да туй знам, ама вътре няк'ва каса ли трябва да търся...Deschain написа:На Мария Луиза им е централата, близо до гарата. По-точно между Лъвов мост и Централна гара. Ако ходиш към гарата се пада от дясно.
някой който е отблокирвал карта преди?
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
да туй знам, ама вътре няк'ва каса ли трябва да търся...Deschain написа:На Мария Луиза им е централата, близо до гарата. По-точно между Лъвов мост и Централна гара. Ако ходиш към гарата се пада от дясно.
94gerchooo написа:Искам да питам как най-бързо да стигна от Студентски град до Лозенец с трамвай или с рейсИ съответно кои номера ходят до Лозенец..
Там може и да не ти свършат работа, ходи на пл. Възраждане - до Син сити.Borisg написа:да туй знам, ама вътре няк'ва каса ли трябва да търся...Deschain написа:На Мария Луиза им е централата, близо до гарата. По-точно между Лъвов мост и Централна гара. Ако ходиш към гарата се пада от дясно.
Карта се отблокира само в Център за градска мобилност на ул. Козлодуй (както казаха, между Лъвов мост и автогарата). Като отидеш там, има 3-4-5 каси, твоята каса е последната (най-дясната). Процедурата е кратка. Струва 10 лв.! Да знаеш, че някои тъпи контрольори нарочно ти блокират картата, дори и да е изтекла вчера (на мен веднъж така ми се случи и бях много ядосан), нали все пак трябва да си направят дневната бройка,Borisg написа:да туй знам, ама вътре няк'ва каса ли трябва да търся...Deschain написа:На Мария Луиза им е централата, близо до гарата. По-точно между Лъвов мост и Централна гара. Ако ходиш към гарата се пада от дясно.
моята я блокираха през юни, щото бях забравил, че с 24 часа съм закъснял да си платя картата.Йовков написа:Карта се отблокира само в Център за градска мобилност на ул. Козлодуй (както казаха, между Лъвов мост и автогарата). Като отидеш там, има 3-4-5 каси, твоята каса е последната (най-дясната). Процедурата е кратка. Струва 10 лв.! Да знаеш, че някои тъпи контрольори нарочно ти блокират картата, дори и да е изтекла вчера (на мен веднъж така ми се случи и бях много ядосан), нали все пак трябва да си направят дневната бройка,Borisg написа:да туй знам, ама вътре няк'ва каса ли трябва да търся...Deschain написа:На Мария Луиза им е централата, близо до гарата. По-точно между Лъвов мост и Централна гара. Ако ходиш към гарата се пада от дясно.
някой който е отблокирвал карта преди?. Няма да говорим за всичките мангасари, които пътуват с 310, не дупчат никога билети (те май и не си купуват де), най-нагло пушат в автобуса, сякаш са някъде на седянка, и псуват по такъв начин, че няма да ти разправям. Оправията в тоя град е нулева,
. Винаги потърпевши сме ние, студентите, и изобщо редовните пътници.
Или 94 до Семинарията и оттам пеш. Не е много близко, но е доста по-бързо, отколкото да обикаляш с 94, докато стигнеш до стадиона.Deschain написа:1 - 280 или 294 до Г.М. Димитров и от там с метрото до станция Васил Левски
2 - 94 до стадион Васил Левски
Мисля че първият вариант е по-добър, но все пак си зависи от часа.
Виж в сайта на ЦГМ за картата: http://www.sofiatraffic.bg