Лошото е, че следващата стая също не можеш да я видиш, преди да се настаниш, а имаш право на ограничен брой местения.
Балообразуване за общежитие
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Re: Балообразуване за общежитие
Като идеш в КН и кажеш, че искаш разместване.
Лошото е, че следващата стая също не можеш да я видиш, преди да се настаниш, а имаш право на ограничен брой местения.

Да ви кажа от скромния ми опит си мисля, че това настаняване по общежития не е съвсем на случаен принцип. Освен това защо е направено по такъв глупав начин - имам познати с 6.00 и ще живеят в много лоши общежития, а хора с оценка 3.90 са в 51 блок ? Защо не се гледа оценката ? За какво ходим на изпити ?
Защото от комисията не могат да знаят какви са стаите навсякъде. Освен това не всеки иска да е в 51, тъй като порпусквателният режим е доста по-строг от този в повечето блокове.

- stasinka
- Драскач
- Специалност: Туризъм
- Курс: втори
Което е само още един плюс към това да си в този блок според мен.Victoria написа:Защото от комисията не могат да знаят какви са стаите навсякъде. Освен това не всеки иска да е в 51, тъй като порпусквателният режим е доста по-строг от този в повечето блокове.
Пътищата на хората се разделят, защото всеки счита своя за единствено прав. (В. Хочински)

- thegirl
- Легендарен флуудър
- Курс: семестриално завършил
Зависи какъв човек си
.
Има такива, които често правят партита и искат да вкарат в блока повече хора, както и такива, които искат при тях да спи някой приятел/ка. А ако е строг пропускателният режим, те могат да седят до 12 и трябва да напуснат стаята.
Има такива, които често правят партита и искат да вкарат в блока повече хора, както и такива, които искат при тях да спи някой приятел/ка. А ако е строг пропускателният режим, те могат да седят до 12 и трябва да напуснат стаята.
Бъди себе си, има достатъчно други хора. 
-
inna_morata
- В началото бе словото
Здравейте! Не съм сигурна дали това е точното място да задам въпроса си, но ще бъда много благодарна, ако някой се отзове, воден единствено от добрата си воля. Тази година ще бъда 2-ри курс и през лятото си запазих общежитието, проблема идва от там че току що чух, че за да си запазиш стаята и за предстоящата година или пък изобщо да бъдеш приет, задължително трябва да си се издължил напълно до 20-ти септември. И исках да знам дали след като съм си платила всичко само за юли и август ще имам проблем с класирането, макар че чувам подобно нещо за първи път. Благодаря предварително!
- thegirl
- Легендарен флуудър
- Курс: семестриално завършил
Има тема за общежитията и се обсъжда и този въпрос там: http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtop ... &start=945
Бъди себе си, има достатъчно други хора. 
-
inna_morata
- В началото бе словото
Благодаря за пренасочването