Относно специалността Италианска филология
Модератор: Boromir
ми то попринцип трябва да ми го има в профила. herzle@abv.bg
- Angelina_Jolie
- В началото бе словото
- Angelina_Jolie
- В началото бе словото
- Angelina_Jolie
- В началото бе словото
ти на кое място смяташ да я пишеш? попринцип аз съм основно с история, ама важното е да се правят изпити...Angelina_Jolie написа:Аз също мисля да се явя на изпита по итал. От Пловдив съм, не съм се готвила специално за изпита (готвя се с други предмети), но съм учила 5 години итал. в училище и мисля да се пробвам....
- Angelina_Jolie
- В началото бе словото
тва е важното наистина, на мен вече почна да ми става забавно да ходя по изпитиdisperata написа: ти на кое място смяташ да я пишеш? попринцип аз съм основно с история, ама важното е да се правят изпити...![]()
иначе мисля да я пиша на 5 или 6 място, след химиите... Ама то според мен там тряа да ме класират отделно от химията, демек се едно съм я писала на 1во място... не знам, нямам идея как става!
Преразказът - ужас беше... Диктовката беше лесна, граматиката също не беше особено страшна... Обаче преразказът, малиииdisperata написа:а коя част беше най-трудна?Boromir написа:Изпитът си е доста труден... Миналата година ми тече кървава пот по челото и едва го изкарах... Добре, че изобщо не ми трябваше и се явих ей така, за спорта
А колкото до подготовката - абсолютно вярно, twiggy, ние си знаем колко подготвени излизаме от лицея, да се свети името му!

- Angelina_Jolie
- В началото бе словото
а превода как беше?Boromir написа:Преразказът - ужас беше... Диктовката беше лесна, граматиката също не беше особено страшна... Обаче преразказът, малиииdisperata написа:а коя част беше най-трудна?Boromir написа:Изпитът си е доста труден... Миналата година ми тече кървава пот по челото и едва го изкарах... Добре, че изобщо не ми трябваше и се явих ей така, за спорта![]()
А колкото до подготовката - абсолютно вярно, twiggy, ние си знаем колко подготвени излизаме от лицея, да се свети името му!