Книгоиздаване 2011-2015
Модератор: Шепот
- Георги Герасимов
- Пишеща машина
- Специалност: Връзки с обществеността (PR)
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Re: Книгоиздаване 2011-2015
Al-x4o, аз също подкрепям идеята ти (нищо, че не съм КИ-вач)
Важно е обаче да се разбере какво ще съдържа този блог, а не толкова с какво разделение ще бъде
И няма ли да е добре да се направи цялостен блог/сайт за нашия факултет? Защото през годините виждам сте създавали много, но за съжаление няма едно единно място където да се публикува актуална информация... Или поне аз не намерих
O Captain! My Captain! (и O tempora, o mores от време на време)
Еми ето ти удобен случай да сложиш най-сетне ред в този факултет! Развихряй се, отива ти

aman написа:Еми ето ти удобен случай да сложиш най-сетне ред в този факултет! Развихряй се, отива ти![]()
Какво са те приели теб?
- Christopher
- Пишете, о, братя
- Специалност: Връзки с обществеността
- Курс: втори
Tрае си!И аз това го питах,мълчи и не казва..Judas написа:aman написа:Еми ето ти удобен случай да сложиш най-сетне ред в този факултет! Развихряй се, отива ти![]()
Какво са те приели теб?
Public relations and Advertising..
-
Philip
- Пишете, о, братя
- Специалност: Книгоиздаване
- Курс: първи
- Адрес в галерията на СУ: forum.uni-sofia.bg
Имам въпрос към горните курсове:има ли учебници за специалността и ако има какви са заглавията?
- george.merlin
- Драскач
- Специалност: книгоиздаване
- Курс: трети
Има учебници, кои точно ще ви кажат преподавателите като започнете.
Пригответе се за мащабно ксерокопиране.
За първия семестър на втори курс си пазя някои книги в електронен формат - тях мога да ви дам като наближите. Стига, разбира се, програмата, преподавателите и изискванията (съотв. книгите) да са същите.
Пригответе се за мащабно ксерокопиране.
За първия семестър на втори курс си пазя някои книги в електронен формат - тях мога да ви дам като наближите. Стига, разбира се, програмата, преподавателите и изискванията (съотв. книгите) да са същите.
-
Philip
- Пишете, о, братя
Няма ли нови издания,които да могат да се закупуват,вместо да се ксерокопира?
- Райс
- В началото бе словото
Здравейте и от мен, честито Ви влизане и приятно учене. Аз сега ще съм втори курс Книгоиздаване и да ви кажа, че специалността си е супер и много добре сте направили да я запишете нея (:
Относно тези, които са на английски, не лежете на кълката за ходенето 1-2 пъти и всичко ОК. Да, в момента Еневска наистина беше малко шашава (не знам дали и тази година пак ще е тя), но ще си скъсате малко нервите с нея. Много вика, но в крайна сметка ти пише оценката, която си изкарал 1-ви семестър.
Спорта е задължителен първиет 2 години, но се води факултатив (незадължителен и не носи кредити, поне на мен така ми пише).
Относно учебниците, има 1-2, по които ще учите ( и наистина имам в предви учите) и това са по двата предмета, които късат нерви и време на всички: История на книгата и История на българската журналистика (за по-кратко ИБЖ). По История на книгата ще трябва да си го снимате, защото учебника е спрян отдавна от печат и в момента е на саморазпространение. По ИБЖ го има в университетската книжарница и струва 15 лв (Държавност преди държавата се казва). Като започнете ще ви кажат как стоят нещата по всичко.
Иначе повечето преподаватели са уникално добри в специалността си и можете да научите много от тях, стига просто да ви е интересно. И още едно доста важно нещо: ХОДЕТЕ СИ НА ЛЕКЦИИТЕ, това ще ви даде много точки пред преподавателите и съответно по-добри оценки, и повече знания.
Както казах: специалността е много добра и хубава, стига вие да имате желание за развитие (:
Успех желая на всички ;рр
Относно тези, които са на английски, не лежете на кълката за ходенето 1-2 пъти и всичко ОК. Да, в момента Еневска наистина беше малко шашава (не знам дали и тази година пак ще е тя), но ще си скъсате малко нервите с нея. Много вика, но в крайна сметка ти пише оценката, която си изкарал 1-ви семестър.
Спорта е задължителен първиет 2 години, но се води факултатив (незадължителен и не носи кредити, поне на мен така ми пише).
Относно учебниците, има 1-2, по които ще учите ( и наистина имам в предви учите) и това са по двата предмета, които късат нерви и време на всички: История на книгата и История на българската журналистика (за по-кратко ИБЖ). По История на книгата ще трябва да си го снимате, защото учебника е спрян отдавна от печат и в момента е на саморазпространение. По ИБЖ го има в университетската книжарница и струва 15 лв (Държавност преди държавата се казва). Като започнете ще ви кажат как стоят нещата по всичко.
Иначе повечето преподаватели са уникално добри в специалността си и можете да научите много от тях, стига просто да ви е интересно. И още едно доста важно нещо: ХОДЕТЕ СИ НА ЛЕКЦИИТЕ, това ще ви даде много точки пред преподавателите и съответно по-добри оценки, и повече знания.
Както казах: специалността е много добра и хубава, стига вие да имате желание за развитие (:
Успех желая на всички ;рр
Здравейте и от мен колеги!
Аз искам да попитам по- големите каки и батковци
лекциите всеки ден ли са, по колко време? Предполагам, че може и да не е същото тази година, но поне някаква представа да добия. И кога ще излезе програмата и от сайта ли ще я разберем? Също така ако си спомняте вашите първи дни в университета, защото ми е любопитно пък и да съм подготвена психически.
Може би задавам малко глупави въпроси, но в момента това ме вълнува, а и предполагам колегите ми също.
Аз искам да попитам по- големите каки и батковци
Може би задавам малко глупави въпроси, но в момента това ме вълнува, а и предполагам колегите ми също.
''Човек е дълго изречение, написано с много любов и вдъхновение, ала пълно с правописни грешки.''
-
Philip
- Пишете, о, братя
Някои са глупави,да. Ясно е,че лекциите са спрямо програмата,която ще я получим на откриването. Дали са всеки ден или не ,зависи от нея.
- alikeunusual
- В началото бе словото
гледам, че почваме на 29ти. хубаво, че вече не ме свърта от нямане на работа.
и се чудя защо в целия факултет(университет дори) има такъв покъртителен дефицит на момчета.
elmas, мисля, че само за това ще имаш нужда от психическа подготовка.
и се чудя защо в целия факултет(университет дори) има такъв покъртителен дефицит на момчета.
elmas, мисля, че само за това ще имаш нужда от психическа подготовка.
-
Philip
- Пишете, о, братя
На 29ти е официалното откриване в ректората.Иначе започваме от 3ти.
- alikeunusual
- В началото бе словото
аз си мислех, че на 3ти е официалното откриване, затова казвам, че почваме на 29ти.
last.fm-и имате ли?
last.fm-и имате ли?
-
Philip
- Пишете, о, братя
Логично е да започваме от 4ти при положение,че откриването за ФЖМК е на 3ти. А момчетата са малко,защото местата за момчета са малко-отново логично.