Дали е задължителен спортът за ИФ - ще Ви кажат в Деканата. А екипировката би трябвало да се осигури от СУ.Aneto написа:Здравейте!Понеже не съм запозната много, съжелявам за въпросите, които ще задам. Някой да има информация дали спортът за ИФ е зъдлжителен?Ако изберем фехтовата например, ще трябва ли да си купуваме дрехите за фехтовка?
ИЗБЕРИ ДА СПОРТУВАШ
Модератори: ники, Methuselah
-
admin.sport
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Re: ИЗБЕРИ ДА СПОРТУВАШ
-
admin.sport
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
За съжаление, може би и тази година няма да има кънки - като избираема дисциплина към Департамента по спорт. Проблемът е финансов. Но се надяваме догодина нещата да потръгнат.smellycat написа:За кънките на лед трябват ли ти кънки или от там ти дават? И какъв е изпита накрая ? : ) Дайте малко инфо
Това важи и за карате. И там ще трябва да се изчакат по-добри времена.
- xswordsx
- В началото бе словото
- Специалност: Информатика
- Курс: първи
Ех, и аз имам мерак за стрелбата :сPisobella написа:Стрелба с лък. Съжалявам, че нямах възможност да го тренирам, а винаги съм искала. Би било хубаво пак да го има в списъка със спортовете.
- xswordsx
- В началото бе словото
- Специалност: Информатика
А да има някакви идеи за спортен бридж?
- Impossibilities
- В началото бе словото
- Специалност: Право
- Курс: втори
Още един въпрос от мен. Публикуваните на страницата на Департамента по спорт дни и часове важат само за записването, така ли? Дните, в които ще спортуваме, ще се уговарят на място с преподавателите?
Някой от горните курсове да сподели какво е състоянието на басейна?
- Miss SeduceR
- От дъжд на вятър
Ще си позволя да се самоцитирам:
Miss SeduceR написа:На мен също ми е интересно дали целият бански,очилата и шапката са задължителни при плуването.Иначе и аз мисля за повече от 1 спорт
-
WellAware
- В началото бе словото
- Специалност: Psychology
Не са задължителни.Miss SeduceR написа:Ще си позволя да се самоцитирам:Miss SeduceR написа:На мен също ми е интересно дали целият бански,очилата и шапката са задължителни при плуването.Иначе и аз мисля за повече от 1 спорт
- Greenleaf
- В началото бе словото
- Специалност: Молекулярна биология
Имам важен въпрос. Графикът на тази страница специално за плуването (пък и за другите спортове), само за записването ли важи, или по същия график ще се провеждат тернировките? Питам, защото ако са по този същия график, на мен ще ми е много неудобно да ходя на плуване, понеже ми се покрива с лекциите.
Много ще се радвам, ако това е графикът на тренировките.

-
WellAware
- В началото бе словото
- Специалност: Psychology
Графиците на първата страница са само за записването за спорт.Greenleaf написа:Имам важен въпрос. Графикът на тази страница специално за плуването (пък и за другите спортове), само за записването ли важи, или по същия график ще се провеждат тернировките? Питам, защото ако са по този същия график, на мен ще ми е много неудобно да ходя на плуване, понеже ми се покрива с лекциите.Много ще се радвам, ако това е графикът на тренировките.
Което е тъпо измислено, си е тъпо просто. Записването за спорт започва от вторник, а аз тогава имам цял ден лекции ...
-
admin.sport
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Записването започва от понеделник и свършва в петък (3-7 октомври).Judas написа:Което е тъпо измислено, си е тъпо просто. Записването за спорт започва от вторник, а аз тогава имам цял ден лекции ...
От 10 октомври стартират упражненията по спорт, но ако има незаписали се студзенти може да се включат в заниманията, ако има свободни места в съответния спорт..
admin.sport написа:Записването започва от понеделник и свършва в петък (3-7 октомври).Judas написа:Което е тъпо измислено, си е тъпо просто. Записването за спорт започва от вторник, а аз тогава имам цял ден лекции ...
От 10 октомври стартират упражненията по спорт, но ако има незаписали се студзенти може да се включат в заниманията, ако има свободни места в съответния спорт..
Не, имах предвид, че записването за плуване започва от вторник, а аз имам цял ден лекции тогава.
- esquizofrenia
- В началото бе словото
- Адрес в галерията на СУ: http://gallery.uni-sofia.bg/displayimag ... &pos=-2514
Здравейте! И аз имам един въпрос, във ФКНФ чух, че спортът не е задължителен, но без него после не можело да кандидатстваш магистратура в чужбина. Има ли нещо вярно и ако да, колко години трябва да се ходи на спорт, тъй като първи курс вече съм ходила през цялата година, но сега ми е малко кофти с времето..
Благодаря!
Благодаря!
If you can't get rid of the skeleton in your closet, you'd best teach it to dance.
-
kandidatstudenta
- В началото бе словото
- Специалност: not yet ready
- Курс: кандидат-студент
Аз имам лекции цял ден, понеделник и вторник, а сряда нямам. За фитнес-а обаче пише, че местата свършвали през първите два дни. Тея от СУ не можаха да го измислят по-тъпо....