Съвет за смартфон
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
Re: Съвет за смартфон
Момичето пита какъв смартфон да си купи. Аз и казвам да не си купува, защото са скапани. На който не му харесва...
- allshallperish
- Легендарен флуудър
- Специалност: полонистика
- Курс: четвърти
Некрозис, ти колко смартфона си сменил, за да стигнеш до тоя извод?
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
Да си знае гьола? Клин избива? Пичели, на който му харесва ни пичели? Плет плете, през три пръта преплита?necrozis написа:На който не му харесва...
Близо ли съм? Обичам гатанки!
The more you want, the easier you are to exploit
- allshallperish
- Легендарен флуудър
- Специалност: полонистика
- Курс: четвърти
Тая реплика ми напомни за Питър Грифин, който искаше да си купи лимонада от едно момиченце :ДThe Stig написа:Да си знае гьола? Клин избива? Пичели, на който му харесва ни пичели? Плет плете, през три пръта преплита?necrozis написа:На който не му харесва...
Близо ли съм? Обичам гатанки!
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
купи си блекбери.
следващият ми телефон ще е блекбери. само чакам нокиата да навърши две години и го 'фърлям... (щото, като си помисля колко пари дадох, много би ме било яд да го хвърля преди тва.)
следващият ми телефон ще е блекбери. само чакам нокиата да навърши две години и го 'фърлям... (щото, като си помисля колко пари дадох, много би ме било яд да го хвърля преди тва.)
la douleur exquise
- Aleksandyr
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Първо кажи до колко пари.От сега ти казвам купи си телефон с андорид операционна ситема и НИКОЯ ДРУГА особено симбиан!!!Аз ти препоръчвам xperia NEO,с него съм вече 3 месеца и нямам никакви проблеми.Батерията е добра при нормално натоварване издържа 48 часа,а само на разговори и 6 дена ми е държала.Перфектен звук,много добра камера,дисплея е уникален.До момента съм много очарован от телефона особено от цена/качество.