Въпроси относно общежитията !!!!, vol. 2

Тук можете да задавате всичките си въпроси, които се отнасят да общежитията на СУ и Студентски град, както и за квартири в София.

Модератори: peterdi, thegirl

Заключено
HellCreep
В началото бе словото

Re: Въпроси относно общежитията !!!!, vol. 2

Мнение от HellCreep »

Може ли да ми дадете линк с нещата дето трябва да се правят за да мога да се настаня в общежитието? Нещо не мога да открия много информация за условията по настаняването на сайта на СУ. Ако може да ми обясните къде трябва да се ходи и какво да се плаща ще съм много благодарна защото не си спомням много, много какво правих миналата година за да ме настанят в общежитията :oops: :lol:
Y.Tomov
В началото бе словото
Специалност: Археология
Курс: трети

Въпрос за класацията за общежитие

Мнение от Y.Tomov »

Здравейте, видях преди малко че е излезнала класацията за общежития. Сега ще съм 3 курс. Попадам в графа "Студенти с неприключени задължения към 31.08.2011 г." успехът ми е точно 5,00. Искам да знам какво означава това? Логично е че явно имам някакви задължения, защото със съквартиранта ми решихме да си запазим стаята. Но не мога да разбера, това означава ли че съм класиран, дали съм в същата стая, или са ме сложили в друга, защото единствено пише трите ми имена и нищо повече .. никаква информация. Какво трябва да направя и как да разбера?
Аватар
Jackie
В началото бе словото
Специалност: Право
Курс: втори

Мнение от Jackie »

Velsssy написа:Въпрос : при положение, че не съм се изнасяла през лятото, настанена съм в същата стая, каква точно беше процедурата? Попълвам си адресна регистрация, нося я на домакинката и после до 20.10 си плащам депозита и взимам уверение за успех от факултета ми и го нося и него? Т'ва ли беше всичко?

Благодаря предварително! :)
А тази адресна регистрация за попълване откъде се взима?
Все пак ще чувствам
приятния гъдел,
че още живея,
че още ще бъда.
Аватар
Velsssy
Драскач
Специалност: СтФ ; стопанско управление с френски
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от Velsssy »

Jackie написа:
Velsssy написа:Въпрос : при положение, че не съм се изнасяла през лятото, настанена съм в същата стая, каква точно беше процедурата? Попълвам си адресна регистрация, нося я на домакинката и после до 20.10 си плащам депозита и взимам уверение за успех от факултета ми и го нося и него? Т'ва ли беше всичко?

Благодаря предварително! :)
А тази адресна регистрация за попълване откъде се взима?
От домакинката срещу скромната сума от 3,50лв.Пък може и повече да е станала. :)
стопанско управление (френски език) - 4ти курс
Аватар
Scorpion
Легендарен флуудър

Мнение от Scorpion »

Какво беше обходен лист и ако се настаняваме в същата стая и сме си я запазили през лятото, трябва ли да представяме такъв?
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
Miss_Mystery
От дъжд на вятър
Специалност: Социална педагогика

Мнение от Miss_Mystery »

При настаняването първо трябва да се отиде в 42 блок и да се вземе настанителна заповед ли? А трябва ли да се плаща наема за октомври или нещо друго?
Нямам време - то тече и искам да живея сега...
Аватар
Velsssy
Драскач
Специалност: СтФ ; стопанско управление с френски
Обратна връзка:

Мнение от Velsssy »

Scorpion написа:Какво беше обходен лист и ако се настаняваме в същата стая и сме си я запазили през лятото, трябва ли да представяме такъв?
Обходен лист май беше списъка с нещата, които са в стаята и са притежание на блока (легла, бюра и тн). Мисля, че трябваше, но не съм убедена.
стопанско управление (френски език) - 4ти курс
Аватар
Dessy
От дъжд на вятър
Курс: трети

Мнение от Dessy »

