влизане за изпит
Модератори: svetlio.varna, Boromir
влизане за изпит
Здравейте,
Бих искал да попитам, тъй като мисля да пътувам до София в деня на изпита ми и ми е интересно докога могат да ме пуснат в залата, в която ще се проведе изпита.. Примерно, ако той почва от 9:00, а аз съм там 8:30 ще ме пуснат ли да вляза, тъй като на картончето пише, че трябва да сме с 1 4ас по-рано?
Бих искал да попитам, тъй като мисля да пътувам до София в деня на изпита ми и ми е интересно докога могат да ме пуснат в залата, в която ще се проведе изпита.. Примерно, ако той почва от 9:00, а аз съм там 8:30 ще ме пуснат ли да вляза, тъй като на картончето пише, че трябва да сме с 1 4ас по-рано?
Re: влизане за изпит
За предварителните 30 мин по-рано беше ок, стига да знаеш къде ти е залата.barlow написа:Здравейте,
В случая изпитите почват в 8:00 обаче (с малки изключения от 14:00).

- inaccessibility
- Летящите Пръсти
Едва ли някого ще пуснат преди изпита в залата. Няма такава практика - всички влизат заедно в определения час - примерно 15 минути преди самия изпит, но се е случвало и да има закъснения.
Така че процедурата е такава - висиш докогато трябва и после се буташ с всички други, за да си избереш място в залата...
Така че процедурата е такава - висиш докогато трябва и после се буташ с всички други, за да си избереш място в залата...
Бъркааш.inaccessibility написа:Едва ли някого ще пуснат преди изпита в залата. Няма такава практика - всички влизат заедно в определения час - примерно 15 минути преди самия изпит, но се е случвало и да има закъснения.
Най-малкото на предварителния едно момче влезе към 8:30, а и една приятелка дойде по това време горе-долу.

- inaccessibility
- Летящите Пръсти
- Joyride
- Пишеща машина
Victoria написа:Бъркааш.inaccessibility написа:Едва ли някого ще пуснат преди изпита в залата. Няма такава практика - всички влизат заедно в определения час - примерно 15 минути преди самия изпит, но се е случвало и да има закъснения.
Най-малкото на предварителния едно момче влезе към 8:30, а и една приятелка дойде по това време горе-долу.
The sun is gonna keep on shining.On brighter days,on the horizon.My love for you will always keep on rising
Предварителните почваха в 9:00.Joyride написа:Victoria написа:Бъркааш.inaccessibility написа:Едва ли някого ще пуснат преди изпита в залата. Няма такава практика - всички влизат заедно в определения час - примерно 15 минути преди самия изпит, но се е случвало и да има закъснения.
някъде пишеше ,че момиче припаднало пред вратата на предварителен, защото не я пуснали да влезе 5мин след началото на изпита.. ако закъснееш - няма влизане - навсякъде си го пише . поне 30мин предварително трябва да си там , за да не стане после ..
![]()
А иначе да закъснееш за изпит наистина би било много кофти.

- inaccessibility
- Летящите Пръсти
за съжаление всичко се случва, момичето можеше да припадне и в автобуса, закъснявайки за изпита...Joyride написа:някъде пишеше ,че момиче припаднало пред вратата на предварителен, защото не я пуснали да влезе 5мин след началото на изпита.. ако закъснееш - няма влизане - навсякъде си го пише . поне 30мин предварително трябва да си там , за да не стане после ..
![]()
но правилата са затова, за да се изпълняват!