Въпроси относно общежитията !!!!, vol. 2

Тук можете да задавате всичките си въпроси, които се отнасят да общежитията на СУ и Студентски град, както и за квартири в София.

Модератори: peterdi, thegirl

Заключено
Lina__
От дъжд на вятър

Re: Въпроси относно общежитията !!!!, vol. 2

Мнение от Lina__ »

Същото е и при мен :shock: аз също ще пиша на КН,а ако някой междувременно получи отговор от тях,нека пише...
Аватар
Velsssy
Драскач
Специалност: СтФ ; стопанско управление с френски
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от Velsssy »

Здрасти, съжалявам, че малко късно се включвам, сега виждам, че има нови писания. Преди 2дни писах на КН, дали тва е вярно и кога е крайния срок, не ми отговориха нищо конкретно, а само че е добре да си платя възможно най-скоро. Доколкото ми е известно консумативите от текущия месец може и да не ги платите веднага (не съм сигурна), но по-стари задължения и наеми трябва да бъдат изчистени.
стопанско управление (френски език) - 4ти курс
crazyyy
В началото бе словото

Мнение от crazyyy »

Аз нямам регистрация, за да видя задълженията си, но се изнесох на 3 юли и сега погледнах последната си касовата бележка и установих, че не ми е включена електроенергията за общите части. Започнах да се тревожа, но все пак се замислих, че ние сме се изнесли и това е проблем на касиерките, не наш.
Аватар
The_iMMortal_f
Паисий
Курс: друг

Мнение от The_iMMortal_f »

Velsy, на мен ми казаха , че наемите и консумативите за юли и август са задължителни...а за септември съм си знаела, че до 25 число трябва да си платя по принцип...Така, че правилно си е.
Тя беше много горда,за да покаже,че страда,много пламенна,за да се примири,и много ревнива,за да му прости

Поради стечение на обстоятелствата Българска Филология, 4 курс
crazyyy
В началото бе словото

Мнение от crazyyy »

Направих си регистрация и аз, за да видя предполагаемите си задължения и се оказа, че нямам такива. Въпреки това, в последната ми касова бележка не фигурира електроенергията за общите части за юни. Започвам да се чудя, дали направо не са го прибавили към тока за стаята. :scratch:
Аватар
The_iMMortal_f
Паисий

Аз почнах да се плаша, че бала няма да стигне..Ох, таз кампания ми взе здраве и нерви... Че ще скочи бала, ще скочи, но според вас с колко да скочи пък тоя бал :lol: :roll: ?
Тя беше много горда,за да покаже,че страда,много пламенна,за да се примири,и много ревнива,за да му прости

Lina__
От дъжд на вятър

Мнение от Lina__ »

Дано поне излезе на 28ми вечерта :roll:
Аватар
The_iMMortal_f
Паисий

Аз също мисля, че ще излезе на 28 вечерно едно такова...

Толкова съм се нагласила за започването, че почти забравям подробността с класацията.Кое е по-логично, че спорим с един колега- След като са приели всички зайци, за нас да няма място, т.е. не за всички/ или че щом и зайците са приели, няма да ощетят и нас, а ще работят в наш интерес и ще класират колкото се може повече от горните курсове и ще останат извън класирането само тези с наистина нисък успех?Как мислите?

Аватар
micobg
В началото бе словото
Специалност: Компютърни науки
Курс: втори

Мнение от micobg »

The_iMMortal_f написа:Аз също мисля, че ще излезе на 28 вечерно едно такова...

Толкова съм се нагласила за започването, че почти забравям подробността с класацията.Кое е по-логично, че спорим с един колега- След като са приели всички зайци, за нас да няма място, т.е. не за всички/ или че щом и зайците са приели, няма да ощетят и нас, а ще работят в наш интерес и ще класират колкото се може повече от горните курсове и ще останат извън класирането само тези с наистина нисък успех?Как мислите?
Е, дано е второто. :)

Иначе получих отговор от КН за неплатения ток за юни, дали мога да го платя през октомври, след настаняването. Кратко и ясно:
Няма да има проблем
Аватар
what_is_love
Драскач
Специалност: Право
Курс: трети

Мнение от what_is_love »

Амм ... да ви питам ...
Миналата година не бях класирана за общежитие. Сега ако съм, трябва ли както новоприетите да минавам първо през бл. 42-Б, след това да си палтя на класите (или май беше първо касите, а след това блока) и чак тогава към домакинката? :))
Благодаря много!
Най-трудното нещо на този свят е да живееш в него!

ПРАВО- 1-ви поток,3-та група
Borisg
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Borisg »

The_iMMortal_f написа:Аз също мисля, че ще излезе на 28 вечерно едно такова...

при положение, че вече настаняват студенти и в блок 8, не е логично да скача бала.
http://www.youtube.com/watch?v=9hVp47f5YZg
So can I get a window seat, I want nobody next to me
maxxxed
В началото бе словото

Мнение от maxxxed »

След като ми излезе класирането на 29ти, кога най-рано ще мога да отида в комисията и
да искам да ни настанят с първокурсник в друга стая (той вече е настанен)? Трябва ли да чакам до 10ти?
crazyyy
В началото бе словото

Мнение от crazyyy »

what_is_love написа:Амм ... да ви питам ...
Миналата година не бях класирана за общежитие. Сега ако съм, трябва ли както новоприетите да минавам първо през бл. 42-Б, след това да си палтя на класите (или май беше първо касите, а след това блока) и чак тогава към домакинката? :))
Благодаря много!

Процедурата е една и съща всяка година, без значение дали си бил(а) на общежитие миналата година - минаваш първо през касите и след това през домакинката. Също така, няма значение дали си новоприет или горен курс. :)
Аватар
mishimladenova
В началото бе словото
Курс: втори

Мнение от mishimladenova »

Според вас колко ще е минималният бал?
Аватар
The_iMMortal_f
Паисий

Искрено се надявам за ФслФ да е под 5,20, иначе ще спя на централна гара.. :?

Заключено

Обратно към “Студентски град и общежития, квартири”