Уличните кучета?
- Dark Harvest
- Пишете, о, братя
- Специалност: Биотехнологии
Re: Уличните кучета?
Да, оградено е, затворено, така се възпитават комплекси в децата като не им се позволява да се разхождат и да имат свобода в това да опознават света, само защото тъпите им английски родители ги мързи да се вдигнат от масите на кафето, да прекъснат безмозъчните си плямпания и да разходят децата си както трябва. Но това е офтопик, модераторът ако иска да го трие.
Иначе за кучетата, дори в Англия и Германия има улични кучета, това че те се придържат към места, където няма хора или излизат късно нощем, не значи ги няма. Out of sight, out of mind, but that does not necessarily meen that they do not exist.
Иначе за кучетата, дори в Англия и Германия има улични кучета, това че те се придържат към места, където няма хора или излизат късно нощем, не значи ги няма. Out of sight, out of mind, but that does not necessarily meen that they do not exist.

Хармонизирай се със ситуацията и изкорени източника на агресията с едно движение-основен принцип на Иайдо.
Единственото нещо, което желая е ръка на приятел с меч накрая.
- allshallperish
- Легендарен флуудър
- Специалност: полонистика
- Курс: четвърти
То и наркоманите си хвърлят спринцовките по детските площадки, ма май не ги убиваме.Malka veshtica написа:тези '"нормални" хора се спасяват поединично? А може би са прекалено нормални, щом имат време, възможност и средства да се занимават И с улични кучетаallshallperish написа:Хаха, нямало значение от кого е създаден проблемът... :Д. Кучетата дали се обезпаразитяват пак зависи от хората, едно куче няма да иде само да и да каже - махни ми бълхите ве, както и няма да каже -кастрирай ме ве.
Нямало къде да си играят децата. Ох, що за глупост!
И разбира се, че има значение дали обичаш нещо или не. Ако го обичаш полагаш някакви грижи без значение дали ще го заведеш да го кастрират /което е безплатно!/ или ще го осиновиш, или ще го заведеш в кучкарник. Така правят нормалните хора.Аз бих казала, че нормално нормалните държави имат нормални институции, грижещи се да няма помияри по улиците.
А да, тук си права - децата на България има къде да играят, но не е препоръчително да го правят там, тъй като може да им се случат доста кофти работи, за огромно съжаление, смятам на всички. Късметлии са английските им връстници - всичко при тях е оградено и строго пазено (детските площи).
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
- alter ego
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Точно там е проблемът! Хем не ги убиваме, хем ти ги сравняваш с кучета. 
Into the endless we ride... 
- allshallperish
- Легендарен флуудър
Хаха. Направо ме затапи, признавам.
Днес гледах едно интересно интервю в "На четири очи". Какво мислите за идеята, общината да спонсорира столичани в отглеждането и взимането на палета от улицата?
Днес гледах едно интересно интервю в "На четири очи". Какво мислите за идеята, общината да спонсорира столичани в отглеждането и взимането на палета от улицата?
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
- Dark Harvest
- Пишете, о, братя
Нищо няма да излезе...

Хармонизирай се със ситуацията и изкорени източника на агресията с едно движение-основен принцип на Иайдо.
- allshallperish
- Легендарен флуудър
И аз така смятам. Хората ще взимат парите, а кучетата ще са по улиците.
Въпреки че имам доста добра идея как може да се избегне това.
И все пак, вчера бях в кучкарника в Богров. Беше приятен ден. Призовавам всички, които не вярват в добрите отношения между човек- бездомно куче, да се присъединят и да отидат до приюта. Доста е релаксиращо, между другото. А и хората са много готини.
Въпреки че имам доста добра идея как може да се избегне това.
И все пак, вчера бях в кучкарника в Богров. Беше приятен ден. Призовавам всички, които не вярват в добрите отношения между човек- бездомно куче, да се присъединят и да отидат до приюта. Доста е релаксиращо, между другото. А и хората са много готини.
-
Malka veshtica
- Драскач
Глупости - говоря за игра, не за разходка - и то за по-малките,които пипат навсякъде и после - себе си.Dark Harvest написа:Да, оградено е, затворено, така се възпитават комплекси в децата като не им се позволява да се разхождат и да имат свобода в това да опознават света, само защото тъпите им английски родители ги мързи да се вдигнат от масите на кафето, да прекъснат безмозъчните си плямпания и да разходят децата си както трябва. Но това е офтопик, модераторът ако иска да го трие.
- Dark Harvest
- Пишете, о, братя
Да, и за това малките са със слаби имунни системи, защото ги изолираме постоянно от света...

-
Malka veshtica
- Драскач
Dark Harvest , И това би могло да е причина, но има(м) и други: ваксините, "охимикалването" и цялостното замърсяване... Както и уличните (котки) и кучета.
- Dark Harvest
- Пишете, о, братя
Като бях малък в Надежда имаше много котки и кучета, които се плодяха, и аз масово гушках малки кученца и котки. Те ме ближеха, аз тях ги целувах...Пък съм жив и здрав.

- fluffy cloud
- Легендарен флуудър
Извадил си късмет, не се давай за пример
Не е редно децата да са по улиците и полянките заедно с кучетата и котките. За децата трябва да има площадки, а за животните - приюти.
I wanna fall from the stars straight into your arms
- allshallperish
- Легендарен флуудър
Чак пък късмет.
Аз мисля, че е хубаво общината да спонсорира едно подобно мероприятие, щом кучетата са ви толкова голям проблем.
Дава се няква субсидия на частно лице, което иска да гледа куче. Обаче да ти изискват документ на кучето, който се прави от ветеринар, номер на чип и пр, та ако го пуснат пак/изхвърлят, стопанинът да бъде глобен.
Аз мисля, че е хубаво общината да спонсорира едно подобно мероприятие, щом кучетата са ви толкова голям проблем.
Дава се няква субсидия на частно лице, което иска да гледа куче. Обаче да ти изискват документ на кучето, който се прави от ветеринар, номер на чип и пр, та ако го пуснат пак/изхвърлят, стопанинът да бъде глобен.
- Dark Harvest
- Пишете, о, братя
Нещо като в Щатите, искаш да кажеш?

- allshallperish
- Легендарен флуудър
Ами като навсякъде другаде.Dark Harvest написа:Нещо като в Щатите, искаш да кажеш?
В Германия дават на бездомниците пари, за да гледат кучета.
- alter ego
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Излиза, че немците са доста тъпи: не е ли по-добре да направят къщи на тези бездомници или поне да им намерят някаква работа? 
Into the endless we ride...