ИЗБЕРИ ДА СПОРТУВАШ

Модератори: ники, Methuselah

Публикувай отговор
admin.sport
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Re: ИЗБЕРИ ДА СПОРТУВАШ

Мнение от admin.sport »

Aneto написа:Здравейте!Понеже не съм запозната много, съжелявам за въпросите, които ще задам. Някой да има информация дали спортът за ИФ е зъдлжителен?Ако изберем фехтовата например, ще трябва ли да си купуваме дрехите за фехтовка?
Дали е задължителен спортът за ИФ - ще Ви кажат в Деканата. А екипировката би трябвало да се осигури от СУ.
admin.sport
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от admin.sport »

smellycat написа:За кънките на лед трябват ли ти кънки или от там ти дават? И какъв е изпита накрая ? : ) Дайте малко инфо
За съжаление, може би и тази година няма да има кънки - като избираема дисциплина към Департамента по спорт. Проблемът е финансов. Но се надяваме догодина нещата да потръгнат.
Това важи и за карате. И там ще трябва да се изчакат по-добри времена.
Аватар
xswordsx
В началото бе словото
Специалност: Информатика
Курс: първи

Мнение от xswordsx »

Pisobella написа:Стрелба с лък. Съжалявам, че нямах възможност да го тренирам, а винаги съм искала. Би било хубаво пак да го има в списъка със спортовете.
Ех, и аз имам мерак за стрелбата :с
Аватар
xswordsx
В началото бе словото
Специалност: Информатика

Мнение от xswordsx »

А да има някакви идеи за спортен бридж?
Аватар
Impossibilities
В началото бе словото
Специалност: Право
Курс: втори

Мнение от Impossibilities »

Още един въпрос от мен. Публикуваните на страницата на Департамента по спорт дни и часове важат само за записването, така ли? Дните, в които ще спортуваме, ще се уговарят на място с преподавателите?
Аватар
Judas
Легендарен флуудър

Мнение от Judas »

Някой от горните курсове да сподели какво е състоянието на басейна?
Аватар
Miss SeduceR
От дъжд на вятър

Мнение от Miss SeduceR »

Ще си позволя да се самоцитирам:
Miss SeduceR написа:На мен също ми е интересно дали целият бански,очилата и шапката са задължителни при плуването.Иначе и аз мисля за повече от 1 спорт :cheers:
WellAware
В началото бе словото
Специалност: Psychology

Мнение от WellAware »

Miss SeduceR написа:Ще си позволя да се самоцитирам:
Miss SeduceR написа:На мен също ми е интересно дали целият бански,очилата и шапката са задължителни при плуването.Иначе и аз мисля за повече от 1 спорт :cheers:
Не са задължителни.
Аватар
Greenleaf
В началото бе словото
Специалност: Молекулярна биология

Мнение от Greenleaf »

Имам важен въпрос. Графикът на тази страница специално за плуването (пък и за другите спортове), само за записването ли важи, или по същия график ще се провеждат тернировките? Питам, защото ако са по този същия график, на мен ще ми е много неудобно да ходя на плуване, понеже ми се покрива с лекциите. :? Много ще се радвам, ако това е графикът на тренировките.
Изображение
WellAware
В началото бе словото
Специалност: Psychology

Мнение от WellAware »

Greenleaf написа:Имам важен въпрос. Графикът на тази страница специално за плуването (пък и за другите спортове), само за записването ли важи, или по същия график ще се провеждат тернировките? Питам, защото ако са по този същия график, на мен ще ми е много неудобно да ходя на плуване, понеже ми се покрива с лекциите. :? Много ще се радвам, ако това е графикът на тренировките.
Графиците на първата страница са само за записването за спорт.
Аватар
Judas
Легендарен флуудър

Мнение от Judas »

Което е тъпо измислено, си е тъпо просто. Записването за спорт започва от вторник, а аз тогава имам цял ден лекции ...
admin.sport
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от admin.sport »

Judas написа:Което е тъпо измислено, си е тъпо просто. Записването за спорт започва от вторник, а аз тогава имам цял ден лекции ...
Записването започва от понеделник и свършва в петък (3-7 октомври).
От 10 октомври стартират упражненията по спорт, но ако има незаписали се студзенти може да се включат в заниманията, ако има свободни места в съответния спорт..
Аватар
Judas
Легендарен флуудър

Мнение от Judas »

admin.sport написа:
Judas написа:Което е тъпо измислено, си е тъпо просто. Записването за спорт започва от вторник, а аз тогава имам цял ден лекции ...
Записването започва от понеделник и свършва в петък (3-7 октомври).
От 10 октомври стартират упражненията по спорт, но ако има незаписали се студзенти може да се включат в заниманията, ако има свободни места в съответния спорт..

Не, имах предвид, че записването за плуване започва от вторник, а аз имам цял ден лекции тогава.
Аватар
esquizofrenia
В началото бе словото

Мнение от esquizofrenia »

Здравейте! И аз имам един въпрос, във ФКНФ чух, че спортът не е задължителен, но без него после не можело да кандидатстваш магистратура в чужбина. Има ли нещо вярно и ако да, колко години трябва да се ходи на спорт, тъй като първи курс вече съм ходила през цялата година, но сега ми е малко кофти с времето..

Благодаря!
If you can't get rid of the skeleton in your closet, you'd best teach it to dance.
kandidatstudenta
В началото бе словото
Специалност: not yet ready
Курс: кандидат-студент

Мнение от kandidatstudenta »

Аз имам лекции цял ден, понеделник и вторник, а сряда нямам. За фитнес-а обаче пише, че местата свършвали през първите два дни. Тея от СУ не можаха да го измислят по-тъпо....
Публикувай отговор

Обратно към “Спорт в СУ”