Velsssy написа:
Scorpion написа:Какво беше обходен лист и ако се настаняваме в същата стая и сме си я запазили през лятото, трябва ли да представяме такъв?
Обходен лист май беше списъка с нещата, които са в стаята и са притежание на блока (легла, бюра и тн). Мисля, че трябваше, но не съм убедена.
Не, обходния лист е друго, той указва, така да се каже, че си предал стаята в добро състояние, че няма някакви липси или повреди, нанесени от теб, и т.н.Това, за което ти говориш, е картона за опис на имуществото в стаята, той не е обходния лист.
Щом си си бил в стаята през лятото и не си се изнасял, обходния лист си е при домакинката, така че - не :D
HellCreep написа:Може ли да ми дадете линк с нещата дето трябва да се правят за да мога да се настаня в общежитието? Нещо не мога да открия много информация за условията по настаняването на сайта на СУ. Ако може да ми обясните къде трябва да се ходи и какво да се плаща ще съм много благодарна защото не си спомням много, много какво правих миналата година за да ме настанят в общежитията :oops: :lol:
Ако си се изнесла през лятото, значи трябва да носиш:обходен лист, две снимки - една за картона ти, една за пропуска, бележка с платени задължения към СБО, адресна регистрация, която взимаш от домакинката и я попълваш на място и уверение с успеха ти, което можеш да представиш и по-късно - срока е до 20.10. :D
maxxxed
В началото бе словото

Мнение от maxxxed »

Последно ще настаняват ли в събота? Преди малко една колежка звъняла и и казали, че нямало да настаняват, тук на няколко места прочетох, че ще настаняват? Някой друг звънял ли е днес?
Аватар
dqvolito
От дъжд на вятър
Специалност: медицина
Курс: първи

Мнение от dqvolito »

Днес ходих до КН и до домакинката на блока ми.

СЪБОТА И НЕДЕЛЯ НЯМА ДА РАБОТЯТ!!!

утре ще работят...
"Всичко в умерени количества е полезно" - Хипократ :)

МЕДИЦИНА - Медицински факултет към СУ

Групата на МФ в facebook e : http://www.facebook.com/group.php?gid=1 ... all&ref=ts
Аватар
Anna-Molly
Пишеща машина

Мнение от Anna-Molly »

Добре, тогава ако искаме да си се настаним в събота, трябва утре да отидем до блока, за да си вземем настанителната заповед и ключовете? има ли как да отиде някои вместо нас? и трябва ли задължително да се плаща нещо при 42бл?
Life's a game but it's not fair... I break the rules so I don't care...
Аватар
dqvolito
От дъжд на вятър
Специалност: медицина

Мнение от dqvolito »

За настаняване трябва да си ти .. с лична карта. Ако искаш да се настаниш трябва да си платиш.
"Всичко в умерени количества е полезно" - Хипократ :)

МЕДИЦИНА - Медицински факултет към СУ

Групата на МФ в facebook e : http://www.facebook.com/group.php?gid=1 ... all&ref=ts
HellCreep
В началото бе словото

Мнение от HellCreep »

А аз като съм си изгубила обходния лист мога ли да си изкарам нов и трябва да ида до старата домакинка на блока за да си взема нов от нея така ли трябва да направя или?
Също ще ми искат ли документ за платен семестър и проблем ли ще е ако не съм го платила защото обмислям да го платя малко по-късно него.

И тия до утре до колко ще работят?
Последно промяна от HellCreep на 29 Сеп 2011, 14:08, променено общо 2 пъти.
Аватар
VelinaShine
Танцуващия с клавиатури
Специалност: Публична администрация

Мнение от VelinaShine »

Искам да попитам възможно ли е аз да върна ключа от стаята на приятеля ми, тъй като той се изнесе от общежитието, в което живееше, но работи и не може да чака по половин ден на опашката за домакинката му? Или трябва лично той да си върне ключа? Надявам се някой да знае :?

Spondaic написа:Кажете нещо и за 55А.. как са условията там, че не съм ходил по тия семейните и няма понятие какво може да се очаква.. мерси
Условията са много добри, тих блок. Моята стая е двойна с тераса и никак не се оплаквам :-)
Аватар
Shikchety
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Shikchety »

Хора, ако някой е ходил да пита дали могат да го преместят може ли да напише какво са му казали от комисията, защото сега ми казаха, че преди 10 октомври не можело да се местиш.
Laugh now, cry never!(:
Заключено

Обратно към “Студентски град и общежития, квартири”