Испанска Фиология Кандидастване???

Архив от КСК 2011-2012. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Илиан Иванов
В началото бе словото

Испанска Фиология Кандидастване???

Мнение от Илиан Иванов »

Интересуваме би ли ми помогнало ходенето на курсове в институт Сервантез за кандидатстване ??? Или трябва да се подготвям по друга система ? Благодаря предварително!!!
Аватар
alice.
От дъжд на вятър
Специалност: Право
Курс: първи

Re: Испанска Фиология Кандидастване???

Мнение от alice. »

по-скоро провери за курсовете по испански към СУ. тези в Сервантес са специално за ДЕЛЕ и упражненията, които се правят, са си във формата на изпита, а той доста се различава от този в Софийския
Илиан Иванов
В началото бе словото

Мнение от Илиан Иванов »

Благодаря ще се по интересувам и ще поразпитам дали има такива курсове
Аватар
macharok
От дъжд на вятър

Мнение от macharok »

misspapazova
От дъжд на вятър
Специалност: Испанска филология
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от misspapazova »

Илиан Иванов написа:Благодаря ще се по интересувам и ще поразпитам дали има такива курсове
Здравей, също така има една книжка в книжарницата на СУ, която е с изпити по испански език от минали години в СУ.... та така има много варианти, но ДА определено се заинтересувай за КУРСОВЕТЕ В СУ :D
Me gustaría inventar un paí­s contigo para que las palabras como patria o porvenir bandera, nación, frontera, raza o destino tuvieran algún sentido para mí
Аватар
el_encantadorche
В началото бе словото

Мнение от el_encantadorche »

Още е рано, според мен, да започваш с подготовката... Курсовете в СУ обикновено се провеждат през коледната (ако е по-дълга) и пролетната ваканция за учениците, това за интензивните. За другите не знам. Така поне беше тази година.
За изпита е напълно възможно да се подготвиш и сам. Не е чак толкова труден, каквито слухове се носят. Ако си имаш стабилни знания досега, ще се справиш и със самоподготовка. Някъде към януари публикуват програмите за изпитите в сайта на СУ, виждаш ги и си се готвиш само по изпитните елементи. Два-три месеца са ти повече от достатъчни, или поне на мен толкова ми бяха нужни...

Подчертавам, че това си е моето мнение и моят опит, и не ангажирам никого с него. :)
Заключено

Обратно към “КСК 2011-2012”