 10 до 13ч,а аз имам лекции...Дали можеше и по-неудобно да го направят..
Да,между другото си мислех за аеробика и каланетика,макар че ми се искаше и йога,но доколкото разбирам от написано в сайта на СУ тя е само за студенти освободени или частично освободени от занимания със спорт..пък аз не съм от тези ;L
Faith is that light in your heart
that keeps on shining
even when it's all darkness
outside
that keeps on shining
outside
-
Ecoholic
- В началото бе словото
- Специалност: ЕООС
- Курс: първи
И зумба ли има?! Няма я в официалния списък. Може ли повече инфо 
- originalsin
- Пишеща машина
- Специалност: Право
Може ли да попитам за повече информация относно леката атлетика? Главно джогинг се включва, нали? Зимата къде (ще) се тича? И как се провеждат занятията - в точно определено време или ние избираме кога да посещаваме?
"Ах, чувствам, че на човек е нужно нещастие или беднота, или болест. Иначе, току-виж, си се забравил..."
- FeelTheRain
- В началото бе словото
- Специалност: Връзки с обществеността
- Обратна връзка:
Наистина ли има и зумба?Ecoholic написа:И зумба ли има?! Няма я в официалния списък. Може ли повече инфо
- annincee
- Пишете, о, братя
- Курс: втори
А сроковете за записване кога ще се обявят и как да процедират задочниците ( питам за спец. Социални дейности), които са избрали дисциплина Спорт?
Социални дейности-задочно (и това е нещо)
-
admin.sport
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Ако много Ви се занимава йога - от тази година се организират по-големи групи, което би трябвало да означава, че ще има места и за други желаещи.peps™ написа:admin.sport написа:За съжаление часовете за танци са само по това време. Ако не ви е удобно да се запишете, значи няма да може да ходите на спорт. Изберете друг - например аеробика, каланетика, зумба или самоотбрана за жени.peps™ написа:Ох,божичко аз само се чудя как ще успея да се запиша,след като за съвременните танци графикът е вторник и четвъртък от 10 до 13ч,а аз имам лекции...Дали можеше и по-неудобно да го направят..
Да,между другото си мислех за аеробика и каланетика,макар че ми се искаше и йога,но доколкото разбирам от написано в сайта на СУ тя е само за студенти освободени или частично освободени от занимания със спорт..пък аз не съм от тези ;L
Сигурно ли е, че записването за плуване започва от вторник?
-
admin.sport
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Задочниците - спорт? За първи път "чувам", че задочниците имат спорт.annincee написа:А сроковете за записване кога ще се обявят и как да процедират задочниците ( питам за спец. Социални дейности), които са избрали дисциплина Спорт?
А инфо за записване в страницата на Департамента по спорт:
http://www.uni-sofia.bg/Sports_Department
-
admin.sport
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Да - в понеделник от 9 ч., 10 ч. и 11 ч. - 3 групи.FeelTheRain написа:Наистина ли има и зумба?Ecoholic написа:И зумба ли има?! Няма я в официалния списък. Може ли повече инфо
-
admin.sport
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Има часове през цялата седмица и може да си изберете ден и час. Заниманията се провеждат в зависимост от възможностите ви и атмостферните условия. Записването е в Биологическия факултет. Има и представителен отбор по лека атлетика, който набляга на отделните дисциплини и се готви за състезания.originalsin написа:Може ли да попитам за повече информация относно леката атлетика? Главно джогинг се включва, нали? Зимата къде (ще) се тича? И как се провеждат занятията - в точно определено време или ние избираме кога да посещаваме?
Judas написа:Сигурно ли е, че записването за плуване започва от вторник?
- Never
- Драскач
- Специалност: Международни отношения
- Обратна връзка:
Да разбирам ли тогава, че тези часове НЕ СА само за записването, а и за самото провеждане на занятията? Конкретно за танците питам, понеже вторник имам една дупка точно колкото да отида да се запиша, но тя не става и за посещаване на самия спорт.admin.sport написа:За съжаление часовете за танци са само по това време. Ако не ви е удобно да се запишете, значи няма да може да ходите на спорт. Изберете друг - например аеробика, каланетика, зумба или самоотбрана за жени.peps™ написа:Ох,божичко аз само се чудя как ще успея да се запиша,след като за съвременните танци графикът е вторник и четвъртък от 10 до 13ч,а аз имам лекции...Дали можеше и по-неудобно да го направят..
It's never too late
for a twist of fate.
for a twist of fate.
Да,наистина,защото ако това са и графиците за провеждането на спортовете,на мен няма да ми е удобно да ходя на нито от тяхNever написа:Да разбирам ли тогава, че тези часове НЕ СА само за записването, а и за самото провеждане на занятията? Конкретно за танците питам, понеже вторник имам една дупка точно колкото да отида да се запиша, но тя не става и за посещаване на самия спорт.admin.sport написа:За съжаление часовете за танци са само по това време. Ако не ви е удобно да се запишете, значи няма да може да ходите на спорт. Изберете друг - например аеробика, каланетика, зумба или самоотбрана за жени.peps™ написа:Ох,божичко аз само се чудя как ще успея да се запиша,след като за съвременните танци графикът е вторник и четвъртък от 10 до 13ч,а аз имам лекции...Дали можеше и по-неудобно да го направят..
Faith is that light in your heart
that keeps on shining
outside
that keeps on shining
outside
-
admin.sport
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
За танците часовете за записване отговарят на часовете на провеждане на заниманията.Never написа:Да разбирам ли тогава, че тези часове НЕ СА само за записването, а и за самото провеждане на занятията? Конкретно за танците питам, понеже вторник имам една дупка точно колкото да отида да се запиша, но тя не става и за посещаване на самия спорт.admin.sport написа:За съжаление часовете за танци са само по това време. Ако не ви е удобно да се запишете, значи няма да може да ходите на спорт. Изберете друг - например аеробика, каланетика, зумба или самоотбрана за жени.peps™ написа:Ох,божичко аз само се чудя как ще успея да се запиша,след като за съвременните танци графикът е вторник и четвъртък от 10 до 13ч,а аз имам лекции...Дали можеше и по-неудобно да го направят..