Относно специалността Италианска филология

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

tsveti
В началото бе словото

Мнение от tsveti »

пиши си е-маила 6тото ми е трудно с тази кирилица и ште обменим информация
disperata
В началото бе словото

Мнение от disperata »

ми то попринцип трябва да ми го има в профила. herzle@abv.bg
Аватар
Angelina_Jolie
В началото бе словото

Мнение от Angelina_Jolie »

Аз също мисля да се явя на изпита по итал. От Пловдив съм, не съм се готвила специално за изпита (готвя се с други предмети), но съм учила 5 години итал. в училище и мисля да се пробвам :) ....
tsveti
В началото бе словото

Мнение от tsveti »

А в Пловдив каква ви е подготовката горе долу?Мислиш ли 4е ште се справиш?
Аватар
Angelina_Jolie
В началото бе словото

ами по принцип ни е доста добра подготовката. над 1000 часа хорариум за 5те години! само в 8клас имахме по 26 часа седм. итал. аз затва искам да се пробвам без допълнителна подготовка кво ще направя ;)
Аватар
Boromir
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Boromir »

Изпитът си е доста труден... Миналата година ми тече кървава пот по челото и едва го изкарах... Добре, че изобщо не ми трябваше и се явих ей така, за спорта :lol:
Изображение
Аватар
begemot_
Стенограф
Обратна връзка:

Мнение от begemot_ »

може би не е толкова труден, но ние не сме добре подготвени :lol:
Ех, какво да се прави, не всички са студенти по молекулярна биология в СУ :lol:

Изображение
Аватар
Angelina_Jolie
В началото бе словото

Boromir написа:Изпитът си е доста труден... Миналата година ми тече кървава пот по челото и едва го изкарах... Добре, че изобщо не ми трябваше и се явих ей така, за спорта :lol:
и при мен е горе долу така :)
аз по принцип ще кандидатствам с химия...
disperata
В началото бе словото

Мнение от disperata »

Boromir написа:Изпитът си е доста труден... Миналата година ми тече кървава пот по челото и едва го изкарах... Добре, че изобщо не ми трябваше и се явих ей така, за спорта :lol:
а коя част беше най-трудна?
disperata
В началото бе словото

Мнение от disperata »

Angelina_Jolie написа:Аз също мисля да се явя на изпита по итал. От Пловдив съм, не съм се готвила специално за изпита (готвя се с други предмети), но съм учила 5 години итал. в училище и мисля да се пробвам :) ....
ти на кое място смяташ да я пишеш? попринцип аз съм основно с история, ама важното е да се правят изпити... :P :D
Аватар
Angelina_Jolie
В началото бе словото

disperata написа: ти на кое място смяташ да я пишеш? попринцип аз съм основно с история, ама важното е да се правят изпити... :P :D
тва е важното наистина, на мен вече почна да ми става забавно да ходя по изпити :lol:

иначе мисля да я пиша на 5 или 6 място, след химиите... Ама то според мен там тряа да ме класират отделно от химията, демек се едно съм я писала на 1во място... не знам, нямам идея как става! :oops:
Аватар
Boromir
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Boromir »

disperata написа:
Преразказът - ужас беше... Диктовката беше лесна, граматиката също не беше особено страшна... Обаче преразказът, малиии :shock:

А колкото до подготовката - абсолютно вярно, twiggy, ние си знаем колко подготвени излизаме от лицея, да се свети името му!
Изображение
Аватар
Angelina_Jolie
В началото бе словото

точно преразказа мен притеснява и мен.... :?
disperata
В началото бе словото

Мнение от disperata »

Boromir написа:
disperata написа:
Преразказът - ужас беше... Диктовката беше лесна, граматиката също не беше особено страшна... Обаче преразказът, малиии :shock:

А колкото до подготовката - абсолютно вярно, twiggy, ние си знаем колко подготвени излизаме от лицея, да се свети името му!
а превода как беше?
Аватар
Boromir
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Boromir »

Аа, преводът ли? Даже още си спомням, че ставаше дума за някакви глупаци, които карали кола по брега на морето и видяли един човек блаблабла... Преводът не беше особено труден, но бият здраво през пръстите дори за незначителни грешки и неточности при самото превеждане.
Изображение
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”