Тенис vs. Плуване
Модератори: ники, Methuselah
Тенис vs. Плуване
Здравейте, интересува ме в общи линии кое от двете (тенис,плуване) е по-добре да се запише, според условията и нормативите(пр. на какво те изпитват по тенис и съотвенто по плуване) и базата,по конкретно по плуване...
Аз избрах плуване и съм много доволен. Басейнът на Академик не е нещо особено, но си има всичко необходимо, а треньорите са разбрани и не се заяждат. За първия семестър трябваше да имам 10 от 15 присъствия (а ако много си кръшкал можеш да си взимаш допълнителни часове в други дни, аз така направих). За втория семестър пак трябва да има присъствия и се покрива някакъв норматив, ама аз бях с изкълчена китка и се отървах. Тренерът изобщо не се заяде и ми остави 6. Да го поживи Господ
Така че препоръчвам плуването.
И по-конкретно за базата - обикновен басейн 25 м., има си всичко необходимо, макар да не е супер лукс, естествено. Но пък е забавно и може да се плува спокойно, защото никога няма навалица
И по-конкретно за базата - обикновен басейн 25 м., има си всичко необходимо, макар да не е супер лукс, естествено. Но пък е забавно и може да се плува спокойно, защото никога няма навалица

- RuseF
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
Осигурява ли се ракетаtwiggy написа:и тениса става. играе се на кортовете в борисовата до парк хотела а през зимата в салона на биологическия факултет. лошото е че се събират доста хора но от друга страна проблеми с отсъствия и т.н. също няма.
Напред! Народността не пада,там гдето знаньето живей!
- RuseF
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
Е,надявам се на нещо прилично - Уилсън,Хед Интелиджънт,иначе и уроци ли дават,вземе да се запиша бе.Аз ракета все се каня да си купувам някоя примитивна за 50-60 кинта,ама щом дават може и да не се наложиRafa написа:А с тениса как стоят нещата? Откъде се започва(като ниво)?
Rysef, дори и да ти осигуряват ракета няма да е нещо особено(предполагам?)...пък и нея лесно може да си я намериш
- J`E`K`O
- Да живей словото
- Обратна връзка:
А супер. Че мисля да пиша тенис, а не съм хващал ракета през живота си
Малко кофти че има навалица, но все пак едва ли играят по повече от 4-ма човека едновременно на корт
..надявам се. А ние ли си избираме при кой преподавател да се запишем, че не чувам добри отзиви за някой си Х... забравих как точно. 
- ChiLL_PiLL
- Драскач
аз съм решила плуване твърдо!още като разбрах,че се включва като спорт в СУ направо бях на седмото небе
проблемът е,че не се занимавам професионално с плуването,тоест най-малкото не умея да плувам чак толкова правилно и се чудя дали това ще е проблем?? защото както се спомена при някои спортове се почва съвсем отначало,защото има кой да ти показва,но при плуването не е ли малко по-различно??
"On this continuing long road,there is surely something to believe in..Everyone has the right to a dream..." (Final Fantasy)
- RuseF
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
"В последните 21 години имах един голям приятел тук, в Ню Йорк, и това бяхте вие - публиката - заяви през сълзи Андре след края на своя 98-и си мач в турнира. - Вие бяхте с мен на корта и в живота ми. Помагахте ми много в тежките моменти, които съм имал в кариерата. Без вас нямаше да съм това, което съм. Благодаря ви от все сърце!"
Андре Агаси,носител на 8 титли от Големия шлем,тенис-легенда.
Човекът, който изпрати Агаси в пенсия също поиска да отправи
послание към него:
"Ти беше мой идол, когато бях малък - призна Бекер. - За мен беше чест да играя срещу теб в тази среща. Ти си много голям. Андре, благодаря ти и ти желая успехи в живота нататък".
Андре Агаси,носител на 8 титли от Големия шлем,тенис-легенда.
Човекът, който изпрати Агаси в пенсия също поиска да отправи
послание към него:
"Ти беше мой идол, когато бях малък - призна Бекер. - За мен беше чест да играя срещу теб в тази среща. Ти си много голям. Андре, благодаря ти и ти желая успехи в живота нататък".
- Томазо де Торквемада
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка: