Кой беше последният филм, който гледа? [vol.2]
- jenesais
- Постоянно присъствие
- Специалност: Право
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Re: Кой беше последният филм, който гледа? [vol.2]
"Drive". Супер добрият филм. Неадекватен и брутален, и красиво заснет. Кери Мълигън ми е любимка още от "An Education", Райън Гослинг се оказа готин. А саундтракът най ме грабна - супер ретро 80-тарско звучене.
Препоръчвам да се гледа на кино.
she'd started smoking poetry
- Scion of balance
- Легендарен флуудър
Marley & Me
готина комедия,макар на моменти да го удря на драма(прекалено)
готина комедия,макар на моменти да го удря на драма(прекалено)

е Райън Гослинг се знае още от Breaker Highjenesais написа:"Drive". Супер добрият филм. Неадекватен и брутален, и красиво заснет. Кери Мълигън ми е любимка още от "An Education", Райън Гослинг се оказа готин. А саундтракът най ме грабна - супер ретро 80-тарско звучене.
- Blue Paradox
- В началото бе словото
- Специалност: Философия
- Курс: втори
Този гледах последно. 
- Прикачени файлове
-
- 64.jpg (11.39 KiB) Преглеждано 1297 пъти
Corrige praeteritum, praesens rege, cerne futurum.
Cras, cras et semper cras et sic dilabitur aetas.
Cras, cras et semper cras et sic dilabitur aetas.
- ToaDStooL
- Пишете, о, братя
- Специалност: История и География
- Обратна връзка:
Free your mind.Open your spirit to the light and feel free and safe in the knowledge that we will all be here at the end of time, together as one.
Love is everywhere, there is beauty in everything. Learn to see it.
Can you feel that? Its called change and you are part of it. Isn't it beautiful?
Love is everywhere, there is beauty in everything. Learn to see it.
Can you feel that? Its called change and you are part of it. Isn't it beautiful?
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
Уф, какво гледах... много неща гледах.
Гледах Трон, втората част. Саундтракът беше добър. Ефектите бяха добри. Но логиката на филма ми бягаше някъде по допирателната.
Гледах и прословутия Дневникът на Бриджит Джоунс. Започвам все повече да вярвам, че имам някаква непоносимост към актрисата, защото филмът доста ме дразнеше през около 2/3 от времето.
Гледах и това, Friends with benefits. Имаше своите забавни моменти. Симпатична времегубка като цяло.
По НВО пък попаднах на Street Dance. И той попада в категорията симпатична времегубка, която втори път надали ще ми хване вниманието (освен ако съвсем пък нямам какво да правя.) Но пък е британски филм, а британците имат такъв як акцент
Гледах Трон, втората част. Саундтракът беше добър. Ефектите бяха добри. Но логиката на филма ми бягаше някъде по допирателната.
Гледах и прословутия Дневникът на Бриджит Джоунс. Започвам все повече да вярвам, че имам някаква непоносимост към актрисата, защото филмът доста ме дразнеше през около 2/3 от времето.
Гледах и това, Friends with benefits. Имаше своите забавни моменти. Симпатична времегубка като цяло.
По НВО пък попаднах на Street Dance. И той попада в категорията симпатична времегубка, която втори път надали ще ми хване вниманието (освен ако съвсем пък нямам какво да правя.) Но пък е британски филм, а британците имат такъв як акцент
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.

Всъщност почти като при истинските хора.

- Bagatur
- Легендарен флуудър
- Курс: пети
Strength and honor.
- jenesais
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
The Lake House
http://zamunda.net/details.php?id=168798&hit=1
Спомням си, че излезе по кината точно когато започвах осми клас и подозирам, че предвид крехката ми възраст тогава, е успял трайно да ми изкриви някои разбирания
. Историята е сладникава и романтична, на всичкото отгоре се оказа, че продължава да ми влиза под кожата дори сега (нищо, че не понасям актьорите в главните роли- Киану Рийвс и Сандра Бълок). Разминаване във времето, много писма, песничка на Пол Маккартни, подмята се и книга на Джейн Остин - дяволът верно си е в подробностите, именно там са ме нацелили здраво.
http://zamunda.net/details.php?id=168798&hit=1
Спомням си, че излезе по кината точно когато започвах осми клас и подозирам, че предвид крехката ми възраст тогава, е успял трайно да ми изкриви някои разбирания
she'd started smoking poetry
- Scorpion
- Легендарен флуудър
- Курс: четвърти
Horrible Bosses - израдва ме таз' комедийка 
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
- memento mori
- Драскач
- Специалност: Журналистика
- Обратна връзка:
По темата Гослинг - за мен е следващият/новият голям в американското кино след Шон Пен и Филип Сиймур Хофман
1. Тазгодишното предложения на Испания за Оскар
"Черен хляб"
Добре, даже адски добре! Не мога да кажа дали е сред фаворитите, защото съм гледал само родното предложение (
), бразилксото ("Елитен отряд 2"
) и германското ("Пина"
), но определено е много силен филм.
В много отношения напомня на "Лабиринтът на Фавн" - 1. Разказан основно през погледа на дете, което търпи най-вече емоционална трансформация 2. Голям Серхи Лопес в леко подобна роля 3. Действието се развива през г/д същите години от Испания на Франко.
Все пак е доста по-брутален, а и емоционално доста по-песимистичен. Което си е логично, имайки предвид, че режисьор е Виляронга. Освен това "Черен хляб" обра наградите "Гоя" и беше предпочетен за Оскар-ите пред "Кожата, в която живея" на Алмодовар.
2. Werckmeister harmóniák - наистина невероятен филм. Най-после се уверих, че Бела Тар е голям не само на книга. Неговият последен филм (а по думите му последен и в цялата му кариера) - "Торинският кон" - е унгарското предложения за Оскар тази година. Това е уникалната начална сцена на Werckmeister harmóniák
1. Тазгодишното предложения на Испания за Оскар
Добре, даже адски добре! Не мога да кажа дали е сред фаворитите, защото съм гледал само родното предложение (
В много отношения напомня на "Лабиринтът на Фавн" - 1. Разказан основно през погледа на дете, което търпи най-вече емоционална трансформация 2. Голям Серхи Лопес в леко подобна роля 3. Действието се развива през г/д същите години от Испания на Франко.
Все пак е доста по-брутален, а и емоционално доста по-песимистичен. Което си е логично, имайки предвид, че режисьор е Виляронга. Освен това "Черен хляб" обра наградите "Гоя" и беше предпочетен за Оскар-ите пред "Кожата, в която живея" на Алмодовар.
2. Werckmeister harmóniák - наистина невероятен филм. Най-после се уверих, че Бела Тар е голям не само на книга. Неговият последен филм (а по думите му последен и в цялата му кариера) - "Торинският кон" - е унгарското предложения за Оскар тази година. Това е уникалната начална сцена на Werckmeister harmóniák
http://www.facebook.com/pages/Chris-Cor ... 9825058611
I tried to make everything meaningless but the rain got in and made it a mess.
I tried to make everything meaningless but the rain got in and made it a mess.
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
"Операция "Шменти-капели". Не става. Много не става.
Ако някой си е мислел, че "Мисия Лондон" е разочарование, да види това чудо - "Мисията" все повече се издига в очите ми едва ли не като шедьовър.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември