Правилно,колежке.Faith_no_more написа:Защото, може би, колегата е задочно
Хайде да драсна няколко реда за новите преподаватели за да сте подготвени(физически и психически).
Конституционно право-Изклюително интересен предмет,лекциите много ми хареса как ги водеха професорите и асистентите,но за 5 дни 5 преподаватели сменихме(буквално).
Информационно право-Тук сте само при Кискинов.Като цяло преподавателят ми изглежда готин,но предметът му ми се струва ужасно скучен(с извинение).Дано си променя мнението като почна да му уча за изпита,че иначе и септември ще се гледаме.
Международно публично право-Преподавателят(Орлин Борисов)е много готин човек,лекциите са лесни,предметът му е приятен...общо взето няма грешка(а ако и не къса много ще е цяло слънце).
Гражданско прао-Първият семестър сме при Матеева,вторият сме при Русчев,така че сега да кажем нещо и за Матеева.
Административно право-Тук бяхме при един мъж,като не знам дали това е професорът,който ще ни изпитва,но ми се видя приятен човек,а лекциите изглеждат приятни(дори малко приличат на преговор на ОУД).
И сега няколко субективни въпроса към тези,които вече са изживяли този ад.
1.По гражданско право при кого е по-добре да се явя-при Русчев или Матеева?
2.По какви трябва да правим курсови тази година(за да се подготвя физически и психически)?
3.Лекциите от форума на legaltheory стават ли пак за подготовка за изпитите(или поне за кои от тях стават) или този път трябва да се запасявам с учебници за зимата?
4.Има ли някаква голяма разлика в оценяването между групичката на Киселова(и останалите преподаватели)от една страна и Близнашки от друга за изпита по КП?Питам за да знам има ли смисъл да си вадя индивидуален протокол за Близнашки или мога с едни солидни знания да си ида и при Киселова без да се опасявам,че ще ме скъсат?