Във Факултета, когато заявяваш факултативни , избираеми и т.н. дисциплини.Ecoholic написа:Как става това заявяване?!
Проблеми със спорта - записване, заверки и пр.
Модератори: ники, Methuselah
-
admin.sport
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Re: Проблеми със спорта - записване, заверки и пр.
-
egoistic
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Имам един въпрос.С една приятелка искаме да ходим заедно на спорт,но аз съм редовно,а тя задочно.Знам,че задочниците нямат предвидени часове за спорт,но имали някакъв начин тя да идва...например да плаща някаква такса 
Par ironie du sort...
-
admin.sport
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Няма проблеми, стига да не пречи на учебния процес.egoistic написа:Имам един въпрос.С една приятелка искаме да ходим заедно на спорт,но аз съм редовно,а тя задочно.Знам,че задочниците нямат предвидени часове за спорт,но имали някакъв начин тя да идва...например да плаща някаква такса
- dqvolito
- От дъжд на вятър
- Специалност: медицина
- Курс: първи
Колко години е задължително да се ходи на спорт? Става въпрос за специалност медицина.
-
ventsislav.dimitrov
- В началото бе словото
Здравейте, искам да попитам дали във ФМИ специалност Софтуерно инженерство е задължително да се запише спорт защото в програмата ми няма нито изпити нито текущи оценки на Спорт?
-
Severozapad
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Къде точно става записването за фитнес?СТАДИОН „АКАДЕМИК” /зад х-л.Плиска/
- Плуване - вторник от 15.00 – 17.00 ч.; сряда от 10.00 – 12.00 ч.; четвъртък от 14.00 – 17.00 ч.; петък от 13.00 – 16.00 ч.
- Фитнес - от понеделник до четвъртък от 10.00 – 14.00 ч.
Искам да попитам, възможно ли е да запишем повече от един спорт ?
Наистина къде точно става записването за фитнес и плуване? Въобще не се разбира от информацията, която е дадена.Severozapad написа:Къде точно става записването за фитнес?СТАДИОН „АКАДЕМИК” /зад х-л.Плиска/
- Плуване - вторник от 15.00 – 17.00 ч.; сряда от 10.00 – 12.00 ч.; четвъртък от 14.00 – 17.00 ч.; петък от 13.00 – 16.00 ч.
На това отгоре записването за плуването е в часовете, в които имам занятия. А в деня, в които мога да се запиша, имам спорт!
Защо още първата седмица Алма матер ме кара да избирам между лекциите и спорта?! И двете са еднакво важни за мен.
-
admin.sport
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Кое не му е ясно - ст."Академик", зад х-л Плиска.enyla написа:Наистина къде точно става записването за фитнес и плуване? Въобще не се разбира от информацията, която е дадена.Severozapad написа:Къде точно става записването за фитнес?СТАДИОН „АКАДЕМИК” /зад х-л.Плиска/
На това отгоре записването за плуването е в часовете, в които имам занятия. А в деня, в които мога да се запиша, имам спорт!Пък държа да е плуване. Няма ли някакъв телефон, на които можем да заявяваме или нещо подобно?
Защо още първата седмица Алма матер ме кара да избирам между лекциите и спорта?! И двете са еднакво важни за мен.
Освен това, ако си знаете програмата и желанията, може да ви запише и друг ваш колега. Трябва да му дадете имената, факултет, курс, факултетен номер.
Да, admin, много добра идея. Още втория ден е пълно с колеги, които ще се втурнат да ме записват! Университетът трябва да мисли за удобството на студентите, а не само колегите им!
-
admin.sport
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Колеги, това са възможностите на Департамента по спорт.enyla написа:Да, admin, много добра идея. Още втория ден е пълно с колеги, които ще се втурнат да ме записват! Университетът трябва да мисли за удобството на студентите, а не само колегите им!
Вярвайте, че Департаментът се опитва да създаде най-добрите възможности за студентите си, въпреки липсата на спортна база, въпреки липсата на финансови възможности, въпреки недостига на преподаватели, въпреки неадекватното отношение на Държавата и в частност на Университетите, въпреки ...
А относно записването, когато човек иска нещо, ще намери начин да го постигне.
Някой може ли да поясни къде става записването за тенис във Физическият факултет. Нито е дадена стая нито нищо?
- ники
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: пети
enyla е права. Може би това да са възможностите на департамента по спорт, но университетът би трябвало да се постарае да ги разшири. Не може записването да става на принципа "най-бързият печели" и всяка година да се търчи наляво надясно в първата седмица, че да не би да не остане свободно място.
-
admin.sport
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
На кортовете. Те се виждат щом влезете в двора, няма как да се объркате.vuvuzela написа:Някой може ли да поясни къде става записването за тенис във Физическият факултет. Нито е дадена стая нито нищо?
-
admin.sport
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Прави сте!!! Докато Университета няма собствена спортна база (да не говорим за финанси), както нормалните университети, така ще е.ники написа:enyla е права. Може би това да са възможностите на департамента по спорт, но университетът би трябвало да се постарае да ги разшири. Не може записването да става на принципа "най-бързият печели" и всяка година да се търчи наляво надясно в първата седмица, че да не би да не остане свободно място.
Колеги студенти, бъдете по-силни, по-смели и по-бързи. Дерзайте, искайте, бъдете, търсете си правата, не се примирявайте!