Какво си мислите в момента?
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
- Обратна връзка:
мисля си, че любопитството ми остана незадоволено, т.к. юйцата на джойрайд и крематори не се излюпиха...
чудя се защо евридейчето трябва да вади много цитати и дали не може да ми ги метне насам като свърши, да видя за нещо интересно
мисля си и че добре че приключва сесията иначе съвсем щяхме да се забравим с хората
п.п. мисля си и че днес явно ми е много смислен, замислен, обмислен и т.н. ден - я виж за колко неща си мисля едновременно

чудя се защо евридейчето трябва да вади много цитати и дали не може да ми ги метне насам като свърши, да видя за нещо интересно
мисля си и че добре че приключва сесията иначе съвсем щяхме да се забравим с хората
п.п. мисля си и че днес явно ми е много смислен, замислен, обмислен и т.н. ден - я виж за колко неща си мисля едновременно
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!
- everyday_
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
ама те не са от ония любимите ни...литературни саnrggirl написа:чудя се защо евридейчето трябва да вади много цитати и дали не може да ми ги метне насам като свърши, да видя за нещо интересно![]()
мисля си какво значи личния ранг на любимата кака
и аз се чудя за яйцето на Джой и Крематори защо не се излюпиха...може да са бавно развиващи се
мисля си, че май няма да има с кой да ходя на море и ще се окажа август месец на Черно море с крайно различна от моята компания
мисля си от какво може да са продиктувани подбудите на човека, който ме изненада със смс-те, че да се сети за мен и да ми пише
Manchmal braucht man auch Leute,mit denen man schweigen kann!
- koppakabbana
- Пишете, о, братя
- Специалност: МО
- Курс: семестриално завършил